Τεράστιο εξωγήινο σκάφος και διάδρομο προσγείωσης «ανακάλυψαν» στη Σελήνη! (Βίντεο)

a587e1d52d73d075573084e1d38b1164
Οι ενθουσιώδεις «ερευνητές» του αγνώστου και ειδικά αυτών που πιστεύουν στην ύπαρξη ΑΤΙΑ και εξωγήινης νοήμονος ζωής που έχουν επισκεφτεί τον πλανήτη μας, λένε ότι βρήκαν νέες αποδείξεις που στηρίζουν την θεωρία τους.
Σύμφωνα με το ExoNews TV, το 1968 τραβήχτηκε μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια της αποστολής του διαστημικού σκάφους Orbiter στη Σελήνη, που σύμφωνα με τους συντελεστές της εκπομπής δείχνει να φαίνεται ένα τεράστιο διαστημικό σκάφος με μήκος τουλάχιστον 16 χιλιομέτρων να βρίσκεται μέσα στον κρατήρα Manlius. Μέρος του αντικειμένου  φωτίζεται καλά από τον ήλιο, όπως και μέρος του κρατήρα, που είναι περίπου 38 χιλιόμετρα σε διάμετρο και 3 χιλιόμετρα σε βάθος, ενώ πάντα σύμφωνα με το ExoNews TV φαίνεται καθαρά και το ένα (!) πιλοτήριο του διαστημικό σκάφος που είναι μέσα στη σκιά.
maxresdefault
Και δεν φτάνει μόνο αυτό, λένε ότι στην φωτογραφία φαίνεται και να ένας διάδρομος που εκτείνεται σε όλο το οριζόντιο πλάτος της φωτογραφίας. Ο διάδρομος-δρόμος εκτιμούν οι «ερευνητές» ότι είναι 200 χλμ σε μήκος πολύ και 1,6 χλμ σε πλάτος, που μάλλον σαν διάδρομος προσγείωσης και απογείωσης μπορούσε να χρησιμοποιηθεί.

Πολλές τέτοιες θεωρίες συνωμοσίας κυκλοφορούν ιδιαίτερα στην Αμερική όπου έχουν μεγάλη δημοσιότητα.
crashonline.gr

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου