Και ξαφνικά ο Καναδάς αρχίζει να μοιάζει με τον Άρη….κατι ομοιότητες!


TA ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ;;

Εμφανίστηκαν εικόνες από ένα νησί, κρύο, άγονο γεμάτο πέτρες όπου σχεδόν κανένα είδος ζωής θα μπορούσε να επιβιώσει επάνω του. Ίσως να υπάρχει περίπτωση ένα τρωκτικό να μπορούσε να επιβιώσει με τα λίγα που προσφέρει το νησί.

Η ΝΑΣΑ είναι μια καταπληκτική οργάνωση ερευνησης του σύμπαντος και φυσικά του κόκκινου πλανήτη Άρη ….που μάλλον δεν είναι και τόσο κόκκινος όπως μας δείχνουν οι ερευνητές της καταπληκτικής οργάνωσης.
Για αυτούς που αγαπάνε το χιούμορ συνεχίστε να διαβάζετε…. για εσάς που έχετε προβληματιστεί με τον ερευνητικό δρόμο, που ακολουθεί η μεγαλύτερη αμερικανική οργάνωση έρευνάς του σύμπαντος…. σας προειδοποιώ ότι μπορεί και να λυγίσετε όπως λύγισα και εγώ…

Επειδή το γέλιο κάνει καλό στην υγεία … σας παρακαλώ συνεχίστε το διάβασμα των «ειδήσεων» από τον Άρη που στέλνει η ΝΑΣΑ. Με γυμνό μάτι δεν μπορούν να ερευνήσουν τι ακριβώς συμβαίνει στον κόκκινο πλανήτη αλλά για την ΝΑΣΑ είναι φοβερά εύκολο να υπολογίσει και να στείλει με την σημερινή τεχνολογία το «Rover» με το πολύ καλά διαλεγμένο όνομα Curiosity «Περιέργεια» για ένα ερευνητικό ταξίδι στον Άρη.
Μας έδειξαν καταπληκτικές φωτογραφίες από τον πλανήτη που μάλλον δεν είναι και τόσο μακριά όσο μας λένε…γιατί και ο Καναδάς αν δεν κάνω λάθος πρέπει να βρίσκεται αρκετά κοντά στις ΗΠΑ και την ΝΑΣΑ.


Εδώ η ιστοσελίδα που το βρήκαμε http://www.marsinstitute.no/. Για την καλύτερη κατανόηση της κατάστασης στον «Άρη» τι έκαναν οι ειδικοί της ΝΑΣΑ;;; έφτιαξαν για τους σπουδαστές και τα παιδιά μια ειδική στήλη για την σωστή κατήχηση των νέων…. αν αρχίσεις νωρίς με την «εκπαίδευση»…. κάνεις θαύματα και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η ΝΑΣΑ….. Όλα όσα κατασκευάζουν όλα πληρώνονται με τα με χρήματα των φορολογουμένων των ΗΠΑ…


Στην πραγματικότητα ο «κόκκινος πλανήτης», δεν είναι καθόλου κόκκινος… μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να σας απαγορεύει να αμφισβητήσετε το χρώμα του πλανήτη Άρη αλλά ίσως όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στη Γαλλία πάνε να περάσουν ένα νέο νόμο για αυτούς που αρνούνται να πιστέψουν αυτά που τους λέει το κράτος… δηλαδή ότι οι απάτες στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες δεν έχουν γίνει από μισθοφόρους τρομοκράτες αλλά απο το ίδιο το γαλλικό και βελγικό κράτος με τις μυστικές του υπηρεσίες.

Την γνωστή μέθοδο αμφισβήτησης του «Ολοκαυτώματος» για όλους τους επικίνδυνους του συστήματος που βάζει πολίτες να πληρώνουν εφορία…δημιουργώντας αλήθειες που δεν είναι καθόλου μα καθόλου αλήθειες!

Αρχίσατε να καταλαβαίνετε ποιους εννοώ;

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου