Το μυστήριο του δάσους Bohemian Grove


Είναι φωλιασμένο ανάμεσα σε πολλά κόκκινα δέντρα στο δάσος της Καλιφόρνιας. 2.700 στρέμματα παρθένα γη έχουν καταστραφεί για δεκάδες κατασκηνώσεις που βρίσκονται στην περιοχή. Εδώ και 128 χρόνια περίπου το μήνα Ιούλιο,οι ηγέτες του κόσμου ταξιδεύουν στη Sonoma County της Καλιφόρνια. Σχεδόν αμέσως, περίεργες φήμες  κυκλοφορούν στον τοπικό Τύπο ότι κάτι σκοτεινό και απόκρυφο συνέβη. Οι φήμες λένε για ανδρες με κοκκινόμαυρες  ρόμπες και μια γιγάντια 40-ποδη πέτρινη κουκουβάγια, στην οποία κάτι, ή κάποιος θυσιάζεται.Υπάρχουν περίπου 95 διαφορετικοί σύλλογοι εντός του Club. Τα διαφορετικά σπίτια του κλαμπ συνδέονται με αρχοντικά σε στιλ καμπίνας που είναι χτισμένα στους βράχους κι έχουν διαφορετικά ονόματα ανάλογα με τις ιδιότητες του κάθε μέλους. Στην ελίτ, σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι ο Mandalay, με τον Henry Kissinger και ο Paul Volcker, πρώην πρόεδρος της Federal Reserve και άλλα παλιά και σύγχρονα αφεντικά της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Στις 15 Ιουλίου, 2000, Alex Jones και ο βοηθός του Mike, εξοπλισμένα με δύο κρυφές κάμερες βίντεο και μεταμφιεσμένοι ως μέλη της λέσχης διείσδυσαν με επιτυχία μέσα, και έγιναν μάρτυρες ενός φρικτού εγκλήματος.

Το άβατο της περιοχής, βωμός στον θεό Μολώχ (Βάαλ),συνεχίζει να υφίσταται δημιουργώντας σύγχιση και αυξανόμενα μεγαλύτερη περιέργεια , καθώς όλο και περισσότεροι μυημένοι μεγιστάνες του πλούτου, και μελλοντικοί κυβερνήτες κάνουν την καθιερωμένη τους επίσκεψη, αποδίδοντας πίστη και αφοσίωση στους αρχαίους θεούς, -τους αιώνιους κοσμοκράτορες Νεφελίμ-. 
Η Kristine FRAZÃO  και το RT μας δίνει τη δική της  ματιά στο Bohemian Grove 2011.
Bohemian Grove MysteryΠΗΓΗ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου