Βραβεύουν τον Πάπα επειδή προωθεί την Πανθρησκεία της Νέας Τάξης


Όπως πολλάκις σας έχουμε αναφέρει στο Prisonplanet.gr, ο Πάπας Φραγκίσκος, είναι ο «εκλεκτός» της Νέας Τάξης, προκειμένου να προωθήσει την ένωση όλων των θρησκειών κάτω από την σιδηρά πυγμή της παγκόσμιας εξουσίας, αφού πρώτα κάνει ένα όλες τις χριστιανικές εκκλησίες.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην βραβευτεί για αυτή του την προσπάθεια. Έτσι, του απονέμεται το φετινό βραβείο Καρλομάγνου της πόλης του Άαχεν -μια από τις πιο σημαντικές διακρίσεις στον ευρωπαϊκό χώρο- για τη συνεισφορά του δήθεν υπέρ της ειρήνης, της ελευθερίας και της δημοκρατίας.

Σε ομιλία του ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Ποντίφικας είχε ασκήσει αυστηρή κριτική στα «κακώς κείμενα» της ΕΕ αλλά και στην αφιλόξενη προσφυγική πολιτική πολλών ευρωπαϊκών κρατών, οι οποίες αντιστέκονται στον εποικισμό των χωρών τους με οπαδούς του Ισλάμ, στο πλαίσιο της μείξης των λαών, όπως ορίζει το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης.

Όπως άλλωστε σχολιάζει ο ιταλός δημοσιογράφος Μάρκο Πολίτι, ο οποίος καλύπτει δημοσιογραφικά το Βατικανό, ο νυν προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας έχει μια διαφορετική, πιο «παγκοσμιοποιημένη» αντίληψη των πραγμάτων.

Εν ολίγοις είναι «βουτηγμένος» στις θεωρίες της Νέας Τάξης, οι οποίες δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την Διδασκαλία Του Χριστού!
 prisonplanet.gr

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου