«Εξωγήινος» καθεδρικός ναός... Σαϊεντολογίας
Στην έρημο του Νέου Μεξικού βρίσκεται ένας ναός Σαϊεντολογίας στον οποίο υπάρχει ένα κυκλικό σχέδιο, που θεωρείται μήνυμα προς τους εξωγήινους και μπορεί κάποιος να το διακρίνει μόνο από μεγάλο ύψος.


Οι παραπάνω περίεργοι ισχυρισμοί περιλαμβάνονται στο βιβλίο «Η Εκκλησία του Φόβου: Μέσα στον παράξενο κόσμο της Σαϊεντολογίας» γραμμένο από τον δημοσιογράφο του BBC Panorama, John Sweeney, αναφέρει η New York Daily News.

Το σχέδιο αποτελείται από δύο κύκλους που ενώνονται και στη μέση έχουν ένα άλλο σχέδιο σε σχήμα διαμαντιού.

Αποσπάσματα του βιβλίου του Sweeney παρουσιάζονται στην εφημερίδα The Sun και εκεί αναφέρεται πως τα προαναφερθέντα σχέδια δημιουργήθηκαν για να καθοδηγήσουν ειδικούς Σαϊεντολόγους «που θα επιστρέψουν από το διάστημα για να βρουν τα δημιουργήματα του Hubbard έπειτα από έναν πυρηνικό Αρμαγεδδώνα που θα ξεκληρίσει το ανθρώπινο είδος».

Η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας, που ανάμεσα στα μέλη της περιλαμβάνονται ο Τομ Κρουζ, ο Τζον Τραβόλτα η Τζουλιέτ Λιούις και πολλοί άλλοι διάσημοι, ιδρύθηκε το 1952 από τον συγγραφέα L. Ron Hubbard και προωθεί την «έννοια» της αθανασίας των ανθρώπων μέσω της μετενσάρκωσης των ψυχών, γράφει η Huffington Post. (protothema)

ΠΗΓΗ
http://www.apocalypsejohn.com/2013/01/exogiinos-naos-ton-saientologon.html

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου