Η Ολλανδία αγοράζει 15 εκατομμύρια χάπια ιωδίου για την περίπτωση πυρηνικού ατυχήματος ή πολέμου! Τι περιμένουν;;;


Οι κυβερνήσεις στις πιο πολλές χώρες δεν είναι να τις εμπιστεύεσαι, η κυβέρνησή μας μας πούλησε τόσες φορές στους βρικόλακες των Βρυξελλών…. θα μας φέρει την κάρτα με το τσιπακι και θα μας κατασκοπεύει σε όλες μας τις οικονομικές ανταλλαγές και τα έξοδα μας….. θα μας λένε ότι όλα γίνονται για την οικονομική μας διέξοδο από την κρίση…. οι σημερινοί Έλληνες αλλά και οι άλλοι ευρωπαίοι πολίτες δεν εχουν καταλάβει ακόμα σε τι φασιστικό κατασκεύασμα έχουν παραδοθεί!!!

Μόλις διάβασα ότι η ολλανδική κυβέρνηση για παράδειγμα που “φροντίζει” υπερβολικά καλά για τους πολίτες της…. και για την δημόσια υγεία τους, αρχίζει να παίρνει μέτρα για την περίπτωση μιας πυρηνικής καταστροφής στην Ευρώπη! Γιατί άραγε; Τι περιμένει η κυβέρνηση τους αλλά και οι άλλες;

Η κυβέρνηση σε αυτή τη χώρα έχει σχεδιάσει να κανει εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας αλλά από την άλλη πλευρά θέλει τώρα την αγορά δεκαπέντε εκατομμύριων δισκίων με ιώδιο για να αντιμετωπίσει μια πυρηνικη καταστροφή που θα μπορούσε να συμβεί στην Ευρώπη.

Για παράδειγμα μετά την καταστροφή του πυρηνικού σταθμού στη Φουκουσίμα στην Ιαπωνία η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για να προστατέψει τη ζωή των πολιτών της. Η ζωή μετά την καταστροφή του εργοστασίου κυλούσε κανονικά σαν να μην είχε συμβεί ένα μεγάλο ατύχημα.

Τα βελγικά εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας που βρίσκονται ακριβώς δίπλα στην Ολλανδία έχουν απειληθεί από πιθανούς τρομοκράτες οι οποίοι θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια πυρηνική καταστροφή. Ίσως θυμάστε περιπτώσεις με εκρήξεις τους περασμένους μήνες στο Βέλγιο που είχαν συμβεί στα εργοστάσια αυτά.
Τον επόμενο μήνα, δεκαπέντε εκατομμύρια χάπια ιωδίου θα φτάνουν στην Ολλανδία. Τα χάπια, τα οποία έχουν παραγγελθεί από το Υπουργείο Υγείας πρέπει να προστατέψουν τις επιπτώσεις τις υγείας μετά από ένα πυρηνικό ατύχημα, έτσι αναφέρει μια μεγάλη εφημερίδα στη χώρα, η Telegraph.

Τα δεκαπέντε εκατομμύρια χάπια είναι μια προσθήκη στο απόθεμα των περίπου πέντε εκατομμύριων δισκίων που ήδη έχουν. Η υπουργός παρουσίασε ένα σχέδιο για την παροχή δισκίων ιωδίου για παιδιά κάτω των 18 ετών και για τις έγκυες γυναίκες σε μια ακτίνα εκατοντάδων χιλιομέτρων γύρω από πυρηνικά εργοστάσια.

Το υπουργείο φαίνεται τα χάπια τα θέλει για να προστατεύσει τα ατομα ηλικίας μεταξύ 18 και 40 ετών. Για τους υπόλοιπους πολίτες τίποτα!! Καμία προφύλαξη εναντίον της πανούκλας των πυρηνικών δηλητηρίων που θα δημιουργηθούν μετα από ένα ατύχημα…

Σε περίπτωση ατυχήματος βάλτε λίγο ιώδιο σε κάποιο μέρος του κορμιου σας για την προστασία σας. Μετά απο έρευνες που έχουν γινει για τους θυρεοειδής, έχει αποδειχτεί οτι η χρήση του ιωδίου ως «προστατευτικό» για πληγές προστατεύει το θυροειδή αδένα σας για ένα μεγάλο διάστημα και σε περίπτωση πυρηνικού ατυχήματος στην Ευρώπη.. Η Betadine/το ιώδιο από το μπουκάλι στο κουτί πρώτων βοηθειών σας, σας προστατεύει για ένα διάστημα μερικών μηνών.

ΚΟΡΑΞ
katohika.gr

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου