ΤΡΟΜΟΣ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ! Φαντάσματα με τρομακτικά μαύρα μάτια και απόκοσμη ομίχλη τρομοκράτησε ζευγάρι (Εικόνες)


Ζευγάρι στην πρωινή του βόλτα σε νεκροταφείο (!), ισχυρίζεται ότι είδε τα απόκοσμα μαύρα μάτια ενός φαντάσματος που κοίταζαν κατευθείαν προς αυτούς.
Ένα ερωτευμένο ηλικιωμένο ζεύγος, ο Kev 57 ετών και η Liz Laine 54 ετών, δεν είχαν τι να κάνουν φαίνεται 5:00η ώρα το πρωΐ, και πήγαν μια βόλτα στο τοπικό νεκροταφείο του Κέντ στην εκκλησία της Μαρίας της Μαγδαληνής για να απολαύσουν την αυγή του Ηλίου. Και την απόλαυσαν βέβαια τραβώντας αρκετές φωτογραφίες.
Στο νεκροταφείο, το ζευγάρι δήλωσε ότι δεν παρατήρησε τίποτα ασυνήθιστο και παρέμεινε ανενόχλητο καθ” ολη την επίσκεψή του εκεί, σύμφωνα με την Daily Express.
Μόνο όταν πήγαν το σπίτι και παρατήρησαν τις φωτογραφίες είδαν κάτι που τους τρομοκράτησε.
Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται να δείχνουν μια παράξενη ομίχλη πάνω από τα μνήματα – αν και η Liz και ο Kev είπαν ότι δεν ήταν κάτι τέτοιο ορατό με γυμνό μάτι.
Ghosts-544891
Στη δεύτερη εικόνα, το ζευγάρι πιστεύει ότι φαίνεται να βγαίνει μέσα από την ομίχλη, μια γυναίκα της εποχής του Βασιλιά Εδουάρδου το 1900 με 1910, ένα αγόρι, καθώς και άλλα τρομακτικό πρόσωπα, όλα με τρομακτικά μαύρα μάτια.
Ghosts-544890
«Η τρίτη φωτογραφία τραβήχτηκε δευτερόλεπτα μετά από την δεύτερη και δείχνει λίγη ομίχλη αριστερά της φωτογραφίας.»
Ghost-544892
Μόλις διαλύθηκε η περίεργη ομίχλη τα «μαυρομάτικα φαντάσματα» εξαφανίστηκαν και αυτά με την σειρά τους.
Η εκκλησία δεν είναι γνωστή για θεάσεις φαντασμάτων, αν και το χωριό Pluckley, μόλις 30 μίλια μακριά, έχει χαρακτηριστεί ως το πιο στοιχειωμένο μέρος στη Μεγάλη Βρετανία, έχοντας μάλιστα και το σχετικό παγκόσμιο ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες το 1989.
Το ζευγάρι είμαστε σίγουροι ότι θα το σκεφτεί δεύτερη φορά αν θα πάει στο νεκροταφείο τέτοια ώρα στο μέλλον.
Ηλίας Σιατούνης

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου