ΗΠΑ: Αποκαλύψεις για τους εξωγήινους υπόσχεται το επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον, αν εκλεγεί


Υπάρχει εδώ και καιρό ένας αέρας συνωμοσίας γύρω από τις θεωρίες της εξωγήινης ζωής, και ο επικεφαλής της εκστρατείας τηςΧίλαρι Κλίντον δήλωσε την Πέμπτη ότι ήρθε η ώρα να φύγει κάθε μυστικότητα.

Ο John Podesta, ο επικεφαλής της καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον, ήταν καλεσμένος στο CNN και στην εκπομπή "The Lead" του JakeTapper, για να μιλήσει για τους εξωγήινους.

«Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα μπορούσε να έχει κάνει καλύτερη δουλειά, δίνοντας απαντήσεις στα απολύτως εύλογα ερωτήματα που έχουν οι άνθρωποι για το τι συμβαίνει σχετικά με τα αγνώστης ταυτότητας εναέρια φαινόμενα (UAP)», δήλωσε ο Podesta.


Ο Podesta έχει δείξει το ενδιαφέρον του για τη δυνατότητα εξωγήινης ζωής και τις συνωμοτικό θέσεις για την περιοχή Area51, όπως είναι γνωστή. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην κυβέρνηση Ομπάμα, ο Podesta έγραψε, "Τέλος, η μεγαλύτερη αποτυχία μου για το 2014: Για άλλη μια φορά δεν εξασφαλίστηκε η αποκάλυψη των αρχείων UFO.

Η Κλίντον υποσχέθηκε τον Ιανουάριο ότι θα δημοσιεύσει όσο περισσότερα έγγραφα γίνεται σχετικά με την επαφή των ΗΠΑ με την εξωγήινη ζωή, την περιοχή 51 και κατά πόσο όλα αυτά βασίζονται σε αληθινά γεγονότα.

Όσον αφορά την περιοχή 51, Podesta επανέλαβε την έκκληση της Κλίντον, λέγοντας: «Αυτό για το οποίο έχω μιλήσει με την υπουργό και αυτό που λέγεται τώρα δημόσια, είναι ότι αν αυτή εκλεγεί πρόεδρος, θα ζητήσει όσο περισσότερους φακέλους, μπορεί η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών να αποχαρακτηρίσει και νομίζω ότι αυτό είναι μια δέσμευση που προτίθεται να κρατήσει και σκοπεύω να την κάνω να την κρατήσει».  


    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου