Τα νέα παιχνίδια της νέας τάξης


Τα νέα παιχνίδια της νέας τάξης είναι εδώ. 

Πρόσφατα δαπανήθηκαν πολλά χρήματα για τον πρώτο αγώνα ταχύτητας με Drones όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο κόσμος διασκεδάζει χωρίς να σκέφτεται ότι όταν οι διασκεδάσεις του αποκτήσουν τεχνητή νοημοσύνη, θα στραφούν εναντίον του.

Αυτό το έχουμε δεί να συμβαίνει στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας πολλές φορές και όπως μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας αυτές οι ταινίες αντικατροπτίζουν το άμεσο μέλλον.

Το θέμα του άρθρου έχει και μια άλλη πλευρά, θα μπορούσαμε να πούμε κοινωνική. Αν ανατρέξουμε λίγα χρόνια πρίν θα δούμε ότι οι άνθρωποι χαλαρώνανε με απλά πράγματα. Με το μπιλιάρδο, τους βόλους και τα επιτραπέζια παιχνίδια.

Αργότερα διαδόθηκαν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια τα οποία μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μικρών αλλά και μεγάλων, με λίγα λόγια χάθηκε η κοινωνικότητα. Στην εποχή μας υπάρχουν χίλια-δύο πράγματα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κόσμου με σκοπό τον αποπροσανατολισμό του, από την αλήθεια.

Σκεφτείτε πόσα πράγματα σας αρέσει να κάνετε όταν έχετε ελεύθερο χρόνο και αν όντως είστε ελεύθεροι από την στιγμή που πάντα κάνετε κάτι προγραμματισμένο σύμφωνα με τις επιταγές της νέας τάξης αλλά και της παλιάς τάξης.

Είμαστε δούλοι ακόμα και όταν νιώθουμε αφεντικά, βρισκόμαστε σε βαθιά ύπνωση ακόμα και όταν νομίζουμε ότι έχουμε αφυπνιστεί.
Alex Ri
Τομέας ενημέρωσης prisonlanet.gr

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου