Τάξη και Πρόοδος… το γράφει και η σημαία τους


Τάξη και Πρόοδος… το γράφει και η σημαία τους

Στην χώρα μας δεν βλέπουμε ποιοι πραγματικά είναι οι σκηνοθέτες της πολιτικής μας κατάντιας και εξαθλίωσης. Μας έπεισαν ότι είναι το δικό μας σφάλμα να επιλέγουμε διεφθαρμένους πολιτικούς! Η αλήθεια είναι οτι ο ένδοξος ελληνικός λαός προσπάθησε κάθε φορά να αλλάξει την πραγματικότητα ψηφίζοντας πολιτικές υποσχέσεις γνωστές σαν η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ή το παλιό θαθαθαθα του Παπανδρέου.

Η λυση δεν θα έρθει ποτέ απο την πολιτική ηγεσία των χωρών. Γιατί οι πολιτικοί δεν ήταν και δεν θα είναι πραγματικά Έλληνες! Οι πολιτικοί μας φρόντισαν για τη δημιουργία του σημερινού χάους για να σου φέρουν την ΤΑΞΗ στο ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ μέσα από το ΧΑΟΣ…. Σε πολεμάνε με όλα τους τα όπλα και οτιδήποτε σε εκπροσωπεί…. οι Σημίτες και οι άλλοι μπάσταρδοι ελληνόφωνοι μασόνοι οπαδοί του αστεριού του Δαυίδ και των στοών λατρεύουν τον σατανά…τον ΜΑΤΣ.

Αλλά επί του θέματος μας… το ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ είναι σήμερα στο μενού της προόδου του πολιτισμού μας… γιατί χωρίς χάος δεν θα μπορέσουν να σε ελέγξουν με κανέναν τρόπο. Ορισμένες χώρες όπως είναι σε αυτή την περίπτωση η Βραζιλία…κανουν μπαμ για να σου πουν ότι τα σύμβολα της χώρας είναι μασονικά. Στην πατρίδα μας γέμισαν το στρατο μας και τα σύμβολα του με μασονικούς διαβήτες και γνώμονες… όπως σας έδειξε ο φίλος ο Μαντις… και τον διαλύουν μέσα από τις στοές για να μας εξαφανίσουν. Υπηρετώντας ξένα συμφέροντα των Σκωτσέζικων και αμερικανικών στοών.


Στην Βραζιλία η μασονία κάνει μπαμ μέσα από τα σπουδαιότερα σύμβολα της χώρας! Που είναι η εθνική σημαία τους… με μεγάλα γράμματα αναφέρει την αλήθεια και το έργο των Τεκτόνων και της Νέας Τάξης… Ordem E Progresso ή Τάξη και Πρόοδος να συνοδεύεται από 27 αστέρια.


H πρόεδρος της χώρας η Ρουσέφ είναι μια ακόμη μασονική μαριονέτα που μετά από μια μικρή περίοδο αναλαμπής της οικονομίας της Βραζιλίας… σπρώχνει την χώρα πάλι στο χάος λόγο της διαφθοράς και της ιδεολογίας της χειραγώγησης και του κλεψίματος. Μιας προσέγγισης των οικονομικών προβλημάτων ρίχνοντας τη χώρα σε βαθύτερη ύφεση ώστε μα μην σηκώσει ποτέ κεφάλι και να εκδημοκρατιστεί! Αυτό φοβάται η μασονική ελίτ της Βραζιλίας και δεν θελει να χάσει τα προνόμια της εις βάρος των ξυπόλητων και πεινασμένων πολιτών της. Η οικονομία της χώρας έχει βυθιστεί σε χρέη που δεν πρόκειται να ξεχρεωθούν ποτέ… το χάος και η πρόοδος είναι άλλη μια φάρσα σε ένα πολιτισμό που λειτουργεί αντιφατικά και ανάποδα.

Η οικονομική κατάσταση της Βραζιλίας θυμίζει την δικιά μας κατάσταση… γιατί η ελίτ λειτουργεί πάντα με τον ίδιο κανόνα… ρίχνει τη διαφθορά στα πολιτικά τζάκια εξαγοράζοντας συνειδήσεις με αμύθητο χρήμα…τους έχει λαδωμένους και πιόνια του συστήματος… βάζοντας ορολογίες του κώλου επάνω σε εθνικά σύμβολα όπως εδώ με την Τάξη και Πρόοδος.

Η Βραζιλία αντιγράψει τους κανόνες της ζούγκλας από την πρώτη στιγμή της μοντέρνας ιστορίας της… με ιδρυτές τους μασόνους Τέκτονες που βρίσκονται πίσω από ολες τις κυβερνήσεις.

ο πανόπτης οφθαλμός επάνω στη σημαία της Βραζιλίας All Seeing Eye in Simple Gematria Equals: 119
η πρόεδρος της Βραζιλίας Dilma Vana Rousseff in English Gematria Equals:1116
η σημαία της Βραζιλίας Brazilian Flag in Jewish Gematria Equals: 696

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου