Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ [3]-Η αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας

Η αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας.
βιβλίο Βήτα
Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος
Στιχος β21[1] της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στιχου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Στίχος β21[1].-τρεις δε οι άλλοι εσαν ,
[ ο Αντιφος είχε τρία αδέλφια]
Ερμηνεία του στίχου β21[1] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ – ΖΩΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΟΣΜΗΣ
Στίχος β21[1].-τρεις δε οι άλλοι εσαν ,
[ ο Αντιφος είχε τρία αδέλφια]
Εδώ έχουμε την ευκαιρία να δούμε την διαστρωμάτωση της κωδικοποίησης που χρησιμοποιεί ο Όμηρος .
Εκτός από την κλασσική κωδικοποίηση του στίχου ,που αποτελεί μέρος αυτής της παραγράφου ,βρίσκει την ευκαιρία με αφορμή τον αριθμό των υιών του Αιγύπτιου γέροντα ,να μας δώσει για ακόμη μια φορά ένα κύριο χαρακτηριστικό της φυσιολογίας του ανθρωπινου γονιδιωματος .
Το γεγονός, πως είναι γραμμένο από ένα σύνολο [4] τεσσάρων «γραμμάτων» και χρησιμοποιεί «λέξεις» των [3] τριών «γραμμάτων» για να μεταδώσει τις πληροφορίες που περιέχει ,στους ερευνητές.
Οι γιοι του Αιγύπτιου είναι [4] τέσσερις [ 4 γράμματα]. Ο συγγραφέας τους χωρίζει στον Αντιφο και τους άλλους [3] τρεις [ λέξεις των τριών γραμμάτων] και στην συνέχεια της παραγράφου μας ενημερώνει , πως οι άλλοι τρεις είναι αυτοί που κάνουν όλη την δουλειά.
Πράγματι οι επιστήμονες μας το έχουν διαπιστώσει αυτό [λέξεις των τριών γραμμάτων από ένα σύνολο τεσσάρων – σύνολο 64 λέξεων ] νωρίς στις έρευνες τους.
Εχω ηδη εξαντλήσει το θέμα στο ανάλογο κεφάλαιο του άλφα βιβλίου.
Η δεύτερη, εκτός ροης, αναφορά έχει να κάνει με τους τρεις Ιπτάμενους δίσκους που μας έχουν χαρίσει. Προκύπτει από τον αναγραμματισμό των λέξεων [άλλοι εσαν] .
Έχουμε, δηλαδή, μια πολύπλοκη κωδικοποίηση του κειμένου, σε διάφορα επίπεδα , που δεν σου επιτρέπει να χαλαρώσεις στο ελάχιστο .Κάθε στίχος κρύβει πληροφορίες, εκτός της φυσιολογικής ροης των πραγμάτων – ιστορίας.


Οι πληροφορίες αυτές έχουν τοποθετηθεί μέσα στην δομική «ύφανση» του κειμένου , διότι έχουν απόλυτη προτεραιότητα για την σωτηρία μας .
Έτσι, ζωτικές λεπτομέρειες του τρόπου που λειτουργεί το ανθρώπινο γονιδιωμα, καθώς και της ύπαρξης των αστρικών σκαφών που μας δώρισαν, θα συναντάμε συνέχεια, εκτός της συνηθισμένης ροης των πραγμάτων.
Ποιος ξέρει, ίσως σε μια τετοια «τυχαία» αναφορά, μάθουμε και το μυστικό της αθανασίας του ανθρώπου, η το ακριβές σημείο που βρίσκεται θαμμένος ένας από τους Ιπτάμενους δίσκους.
Ο Αιγύπτιος γέροντας συνεχίζοντας την ιστορία των πεπραγμένων του στη ΓΗ, μας εξομολογείται ,πως ο Αντιφος είχε αλλα τρία αδέλφια .
Η κύρια ασχολία τους ήταν, μαζί με άλλους εξωγήινους λαούς που βρισκόταν στη ΓΗ, η δημιουργία ανθρώπων ζώων, με ελάχιστη νοημοσύνη, δειλών και κύριο χαρακτηριστικό τους τις τρεις αισθήσεις, με κυρίαρχη αυτή της οσμής .
Τις άλλες δυο θα τις μάθουμε στην συνέχεια ελπίζω.
Φανταστείτε ένα φοβισμένο, δειλό , ανθρώπινο ον ,με ελάχιστη νοημοσύνη και κύρια αίσθηση αυτή της οσμής.
Όντως η ΓΗ πέρασε μερικές χιλιάδες τραγικά - πέτρινα χρόνια!!!
Είμαι περίεργος εάν με τις τόσες ανασκαφές που έχουν γίνει στις περιοχές της Μεσοποταμίας και της Αιγύπτου ,έχουν προκύψει τετοια ανθρώπινα όντα .Από την ανάλυση του γενετικού τους κωδικα, φυσικά .
Φυσιολογικά οι σημερινοί ερευνητές θα πρέπει να έχουν διαπιστώσει τις αναφορές του Ομηρου .Εκτός εάν δεν είναι ακόμη σε θέση να διαβάσουν τέτοιες λεπτομέρειες του ανθρωπινου γονιδιωματος. Αυτοί ξέρουν .
Τα τρία αδέλφια του Αντιφου , μαζί με τους υπόλοιπους, εξωγήινους γείτονες μας , συνέπρατταν στην καταστροφή του πλανήτη Ιθάκη 33 με τα έργα τους ,ενάντια στη θέληση του Δια.
Προκύπτει και από το βιβλίο άλφα της Οδύσσειας, πως η επιθυμία των Ελλήνων ,Κρονιων ,Ολύμπιων θεών, είναι να γεμίσουν το σύμπαν με τον αθάνατο ,συμπαντικό άνθρωπο .Αυτόν που είναι αποτέλεσμα της δράσης του γενετικού κωδικα του ΔΙΑ .
Όποιος ενεργεί αντίθετα με την θέληση των δημιουργών της έλλογης , αθάνατης , ανθρώπινης ζωής στο σύμπαν, αφανίζεται. Η ύπαρξη του παύει να υφίσταται στα συμπαντικά δρώμενα.
Εχω υποσχεθεί στον εαυτό μου, πως σε κάθε περίπτωση που το απαιτεί, θα υπενθυμίζω σε όσους /ες έχουν αντίθετη άποψη , για τους δικούς τους ,άγνωστους λόγους, την ταυτότητα των Ελλήνων, Κρονιων ,Ολύμπιων θεών.
…………….
ΕΛΛΗΝΕΣ = διότι, κατά δήλωση τους, προέρχονται από τον πλανήτη Ελλάδα, του γαλαξία Ελλάδα [Ανδρομέδα].
ΚΡΟΝΙΟΙ = διότι, κατά δήλωση τους, είναι αποτέλεσμα της δράσης της αστρικής σκόνης [ κρονιδης = κονιης δρ’[ω] - α45 και α81 ] και του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού των αρχικών στιγμών της μεγάλης έκρηξης που δημιούργησε το παρόν σύμπαν.
ΟΛΥΜΠΙΟΙ = διότι, κατά δήλωση τους ,ζουν στον ΟΛΥΜΠΟ , που συμβολίζει το παρόν σύμπαν, τον ιδανικό χώρο για αθάνατες οντότητες του είδους τους, από την στιγμή που κατανόησαν τα μυστικά του.
ΘΕΟΙ = διότι, κατά δήλωση τους, είναι σε θέση να δημιουργήσουν, από τα δομικά συστατικά του παρόντος σύμπαντος ,ότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί, με κορωνίδα την έλλογη ,αθάνατη, ανθρώπινη ζωή , τον συμπαντικό, αθάνατο άνθρωπο.
…………..
Με την ελπίδα, πως κάποτε, κάποιος /α , θα μου εξηγήσει τους λόγους της διαφωνίας του /της.
Αναγραμματισμός του στίχου β21[1]
1101[3]=τρεις δε Οι Άλλοι Εσαν *.-[ τρεις = τρία = αριθμητικό = η πόλις της Τροίας/ο γαλαξίας [3] – τριγωνικός γαλαξίας /τα τρία νέα μυαλά /τα [3]δις «γράμματα» σε κάθε έλικα της βίο-νανοελικας /τρίτος πλανήτης του αστρικού μας συστήματος η ΓΗ / ο Γενετικός Κώδικας μας μιλά με λέξεις των τριών «γραμμάτων» / τρία τα σταδία του διαλογισμού/ τρία τα χρώματα του διαλογισμού / [3] εποχές δοθήκαν στον νέο σύγχρονο άνθρωπο για να γίνει αθάνατος και να σώσει τον πλανήτη του / ο τριαδικός θεός /οι = εοι = ειμι = υπάρχω –βρίσκομαι –είμαι / οι = το άρθρο / Άλλοι = άλλοι – άλλου είδους – διαφορετικοί / για β21 = τρία τα αλλα αδέλφια του Αντιφου λοιπόν που υπήρχαν μαζί του στον πλανήτη ΓΗ ].-β21
1101[3]=στερεί ΔΙΟΣ λαό εν αλι *.-[ στερώ = στερώ / αλι = η θάλασσα = το διάστημα – ο γαλαξίας / τα τέσσερα αδέλφια στερούσαν ένα πλανήτη του γαλαξία από το αγαπημένο δημιούργημα του ΔΙΑ τον έλλογο άνθρωπο δημιουργώντας ανθρώπους υβρίδια ].-β21
1101[3]=τρεις οίδε Άλλοι Εσαν *.-[ οίδε = οίδα = γνωρίζω –ξέρω / τα τρία αλλα αδέλφια του Αντιφου γνωρίστε].-β21
1101[3]=τρεις οίδε λαοί λ Εσαν *.-[λαοί = εδώ οι λαοί που δημιουργούσαν ο Αντιφος και τα αδέλφια του στον πλανήτη μας / γνωρίστε τους διαφορετικούς λαούς που τα τρία αδέλφια του Αντιφου δημιουργούσαν – η τρεις ήταν οι άλλοι λαοί που υπήρχαν επάνω στη ΓΗ ].-β21
1101[3]=τρεις οίδε Λαι ολ’[α] Εσαν *.- [ λαι = δοτική του λαας = πέτρα –λιθάρι / Όλα ήταν πέτρινα για τους διαφορετικούς λαούς που δημιουργούσαν τα τρία αδέλφια του Αντιφου].-β21
1101[3]=τρεις εδ’[ω] Οι Άλλοι Εσαν *.-[ εδώ = εδώ σε αυτό τον τόπο / τα τρία αλλα αδέλφια του Αντιφου λοιπόν εδώ σε αυτόν τον πλανήτη ΓΗ βρισκόταν μαζί του ].-β21
1101[3]=ιστέ ‘ρ’ δε’[ω] Οι Άλλοι Εσαν *.-[ ιστός = οπτικό δοκάρι = Α.Ε. = η εε/ Δε’[ω] = δεω[2] = είναι αναγκη –υστερώ –υπολείπομαι / επομένως και οι άλλοι τρεις γενετικοί κώδικες υστερούσαν ].- β21
1101[3]=σίτε ‘ρ’ δε’[ω] Οι Άλλοι Εσαν *.-[ σίτε = σίτος = τροφή = Α.Ε.= ιερή γνώση / επομένως και τα αλλα τρία αδέλφια υστερούσαν σε ιερές γνώσεις – η τα δημιουργήματα τους υστερούσαν σε γνώσεις – νοημοσύνη ].- β21
1101[3]=στειρ’[α] δε Οι Άλλοι Εσαν *.-[ στείρα = στείρα / επομένως η ιερή γνώση των τριών αδελφών ήταν στείρα – τα τρία αδέλφια του Αντιφου υστερούσαν σε γνώσεις και αυτά λοιπόν - τα δημιουργήματα τους υστερούσαν σε νοημοσύνη ].- β21
1101[3]=τειρ’[ω] σ’[ε] δε Οι Άλλοι Εσαν *.-[ τειρω = κατατρίβω – εξαντλώ – καταβαλλω / επομένως οι ιερή γνώση των τριών αδελφών ήταν στείρα και έτσι εσένα τον άνθρωπο υβρίδιο εξαντλούσαν ].- β21
1101[3]=τις ρε’[α] δε Οι Άλλοι Εσαν *.-[ ρεα = εύκολα –με άνεση –χωρίς ανησυχία / επομένως η ιερή γνώση των τριών αδελφών ήταν στείρα και έτσι εσένα τον άνθρωπο υβρίδιο εξαντλούσαν χωρίς ανησυχία – εύκολα ].- β21
1101[3]= τρε’[ω] ις δε Οι Άλλοι Εσαν *.-[ τρεω = τρέμω – φεύγω – τρέπομαι σε φυγή / ις = δύναμη -ισχύς /οι διαφορετικοί λαοί που δημιουργούσαν δειλοί και με ελάχιστη νοημοσύνη δεν αποτελούσαν εμπόδιο στα σχέδια τους ].- β21
1101[3]=τε ρις δε Οι Άλλοι Εσαν *.-[ ρις = μύτη –ρουθούνια = μεταφορικά η αίσθηση της οσμής = οι αισθήσεις τους ήταν τρεις λοιπόν – η τα αλλα δημιουργήματα τους είχαν τρεις αισθήσεις μόνο – μια από αυτές ήταν η οσμή ].- β21
1101[3]=τε ρις οίδε Άλλοι Εσαν *.-[ την αίσθηση της οσμής γνώριζαν οι άλλοι – οι διαφορετικοί που υπήρχαν επάνω στον πλανήτη ].- β21
1101[3]=τρεις οίδε Άλλοι Εσαν *.-[ να ξέρεις υπήρχαν τρεις διαφορετικοί αδελφοί – λαοί ].-β21
1101[3]=τρεις οίδε λαοί νέας λ *.-[ νέας = πλοία = αστρικά –σκάφη / λ = τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα / να γνωρίζουν οι λαοί πως υπάρχουν σε τρία διαφορετικά μέρη αστρικά σκάφη που κινούνται με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα = γνωρίζουμε ηδη που βρίσκονται αυτά τα αστρικά σκάφη, πρόκειται για Ιπταμένους δίσκους .Οι δυο από αυτούς βρίσκονται κρυμμένοι κάτω από τα δυο μεγαλιθικά μνημεία της θεάς Αθηνάς «ο θησαυρός του Ατρέα» και τον τάφο του Αλέξανδρου στην Αμφίπολη. Ο τρίτος βρίσκεται στον πλανήτη Αρη. Και τα τρία βρίσκονται δίπλα σε αστρικές πύλες. Αυτό του Αρη στην πραγματική αστρική πύλη του Φόβου. Στις Μυκήνες , την αστρική πύλη συμβολίζει η πύλη των Λεόντων και στην Αμφίπολη ,ο τεράστιος, μαρμάρινος κύκλος συμβολίζει και την αστρική πύλη – είσοδο στον Ο.Π. [ Στρυμόνα].-β21
Σχόλιο.- τα τρία αδέλφια του Αντιφου, μαζί με άλλους λαούς από τον γαλαξία , δημιουργούσαν ανθρώπινα υβρίδια στην Γη με τρεις αισθήσεις, μια των οποίων ήταν η οσμή, για την διασκέδαση τους.
Πρόκειται για τα πέτρινα χρόνια του πλανήτη Ιθάκη 33.
Στερούσαν, δηλαδή, ένα πλανήτη του ΔΙΑ, από το δημιούργημα του, τον αθάνατο , συμπαντικό άνθρωπο .

Αυτος ήταν και ο κύριος λόγος της τιμωρίας τους .
Παράπλευρη πληροφόρηση, που απορρέει από τον στιχο β21, μας ενημερώνει ακόμη μια φορά, για την ύπαρξη των τριών Ιπτάμενων δίσκων, που μας έχουν δωρίσει οι δημιουργοί μας για την σωτηρία μας.

Basil Lykiardopoulos

greek1

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου