Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν στην Ινδία Βραχογραφίες 10.000 ετών που απεικονίζουν UFO και εξωγήινα οντά

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για χρονολόγηση, οι ερευνητές ήταν σε θέση να προσδιορίσουν την ηλικία μια παράξενη ανακάλυψη από την Ινδία.
Βραχογραφίες πολλών ιδιόμορφο όν μαζί με ένα αντικείμενο σε σχήμα δίσκου βρέθηκαν σε ένα σύστημα σπηλαίων στην Ινδία.
Οι βραχογραφίες φαίνεται να έχουν γίνει 10.000 χρόνια πριν και ενδεχομένως οι κάτοικοι να ήταν μάρτυρες αυτόν των απόκοσμων ον.
Το Τμήμα Αρχαιολογίας του ινδικό κρατίδιο του Chhattisgarh ζήτησε βοήθεια από την αεροδιαστημική των ΗΠΑ για να μάθουν περισσότερα σχετικά με τα περίεργα σχέδια που βρέθηκαν στην περιοχή της φυλής Bastar.
Δυτικοί αναλυτές τους κέντρισε το ενδιαφέρον μετά τη διερεύνηση των βραχογραφιών,

Σύμφωνα με αυτούς, οι ζωγραφιές έγιναν από τους ιθαγενείς οι οποίοι φαίνεται να είχαν σαφή γνώση για αυτά τα παράξενα  όντα, σαν να παρακολουθούσαν κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας.
Είναι πιθανό ότι πριν από 10.000 χρόνια, οι άνθρωποι της περιοχής αυτής να ήταν μάρτυρες ή ακόμη και να συναντήθηκαν με αυτά τα όντα που αργότερα συντάχθηκε στον τοίχο σπήλαιο ως υπενθύμιση  του μεγαλείο τους;
Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι βραχογραφίες, όπως αυτά που βρέθηκαν σε διάφορους άλλους διαφορετικούς πολιτισμούς, η υπόθεση των αρχαίων εξωγήινων οι οποίοι επισκέφτηκαν χιλιάδες χρόνια πριν την Γη  δεν φαίνεται πολύ μακρινή από την πραγματικότητα.


Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο JR Bhagat που ερευνά το ζήτημα αυτό, υπάρχουν μερικά πράγματα που τείνουν να προστεθούν στο συνολικό μυστήριο, όπως τους χωρικούς που φαίνεται να λατρεύουν τα περίεργα σχέδια ακόμα και τώρα.
Υπάρχουν πολλές δοξασίες των ντόπιων σε αυτά τα χωριά.
Μερικοί λατρεύουν τους πίνακες, άλλοι αφηγούνται ιστορίες που έχουν ακούσει από τους προγόνους για μικρά-μεγέθους ανθρώπους, που προσγειώθηκαν  από τον ουρανό με ένα στρογγυλό σχήμα ιπτάμενου αντικειμένου και πήραν δύο άτομα από το χωριό όπου και δεν επέστρεψαν ποτέ.
Οι παράξενες σκαλισμένες φιγούρες δείχνουν να  κρατάνε τα αντικείμενα σαν όπλα αλλά δεν έχουν σαφή χαρακτηριστικά.
Σε μερικές βραχογραφίες, που ακόμα εμφανίζονται φορώντας στολές.
Εκτός από αυτό, πολλά ιδιόμορφη αντικείμενα ανακαλύφθηκαν στην Ινδία, μια χώρα με πέπλο μυστηρίου, με ένα σύνθετο παρελθόν που περιλαμβάνει υπόγεια ναούς, παράξενο θεότητες, ισχυρή πολιτιστική και πνευματικό υπόβαθρο, και φυσικά το Vimanas – τις αρχαίες ιπτάμενες μηχανές.
Θαρύπας της Ηπείρου για το Κατοχικά
Fanaripress.gr 

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου