Νέος φόνος: Ολιστική ιατρός / καθηγήτρια βρέθηκε μαχαιρωμένη στο σπίτι της

Η Δρ Rasmussen βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Πλύμουθ, μαχαιρωμένη πάνω από τριάντα φορές

Ήταν 76 ετών, δίδασκε βιολογία στο κολέγιο Quincy και παρέδιδε μαθήματα σχετικά με τη διατροφή, αλλά υπήρξε και «αφοσιωμένη γιαγιά και θετή μητέρα σε τουλάχιστον 20 παιδιά», σύμφωνα με την κόρη της, που είναι επίσης γιατρός.
Η υπόθεση αυτή μας θυμίζει, κατά κάποιο τρόπο, την πολύ πρόσφατητραγική περίπτωση του Δρ Χαν. Ο ίδιος και η οικογένειά του βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους πριν από δυο μήνες και αμέσως μετά οι αρχές δήλωσαν έναν νεαρό, λευκό ως ύποπτο.
Αυτός ο συγκεκριμένος ύποπτος (τώρα έχει συλληφθεί) δεν είχε κανένα ποινικό μητρώο ζούσε με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν πρώην πράκτορας της CIA.
Μια ακόμα περίπτωση γιατρού, που επίσης μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο σπίτι της στην Πενσυλβανία. Υποτίθεται ότι υπάρχουν ύποπτοι για το θάνατό της και, όπως στην προηγούμενη περίπτωση, χωρίς κίνητρο.
Όσον αφορά τον τραγικό θάνατο της Δρ Rasmussen, η αστυνομία θεωρεί ως ύποπτο έναν γείτονα, τον 24 χρονο Tyler Hagmaier. Κίνητρο; Κανένα. Προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι είναι διανοητικά ασταθής, ωστόσο μία συγγενής του Hagmaier δήλωσε ότι, «δεν είχε καμία πληροφορία ότι αντιμετώπιζε τυχόν προβλήματα ψυχικής υγείας».
Το αυτοκίνητο του Hagmaier βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής κοντά σε μια γέφυρα και οι αστυνομικοί αναζητούν το πτώμα του στο ποτάμι.
Ο καιρός, όπως λένε οι αναφορές, δεν βοηθούσε (έκαναν χρήση σόναρ) και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ούτε νεκρός, ούτε ζωντανός. Η έρευνα συνεχίζεται.
Οι μαθητές της Rasmussen μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για κείνην και για τα όσα τους μάθαινε, ακόμα και πως να συλλέγουν αλάτι από τον ωκεανό. Τους εξηγούσε πολλά πράγματα για τη διατροφή και πόσο ανθυγιεινά είναι τα περισσότερα προϊόντα των σούπερ μάρκετ, συμβουλεύοντας τους να μην παρασύρονται και να εστιάζουν στα φρούτα και λαχανικά.
Πόσοι οι περίεργοι θάνατοι και εξαφανίσεις ολιστικών γιατρών μέχρι τώρα; Έχει χαθεί ο λογαριασμός….

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου