Όλοι Πρέπει να Πουλάνε σε μια Επιχείρηση. ΟΛΟΙ κι ΕΣΥ


business sales


Για να το πετύχεις εκπαιδεύσου στις Πωλήσεις και όχι μόνο εσύ αλλά και όλο το προσωπικό της επιχείρησης σου. Τι νόημα έχει να ξοδέψεις ένα ακόμα ευρώ σε φυλλάδια και διαφημιστικές καταχωρήσεις, εάν τα άτομα που ασχολούνται με τις πωλήσεις στην επιχείρηση σου (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σου, και όλων των υπαλλήλων ή στελεχών σου) δεν ξέρουν ούτε τα βασικά στοιχεία για το πώς θα κάνουν μια πώληση; Δεν ξέρουν πώς να προσεγγίσουν, πως να μιλήσουν και τι να πουν στους πελάτες προκειμένου να αγοράσουν και το βασικότερο ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ από την αγορά τους; Δεν ξέρουν να μεταδώσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης και να πωλήσουν το προϊόν της.

Αλήθεια γνωρίζεις ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ σου, Tι Πουλάς;
Οι πωλήσεις πάντα ήταν δύσκολη υπόθεση, για τους αδαής και ειδικά σήμερα που οι καταναλωτές είναι περισσότερο επιφυλακτικοί, περισσότερο προσεκτικοί, δεν εμπιστεύονται εύκολα και δεν δίνουν εύκολα τα χρήματα τους. Εξάλλου και εσύ οι ίδιος αυτό δεν κάνεις; Μπορεί η κρίση, που μας επέβαλαν σκόπιμα και τεχνηέντως, να κρατήσει αρκετά ακόμα, όμως το “παιχνίδι” σε καμία περίπτωση δεν έχει χαθεί. Το αντίθετο, ΤΩΡΑ είναι η ευκαιρία να δείξεις τη δυναμική της επιχείρησης σου, του προϊόντος σου και των ανθρώπων σου. Είναι η ευκαιρία να δείξεις ότι πραγματικά έχεις μια αξιόπιστη επιχείρηση, με αξιόλογα προϊόντα, που μπορούν οι πελάτες σου να στηριχτούν και να αγοράσουν.
ΤΩΡΑ είναι η ευκαιρία να δείξεις στην αγορά τα καταπληκτικά προϊόντα και υπηρεσίες σου. Τι μπορείς να κάνεις; Ξεκίνα να πουλάς περισσότερο αποτελεσματικά και όχι μόνο εσύ, αλλά ΟΛΟΙ μέσα στην επιχείρηση. Όπως και πρέπει να γίνεται πάντα και όχι σε περιόδους κρίσης ή κάμψης των στατιστικών. ΟΛΟΙ πρέπει μέσα σε μια επιχείρηση να πουλάνε και όχι μόνο οι πωλητές και το λιγότερο, πρέπει να έχουν όλοι τις ικανότητες του πωλητή, όταν προσλαμβάνονται.
Δεν μιλώ για κάποια εκπαίδευση η οποία χρειάζεται τους super ακριβοπληρωμένους ειδικούς και ατελείωτα σεμινάρια. Μερικές ώρες θεωρίας χρειάζονται για να κάνεις το προσωπικό, να καταλάβει τους πολύ βασικούς κανόνες μιας πώλησης. Αλλά θα απαιτηθούν, πολλές πολλές μέρες, πρακτικής εξάσκησης, άρα ίσως χρειαστεί να επανεξετάσεις τους υπαλλήλους σου (όπως και τον εαυτό σου) και τις ικανότητες τους στην δικτύωση και στις πωλήσεις. ( Διαδίκτυο, η Απόλυτη επικοινωνία, αρκεί να γνωρίζεις να επικοινωνείς. )
Οι πωλήσεις δεν είναι για να μάθεις μόνο το πως μπορείς να πουλάς υπηρεσίες η προϊόντα σε επιχειρηματίες και καταναλωτές. Στην ουσία οι πωλήσεις μας δείχνουν τις ικανότητες των ανθρώπων. Το να τα πηγαίνει κανείς καλά με τους συνανθρώπους του είναι μια ικανότητα, μια τέχνη που μαθαίνετε με την εξάσκηση και την εξάσκηση, και πρέπει να την μάθει κάποιος νωρίς στην ζωή του. Μόνο όποιος τα πηγαίνει καλά με τους άλλους, δείχνει ότι τα πηγαίνει καλά με τον εαυτό του.
business sales
Για να έχεις επιτυχία στις πωλήσεις πρέπει να ξέρεις να ακούς, να είσαι πρόθυμος να βλέπεις τις ανάγκες των άλλων, να είσαι συνεργάσιμος και να αγαπάς με πάθος αυτό που κάνεις. Είναι από τις πολύ λίγες εργασίες που δεν μπορείς να αποδώσεις αν δεν την αγαπάς. Όμως είναι κι από τις λίγες που σε αποζημιώνει εδώ και τώρα. Μερικά από αυτά που κερδίζεις πιο πολύ από όλους τους άλλους είναι …
 • Πιο πολύ αυτοπεποίθηση
 • Πιο πολύ σεβασμό
 • Πιο πολλά χρήματα
 • Πιο πολύ κι άμεση αναγνώριση των κόπων σου
 • Πιο πολύ αρμονική ζωή
 • Πιο πολύ έλεγχο των ενεργειών σου
 • Πιο πολύ έλεγχο των συναισθημάτων σου.
 • Πιο πολλές πωλήσεις.
 • Πιο πολλά και πιο πολύ σε όλα.
Τα άρθρα του businesslife σου παρέχουν αυτά που είναι απολύτως απαραίτητα να γνωρίζουν οι “άνθρωποι του προέδρου” δηλ. αυτοί που πλαισιώνουν την επιχείρηση σου σε οποιοδήποτε πόστο, σχετικά με τις πωλήσεις, δηλ, το πως μπαίνουν χρήματα στο ταμείο. Μπορείς αφού τα εκτυπώσεις να τους τα δώσεις να τα μελετήσουν και να ΔΡΑΣΟΥΝ με τους τρόπους που περιγράφουμε. (Οικονομικά Ελεύθερος vs Οικονομικά Αγράμματος)
Ότι κι αν επιλέξεις… καλές πωλήσεις

 http://www.terrapapers.com/?p=21375


  Blogger Comment
  Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου