Αποκάλυψη: Οι επιστήμονες φοβούνται ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ σεισμό!

nepal-2

Φόβοι για ένα τεράστιο καταστροφικό σεισμό εκφράζεται από τους ειδικούς, μετά το τέταρτο χτύπημα του Εγκέλαδου στην ίδια περιοχή μέσα σε 48 ώρες!

Τρεις μεγάλοι σεισμοί που καταγράφηκαν σήμερα, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης δόνησης στη νότια Ιαπωνία, η οποία κατέστρεψε κτίρια, τραυματίζοντας τουλάχιστον 45 ανθρώπους, ως επακόλουθο του μεγάλου σεισμού χθες στη Μιανμάρ.

Σήμερα Ο Ερυθρός Σταυρός της Ιαπωνίας και το νοσοκομείο του Κουαμαμότο, επιβεβαίωσαν την εισδοχή 45 τραυματιών, μεταξύ μετά τους σεισμούς των 6,2 και 6,5 Ρίχτερ αντίστοιχα.

Πολλά κτίρια υπέστησαν ζημιές ή καταστράφηκαν και τουλάχιστον έξι άνθρωποι πιστεύεται ότι έχουν παγιδευτεί κάτω από τα σπίτια στην περιοχή Μασίκι, ενώ μια γυναίκα διασώθηκε και βρίσκεται κρίσιμη κατάσταση

Οι επιστήμονες λένε ότι έχει υπάρξει μια ανησυχητικά εκτενής σεισμολογική δραστηριότητα σε όλη την νότια Ασία και τον Ειρηνικό από την αρχή του έτους.

Η αυξημένη συχνότητα έχει πυροδοτήσει φόβους για μια επανάληψη του σεισμού Νεπάλ του 2015, όταν 8.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ή έναν ακόμα πιο δυνατό σεισμό!

Ο Ρότζερ Μπίλαμ, σεισμολόγος του Πανεπιστημίου του Κολοράντο, δήλωσε: «Οι τρέχουσες συνθήκες μπορεί να προκαλέσουν τουλάχιστον τέσσερις σεισμούς μεγαλύτερους των 8,0 Ρίχτερ»

«Και αν καθυστερήσει, η συσσώρευση κατά τη διάρκεια των αιώνων προκαλεί ακόμα πιο καταστροφικά χτυπήματα», τόνισε.

hellasforce.com

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου