Ερευνητής ανακάλυψε «πυρηνικά» των Ναζί κρυμμένα σε σπήλαια!


70χρονος ερευνητής ισχυρίζεται ότι βρήκε «πέντε πυρηνικές βόμβες» μέσα σε ένα δίκτυο σπηλαίων.

Ο συνταξιούχος μηχανικός, ερασιτέχνης ιστορικός και ερευνητής Peter Lohr ισχυρίστηκε ότι ανακάλυψε στην Ανατολική Γερμανία και συγκεκριμένα στην  περιοχή Jonastal που βρίσκεται κοντά στη συνοικία Ilm-Kreis.
2,w=985,c=0.bild
Χρησιμοποιώντας ραντάρ εδάφους και τεχνολογία απεικόνισης 3D, ο Lohr έχει εντοπίσει αυτό που πιστεύει ότι είναι πέντε πυρηνικές βόμβες κρυμμένες στο υπέδαφος από τους Ναζί κατά το τέλος του Β “Παγκοσμίου Πολέμου.
«Το υλικό βρίσκεται εκεί εδώ και 71 χρόνια», είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στην Bild. «Σε κάποιο σημείο, θα αποσυντεθούν και στη συνέχεια θα έχουμε ένα δεύτερο Τσερνομπίλ στα χέρια μας.»
2,w=559,c=0.bild
Ο ισχυρισμός του δεν βρήκε και πολλούς ενθουσιώδεις ακροατές, ιδίως αν ληφθεί υπόψη ότι δεν υπάρχουν πειστικά στοιχεία που να δείχνουν ότι οι Ναζί κατάφεραν να αναπτύξουν πυρηνικά, αν και προσπάθησαν.
2,w=559,c=0.bild (1)
Ο Lohr πάντως πλησίασε ακόμη και τις τοπικές αρχές σχετικά με το θέμα, χωρίς όμως να του δώσουν και πολύ σημασία. Ο ίδιος θα συνεχίσει όμως την έρευνα του για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του.
Ηλίας Σιατούνης

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου