ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΗΣ CABAL. ΕΝΔΟΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣΟι σατανιστές της Cabal σχεδιάζουν χιλιάδες θυσίες παιδιών στον βρυκόλακα θεό τους και στους ερπετοειδείς πάτρωνες τους, ελπίζοντας ότι προσφέροντας τους αρκετή "τροφή" θα επέμβουν να τους σώσουν!

ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΗΣ CABAL. ΕΝΔΟΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

- Έτσι θα βιώσετε την έναρξη τη Mεγάλης Aλλαγής:

- " Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Γεγονότος (Event), μια υψηλή θετική ενεργειακή ώθηση θα εκπέμπεται από τον Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο και θα διοχετεύεται μέσω των Σφαιρικών Μητρικών Σκαφών (Αστροπολιτείες της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των "Ε") που βρίσκονται μέσα στο Νέφος του Όορτ (Oort cloud) προς το Ηλιακό σας Σύστημα.
Τα μικρότερα Σκάφη που βρίσκονται στο εσωτερικό του Ηλιακού σας Συστήματος θα μεταδίδουν στην συνέχεια την ενέργεια αυτή στο Πλανητικό Δίκτυο Φωτός.
Οι άνθρωποι που είναι ευαίσθητοι θα βιώνουν μια πολύ έντονη εμπειρία, θα αντιλαμβάνονται ότι συμβαίνει κάτι πρωτόγνωρο, κάτι που δεν συνέβη ποτέ πριν και θα προσπαθούν να εξακριβώσουν τι ακριβώς συμβαίνει.
Αυτή η ενεργειακή ώθηση θα χρησιμεύει επίσης για να συνδέει τους ανθρώπους μεταξύ τους.


 Είναι ζωτικής σημασίας να ενημερώνονται σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει και να αρχίσουν να επικοινωνούν και να συναντιώνται μεταξύ τους και να δημιουργούν ομάδες υποστήριξης σε όλο τον πλανήτη. Πολυάριθμες ομάδες πρέπει να δημιουργηθούν τώρα από εσάς που διαβάζετε το κείμενο αυτό, αυτή την στιγμή. Κανείς άλλος δεν πρόκειται να το κάνει αυτό για σας.
Αυτή είναι η πρόκληση τώρα, για να γίνει αυτό που δεν έχει γίνει ποτέ πριν. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ακολουθείτε την εσωτερική σας διαίσθηση για να συνδέεστε με τα ανώτερα πεδία φωτός και με όντα ανωτέρων πνευματικών διαστάσεων καθώς και με τον ανώτερο σας εαυτό.
- Είναι γι' αυτό που έχετε προετοιμαστεί καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής σας"..

Nicos Kastanias

®1Greek Σκέψου....δεν είναι παράνομο ακόμη 

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου