To Τέλος της Αμερικής; 13 καταστροφικά γεγονότα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σύντομα στην αμερικανική αποκάλυψη.

Από τον Michael Synder.
Είναι το ισχυρότερο έθνος στον πλανήτη αλλά κάποια Αποκαλυπτικά γεγονότα μπορούν να την γονατίσουν.
Ζούμε σε έναν κόσμο που γίνεται ολοένα και πιο ασταθής,ενώ σε ταινίες,εκπομπές,βιβλία ακόμα και σε βιντεοπαιχνίδια,υπάρχουν μερικά κωδικοποιημένα μηνύματα που λειτουργούν στο υποσυνείδητο του ανθρώπου αλά και στο κοινωνικό σύνολο,που δείχνουν ότι κάτι πολύ μεγάλο,κάτι πολύ κακό θα ξεσπάσει και έρχεται σύντομα.
Την περασμένη εβδομάδα, το Παγκόσμιο Ίδρυμα κυκλοφόρησε μια νέα έκθεση με τίτλο «Καταστροφικοί Κίνδυνοι το 2016»που αναφέρει καταστροφικές εκδηλώσεις που θα μπορούσαν να εξοντώσουν το 10% του πληθυσμού στον πλανήτη.Προειδοποιούν για κάποια γεγγονότα που θα εξελιχτούν σύντομα.
Ο Sebastian Farquhar, διευθυντής στο Global Priorities Project δήλωσε στην Ένωση τύπου ότι:
«υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι στον ορίζοντα, πράγματα που πιθανότατα δεν θα συμβούν σε
ένα χρόνο, αλλά θα συμβούν σίγουρα σύντομα, τα οποία θα μπορούσαν να αναμορφώσουν τον
κόσμο μας και να φέρουν πραγματικά καταστροφικές και ολέθριες συνέπειες.
Πολλοί από αυτούς τους κινδύνους αυξάνονται καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται,αναπτύσσεται και αλλάζει τον κόσμο μας.Αλλά υπάρχουν επίσης πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους.
Καθώς οι κλιματικές αλλαγές συνεχίζονται εμείς θα αναφέρουμε τους κινδύνους που υπάρχουν και μπορούν να καταστρέψουν τον κόσμο.Οι πιθανές απειλές είναι:
 • Τα υπερηφαίστεια που υπάρχουν σε πολλά σημεία του πλανήτη και όταν εκραγούν μπορούν να αλλάξουν την δομή της περιοχής τους.Στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχει το υπερηφαίστειο Yellowstone,που γίνεται ολοένα και πιο ενεργό.
 • Η κυβέρνηση Ομπάμα ανησυχεί πραγματικά για τους αστεροειδής και τους κομήτες που μπορούν να πλήξουν τον πλανήτη.Η ΝΑΣΑ αναπτύσει νέες τεχνολογίες ώστε να μπορεί να εντοπίζει έγκαιρα αυτά τα αντικείμενα που μπορούν να απειλήσουν τον πλανήτη.
 • Μια ακόμα απειλή είναι οι πανδημίες.Εκτός από τις φυσικές που παρουσιάζονται κατά καιρούς ,πιο επικίνδυνες είναι αυτές που κατατσκευάζονται στα εργαστήρια.
 • Αλλη απειλή είναι η δυνατότητα που έχουμε σήμερα να ελέγχουμε και να αλλάζουμε το κλίμα στις περιοχές που θέλουμε.Οι αεροψεκασμοί συμβάλουν και σε αυτή την κατηγορία απειλών.
 • Η επαναφορά του ψυχρού πολέμου μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας ξαναφέρνει στο προσκήνιο την απειλή του πυρηνικού πολέμου.Η Ρωσία μαζί με την συμμαχό της Κίνα έχουν αναπτύξει καινούριες πυρηνικές δυνατότητες.
 • Η Ισλαμική τρομοκρατία εξαπλώνεται σε όλο τον πλανήτη και δεν αφορά μόνο την ISIS.Τι θα συμβεί αν έρθουν στην κατοχή τους,χημικά,βιολογικά ή μικρά πυρηνικά όπλα;Ενα τρομοκρατικό κτύπημα με όπλο μαζικής καταστροφής θα άλλαζε την όψη της περιοχής που θα συμβεί.
 • Αλλη απειλή είναι η επίθεση με ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς.Αυτή η τεχνολογία δίνει την δυνατότητα να «πέσει»το ηλεκτρικό δίκτυο του εχθρού,και τότε φανταστείτε τι θα συμβεί,χωρίς ρεύμα,κουζίνες,θερμοσίφωνες,ψυγεία,πλυντήρια,κινητά,κομπιούτερ,λάμπες κλπ.
 • Εκτός από τον πόλεμο με τα όπλα ,υπάρχει και ο Κυβερνοπόλεμος.όπου ο εχθρός μπορεί να κλέψει απόρρητες πληροφορίες από τον στρατό,ή να επηρρεάσει το ηλεκτρικό δίκτυο του εχθρού ή τον δημόσιο τομέα κλπ.
 • Τελευταία απειλή αφήσαμε την οικονομική κατάρευση και για να πάρετε μια ιδέα για το τι θα συμβεί όταν καταρρεύση το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα ,μπορείτε να ανατρέξετε ιστορικά σε παρόμοιες καταστάσεις του 1930.
http://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2016/05/end-of-america-13-catastrophic-events-which-could-soon-lead-to-an-american-apocalypse-3132876.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

  Blogger Comment
  Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου