ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…«ΝΟΜΙΜΗ» ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΤΟΝ BIG BROTHER… ΣΤΟΧΟΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ…

ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ… ΤΥΡΑΚΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ… ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ)

Πολύωρη σύσκεψη με τη συμμετοχή ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον όγδοο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του “Έθνους”, αντικείμενο της συνάντησης ήταν το νέο υπερσύγχρονο σύστημα επισυνδέσεων (κοριός) της ΕΛ.ΑΣ. που αναμένεται να εγκατασταθεί στον συγκεκριμένο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου εδρεύει η Διεύθυνση Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών η οποία και θα έχει την εποπτεία.

Το νέο σύστημα νόμιμης παρακολούθησης…

των τηλεφωνικών επικοινωνιών έχει εξαιρετικά μεγάλες δυνατότητες και αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία τους επόμενους μήνες.

Θα αποτελέσει ένα σημαντικό «όπλο» για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, αφού είναι σε θέσει να «πιάνει» κάθε επικοινωνία, καθώς είναι ένα σύστημα πολύ εξελιγμένο.

Στη σύσκεψη των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. παραβρέθηκε και ο προμηθευτής του εν λόγω συστήματος, ο οποίος παρείχε πληροφορίες και ανέλυσε τις τεχνικές δυνατότητες του υπερσύγχρονου κοριού της ΕΛ.ΑΣ. ενώ φέρεται να δέχθηκε ερωτήσεις για τις δυνατότητες νόμιμης υποκλοπής επικοινωνιών που γίνονται μέσω διαδικτύου.

hellasforce.com
katohika.gr


    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου