ΤΥΧΑΙΟ; Παρασκευή και 13, ευθυγράμμιση πλανητών και προειδοποιήσεις για μεγάλους σεισμούς! (Βίντεο)


Παρασκευη και 13 σήμερα και δεν θα έλλειπαν όπως ήταν φυσικό οι συνωμοσιολόγοι.

Ένας ερασιτέχνης ερευνητής δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube υποστηρίζοντας ότι σήμερα Παρασκευή και 13 λαμβάνει μια πλανητική ευθυγράμμιση της Γης, της Αφροδίτης και του Ερμή, και σε συνδυασμό με την επιρροή του Άρη του Κρόνου και του Δία που είναι και αυτοί σε σχετική ευθυγράμμιση με εμάς αλλά και του Ηλίου φυσικά, η οποία λόγω των αυξημένων βαρυτικών αλληλοεπιδράσεων θα μπορεί ίσως να προκαλέσει επιβάρυνση στις τεκτονικές πλάκες της Γης, με αποτέλεσμα να υπάρξουν σεισμοί μέχρι και 8 βαθμών.

Το κανάλι Ditrianum αρχικά είπε ένας μεγάλος σεισμός θα μπορούσε να χτυπήσει στις 12 Μαΐου, σύμφωνα με το express.co.uk.

Αλλά στη σελίδα της Ditrianum στο Facebook σήμερα δημοσίευσε ότι υπήρξε μια σειρά από σεισμικές δονήσεις σε όλη την Ιαπωνία και την Ταϊβάν με την σεισμική δραστηριότητα να αυξάνεται.

Σύμφωνα πάντως με το emsc-csem.org, όντως υπήρχε σειρά από δονήσεις στην Ταϊβάν με έναν σεισμό να έχει μέγεθος 6.2 βαθμών ρίχτερ.

Ένας άλλος σεισμός μεγέθους 5,6 έπληξε την πρωτεύουσα Ταϊπέι και, σύμφωνα με το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο, είχε επίκεντρο δώδεκα χιλιόμετρα βορειοανατολικός της παράκτιας πόλης Su-ao.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, έκαναν λόγο γιο δυνατό σεισμό που ταρακούνησε πολυκατοικίες, άνθρωποι εγκλωβίστηκαν και υπήρχαν διακοπές ρεύματος.

Πέντε σεισμοί αυτού του μεγέθους χτύπησαν επίσης την Ιαπωνία, όπου υπήρξε και έκρηξη του ηφαιστείου Shiveluch από τη Δευτέρα.

Σεισμοί βέβαια τέτοιου μεγέθους είναι φυσιολογικοί και γίνονται καθημερινώς. Τώρα άμα γίνει κάποιος μεγαλύτερος κανείς δεν ξέρει στην πραγματικότητα και εδώ είμαστε αν γίνει κάτι τέτοια σήμερα η της επόμενες μέρες.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:ΠΗΓΗ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου