Το χάραγμα του Αντίχριστου επιβάλλει στα Ελληνόπουλα ο... σατανικός Φίλης!!!

fylis from hell

«Χούντα είναι, θα περάσει»… Είναι ένα παλιό σύνθημα, που πάει «γάντι» στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα!

Είναι μια κυβέρνηση χουντική, που δεν έχει καμία σχέση με την δημοκρατία και τις δημοκρατικές διαδικασίες, κάτι που το διαπιστώνουμε καθημερινά από τότε που οι σημερινοί κυβερνήτες της καταστροφής ανέλαβαν την διακυβέρνηση της Ελλάδος… Άλλα αποφασίζει ο λαός σε εκλογές και δημοψηφίσματα, και άλλα κάνει την άλλη μέρα η κυβέρνηση, τα τελείως αντίθετα από εκείνα που υποτίθεται πως αποφάσισε ο κυρίαρχος λαός δια της ψήφου του. «Χούντα είναι, θα περάσει»… Για το καλό του Ελληνισμού, το ελπίζουμε.

Διαβάζεις ειδήσεις σαν την παρακάτω -κάθε μέρα πια έχουμε τέτοιες ειδήσεις- και «τσιμπιέσαι» να δεις αν ζεις κάποιο κακό όνειρο ή αν όλα αυτά τα τρομακτικά συμβαίνουν όντως στην πραγματικότητα… Τα υπουργεία παιδείας και εσωτερικών, λοιπόν, μελετούν -λέει- την «λύση» ενός αυτοματοποιημένου συστήματος που θα καταγράφει ηλεκτρονικά τις απουσίες των μαθητών από το σχολείο. Μάλιστα, θεωρείται «καλό» το νέο αυτό μέτρο, γιατί κάτι τέτοιο θα προκαλέσει -υποτίθεται- «πονοκέφαλο» στους μαθητές που κάνουν κοπάνες, αφού το «ηλεκτρονικό» απουσιολόγιο θα ειδοποιεί αυτόματα τους γονείς.

Στόχος του νέου συστήματος που φέρνουν οι κυβερνήτες, είναι -όπως ισχυρίζονται- να μπει τέλος στην διαδικασία που ακολουθείται σήμερα στα δημόσια σχολεία της χώρας, καθώς είναι χρονοβόρα και απορροφά πολλές ώρες από το εκπαιδευτικό προσωπικό. Το νέο σύστημα θα καταγράφει ηλεκτρονικά τις απουσίες των μαθητών, θα υπολογίζει τις υπερβάσεις ορίων και θα παρέχει την δυνατότητα ηλεκτρονικής ενημέρωσης των γονέων, οποιαδήποτε στιγμή και όσο συχνά επιθυμούν, χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνήσουν με την εκπαιδευτική μονάδα.

Για το θέμα προϊδέασε ο «αρμόδιος» υπουργός παιδείας, Νίκος Φίλης, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από κοινού πριν μερικές μέρες, μαζί με τον υπουργό εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή. «Είμαστε κοντά σε μια λύση πιο αυτόματης ειδοποίησης για το θέμα των απουσιών», είπε ο κ. Φίλης, προσθέτοντας ότι το νέο σύστημα «θα βοηθά αφενός τους γονείς να έχουν μια άμεση πληροφόρηση για την πρόοδο των παιδιών τους, αφετέρου τους εκπαιδευτικούς να μην καταναλώνουν άσκοπα χρόνο εις βάρος του κυρίως έργου τους που είναι το διδακτικό».

Από αυτά, καταλαβαίνουμε πού το πάει ο «εξυπνάκιας» Φίλης, ο οποίος όμως δεν απαντάει στα όσα του καταμαρτύρησε ένα αποκαλυπτικό μου άρθρο πρόσφατα -«Ελεύθερη Ώρα», Σάββατο 2 Απριλίου 2016-, ότι δηλαδή είναι μασόνος ναΐτης ιππότης. Είναι λαλίστατος όμως ο κ. Φίλης, σε όσα θέματα υπονομεύουν και υποσκάπτουν την Ελληνικότητα και την Χριστιανοσύνη μας!!! Εκεί, σ’ αυτά δηλαδή τα θέματα, δεν φείδεται ούτε λόγου, ούτε έργων… Δεν βαριέται και δεν κοιμάται όπως στην Βουλή, που τον έχουμε δει επανειλημμένως σε φωτογραφικά στιγμιότυπα – φαίνεται, πως μπέρδεψε τον χώρο της Βουλής με κάποιο ξενοδοχείο, στο οποίο πάει να καταλύσει έπειτα από γερό «φαγοπότι»!

Ένας απλός άνθρωπος της καθημερινότητας, με πολύ απλή λογική, θα μπορούσε να διερωτηθεί… Δεν είναι αυτό, που μας ετοιμάζουν οι υπουργοί αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ, οι κ.κ. Φίλης και Κουρουμπλής κάτι που ταιριάζει «ένα προς ένα» με αυτά που αναφέρει το Υπερμνημόνιο-Memorandum; Διαβάζει κανείς, στην «Ελεύθερη Ώρα» της Πέμπτης 7 Απριλίου 2016, στο συγκεκριμένο απόσπασμα από το Υπερμνημόνιο- Memorandum που επαναδημοσίευσε η εφημερίδα, σε άρθρο του κ. Ησαΐα Κωνσταντινίδη:

«Άρθρο… 12Β: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής ταυτοποιήσεως των μαθητών, από 20.9.2017.
12Γ: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής Μπάρας ασφαλείας σε όλα τα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και εισαγωγή μαθητών-σπουδαστών-καθηγητών στα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα με Κάρτα Ασφαλείας».
Σας ερωτώ… Διαφέρει κάπου αυτό που είπε-προανήγγειλε ο υπουργός κ. Φίλης με τα αναγραφόμενα λίγο πιο πάνω στο Υπερμνημόνιο-Memorandum; Ακριβώς τα ίδια είναι! Σαν να έκανε «αντιγραφή-επικόλληση» των αναγραφόμενων αυτών στο Υπερμνημόνιο- Memorandum ο υπουργός και τα είπε μετά στην σχετική δήλωσή του…

Για «ηλεκτρονική ενημέρωση» των γονιών κάνει λόγο ο κ. υπουργός. Πώς όμως θα γίνει αυτή η «ηλεκτρονική ενημέρωση», αν όχι δια της ηλεκτρονικής οδού, δηλαδή της «ηλεκτρονικής ταυτοποιήσεως» των μαθητών, για την οποία αναγράφει ρητά το άρθρο 12Β του Υπερμνημονίου- Memorandum; Και συνεχίζει, μάλιστα, και στο άρθρο 12Γ, εκεί όπου λέει για «Ηλεκτρονική Μπάρα», από την οποία θα περνούν όχι μόνο οι μαθητές-σπουδαστές, αλλά και οι καθηγητές!!! Τι είναι τα σχολεία και τα πανεπιστήμιά μας, φυλακές, για να πάρουν τέτοια μέτρα;

Ναι, μάλλον είναι φυλακές… Όπως και σε φυλακή μετατρέπεται κάθε μέρα που περνάει ολόκληρη η καθημερινότητά μας. Αναμφιβόλως, ζούμε μέσα σε έναν εφιάλτη της Νέας Τάξης Πραγμάτων, σε μια χούντα του πρωθυπουργού της «πρώτη φορά αριστεράς», κ. Αλέξη Τσίπρα! Ποιος θα το περίμενε, το 2016 να μιλάμε για χούντα, αριστερή μάλιστα, 42 χρόνια μετά το 1974; Κι όμως, όχι απλώς μιλάμε, αλλά την ζούμε κιόλας στο πετσί μας…

Είναι να διερωτάται κανένας, πώς ακριβώς θα γίνεται αυτή η «ηλεκτρονική ενημέρωση» του υπουργού Φίλη, ή αλλιώς η «ηλεκτρονική ταυτοποίηση» των παιδιών μας. Θα δώσουν στα παιδιά μας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, που θα έχει ασφαλώς μέσα της το περί ου ο λόγος στην Αποκάλυψη κλπ. «τσιπάκι»!!! Γιατί, αν δεν έχει το «τσιπάκι», πώς θα μπορεί να γίνεται ο ηλεκτρονικός αυτός έλεγχος, δηλαδή η «ηλεκτρονική ενημέρωση» και η «ηλεκτρονική ταυτοποίηση»; Θα είναι, με δυο λόγια, η ηλεκτρονική αυτή κάρτα των μαθητών μας, των Ελληνόπουλων, ένα προστάδιο… της Κάρτας του Πολίτη που μας ετοιμάζουν! Θα είναι μία «παιδική Κάρτα Πολίτη», με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό…

Όμως, γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά -έχει γράψει η «Ελεύθερη Ώρα» πάρα πολλές φορές-, πως η Κάρτα του Πολίτη θα είναι το προστάδιο του χαράγματος του Αντίχριστου! Ξέρετε, εκείνου του χαράγματος με τον αριθμό του Θηρίου που λέει η Αποκάλυψη, δηλαδή το 666… Αυτό πάνε να κάνουν τώρα στα παιδιά των Ελλήνων οι αντίχριστοι;;; Μα, πόσο πια πάτο μπορούν ακόμα να φτάσουν; Ήδη, είμαστε στον απόπατο. Δεν διστάζουν οι σατανάδες να βάλουν «χέρι» και στα ανήλικα παιδιά ακόμα, είναι πραγματικά διαβολικοί, είναι καθαρά δαιμονικά όργανα!

Η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα», μπορεί κάποιες φορές να εκφράζεται σκληρά. Είναι όμως η στάση της αυτή απολύτως δικαιολογημένη, για να μην γράψω και επιβεβλημένη. Γύρω μας, στις ημέρες μας, έτυχε να ζούμε το απόλυτο ξεπούλημα των πάντων από μία κυβέρνηση, που δεν το κρύβει, πως είναι κατά της Ελλάδος και των συμφερόντων της, όπως επίσης και κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας. Δυστυχώς, από εκεί που περιμέναμε κάποια αντίδραση -Εκκλησία, Στρατός- κοιμούνται τον μακάριο ύπνο τους ή ευνοούν κιόλας τις κυβερνητικές αυτές συμπεριφορές. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, η ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος και η ηγεσία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, είναι συνένοχοι σ’ αυτό το έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που πραγματοποιείται!

Κάποιος που γνωρίζει
elora.gr

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου