ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ‏
Αυτή είναι μία εικόνα που λαμβάνεται από το Mars Global Surveyor (MGS) και είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Μοιάζει σίγουρα αυτό που θα μπορούσε να περιγραφεί ως το κεφάλι ενός εξωγήινου. Ορισμένοι μπορούν να πιστεύουν ότι θέλουν για κάποιες από τις περίεργες δομές που ανακαλύφθηκαν σε αυτόν τον πλανήτη, αλλά εγώ επιλέγω να πιστεύω ότι υπάρχουν και μερικοί καλοκάγαθοι εξωγήινοι με μια εξωφρενικά καλή αίσθηση του χιούμορ.


Εδώ είναι το πώς η NASA περιγράφει αυτή την εικόνα από τον πλανήτη Άρη:

Οι δύο μονές καταθλίψεις στο βόρειο άκρο του κρατήρα (τα μάτια) μπορεί να έχουν σχηματιστεί από τη διάβρωση του ανέμου ή από νερό. Η περιοχή αυτή έχει τροποποιηθεί από δύο διαδικασίες, με τη δράση του νερού που συνέβη στο μακρινό παρελθόν ή μέσω πλημμυρών σε όλη την δυτική πλευρά της περιοχής Gold Planitia και Maja Valles, ή από την αιολική ενέργεια ένα σύνηθες φαινόμενο στην πιο πρόσφατη ιστορία του πλανήτη.

Αυτός ο κρατήρας βρίσκεται κοντά στις συντεταγμένες 22,5 ° Ν, 47,9 ° W. Το μέγεθος από το εξωγήινο κεφάλι είναι περίπου 164 μέτρα. Το φως του Ήλιου φωτίζει τη σκηνή από τα αριστερά / κάτω αριστερά.

http://www.apocalypsejohn.com/2013/01/Mars-Alien-Picture.html#more

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου