Η Ρωσία θα μεγαλώσει μέσα από τις στάχτες της.


O πολιτικός επιστήμονας Oskar Krejci δήλωσε σε συνέντευξή του στην Τσεχική εφημερίδα Prvnizpravy.cz ότι ο πόλεμος δεν μπορεί να αρχίσει με βάση τον ορθολογικό υπολογισμό,αλλά υπάρχει η τάση να πιστεύουν ότι μπορεί να φουντώσει λόγω της έλλειψης πληροφοριών.Πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ μικρών και μεγάλων πολέμων.Ο μεγάλος πόλεμος ξεκινά με γεωπολιτικό χαρακτήρα επειδή συσσωρεύονται επιμέρους προβλήματα,που προκαλούν δράση.

Κάθε πόλεμος στην ιστορία της ανθρωπότητας ήταν το αποτέλεσμα των λαθών του
ανθρώπινου νου,επειδή οι άνθρωποι δεν έχουν συμφωνήσει πώς να μοιράζονται ένα κομμάτι γης και ως εκ τούτου άρχισαν να συμπεριφέρονται σαν αρπακτικά. Ο Πόλεμος  είναι παράλογος αταβισμός.
 Θυμηθείτε πως ο Ομπάμα παραδέχτηκε πρόσφατα την εσφαλμένη απόφαση να επιτεθεί στη Λιβύη. Είπε ότι τη δεύτερη ημέρα μετά την έναρξη του πολέμου, συνειδητοποίησε ότι ήταν ένα λάθος.

Αν σήμερα ξεκινήσει ένας πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ,η Ρωσική Αυτοκρατορία θα μεγαλώσει μέσα από τις στάχτες της.Και αυτό έχει ξανασυμβεί 5 φορές ιστορικά.Η Σοβιετική Ένωση, μια άλλη κρατική οντότητα, καταστράφηκε . Τώρα βγαίνει από τις στάχτες της,η νέα Ρωσική Ομοσπονδία. Οι Ρώσοι είναι ένα έθνος που έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τις δυσκολίες, που έχουν καταστρέψει άλλους πολιτισμούς.Η Ρωσία είναι επίσης γεμάτη από διακεκριμένους διανοούμενους.

Παρόλο τον νέο ψυχρό πόλεμο με τη Δύση η ΕΕ γεωγραφικά τελειώνει στα Ουράλια και πολιτισμικά κάπου στο Βλαδιβοστόκ.

Παρόλες τις καλές προθέσεις του Αμερικανού Προέδρου Ομπάμα και τη βελτίωση των διπλωματικών σχέσεων με το Ιράν και τη Κούβα,η πολεμική κατάσταση επιδεινώθηκε στη Λιβύη,τη Συρία,το Αφγανιστάν και το Ιράκ,ενώ έχουν ψυχραθεί οι σχέσεις με τη Ρωσία.

http://topwar.ru/94978-oskar-kreychi-rossiya-umeet-vosstavat-iz-pepla-prvnizpravycz-chehiya-.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR : Corfiatiko.blogspot.com

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου