Agenda 21 - Η Φιλοσοφία της «Ελευθερίας» και της «Αειφόρου Ανάπτυξης»

Ποιος παίρνει την ελευθερία μας; Τα πολιτικά κόμματα; Η ΕΕ; Το πρόβλημα προέρχεται από μια πιο σφαιρική πηγή - Από τον ΟΗΕ και τα διάφορα όργανά του...

The Philosophy of Liberty
Η χώρα σας είναι αναφέρεται ως ένα από τα μέλη του ICLEI; Bristol; Nottingham; Λονδίνο; Ίσως όχι. Αλλά τότε ίσως να βρείτε ότι δεν πρέπει να είναι ... χρειάζεται απλά να είναι ένα μέλος της τοπικής κυβέρνησης Συλλόγου, του Ηνωμένου Βασιλείου, να πέσει κάτω από το τον έλεγχο του ICLEI (Local Governments for Sustainability).
Από αυτές τις υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών, οι διάφοροι οργανισμοί «αειφόρου ανάπτυξης» είναι αυτοί που πρέπει να φοβόμαστε περισσότερο. Έχουν διεισδύσει στις ζωές μας, δημιουργώντας οργανισμούς να πάρουν τα δικαιώματά μας, της ιδιοκτησίας - και διείσδυση των υπάρχοντων οργανισμών έτσι ώστε να τους ανατρέψει για την επίτευξη των στόχων των ίδιων.
Με την πάροδο του χρόνου. Σιγά-σιγά. Σε μικροσκοπικά κομμάτια, έτσι ώστε να μην παρατηρήσετε ότι συμβαίνει.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ήσυχα - η σιωπή τους έχει αγοραστεί. Όλοι έχουν μια τιμή και η τιμή που καταβάλλεται για να σιωπήσουν είναι μικρή - σαν ζωοτροφή κοτόπουλου,σε σύγκριση με τις «ανταμοιβές» του ΟΗΕ κέρδη από τη σχεδόν δήμευση (κατάσχεση) περιουσίας μας.
Τι είναι η αειφόρος (βιώσιμη) ανάπτυξη και πώς συνδέεται με το Πρόγραμμα Δράσης 21 (AGENDA21) του ΟΗΕ ; (Συγνώμη - η ποιότητα του ήχου δεν είναι πολύ καλή).
Agenda 21 For Dummies
Μπορείτε να δείτε πώς Agenda 21 έχει εφαρμοστεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών; Τι έχει συμβεί στα καλλιεργήσιμα εδάφη μας; Τι έχει συμβεί στην εκπαίδευση; Οι μεσαίες τάξεις; Μεταφορές; Επιτήρηση; Αστυνόμευση; Τον έλεγχο του κράτους; Τα πάντα;
Σκεφτείτε το.
Ένα άλλο μέσο της δήμευσης περιουσίας μας είναι μέσω του φούσκωματος και του ξεφούσκωματος των οικονομιών μας. Πρώτον, οι παγκοσμιοποιητές κάνουν τα χρήματα φτηνά και εύκολα να δανειστούν. Αυτό δημιουργεί φούσκες (είτε είναι σε ακίνητα, παράγωγα, πιστώσεις άνθρακα, εμπορευμάτων, κλπ.).
Θα σας δανείσει τα χρήματα που δημιουργήθηκαν από το πουθενά - τα οποία δεν υπήρχαν πριν από την υπογραφή της συμφωνίας δανείου τους. Στη συνέχεια, θα συμβληθούν την προσφορά χρήματος, δημιουργώντας μια πιστωτική κρίση. Οι μετατροπείς χρήματων τότε «επανακτούν» το ακίνητο που αγοράστηκε με το δάνειο που πήρατε από αυτούς.
Με άλλα λόγια, καταλήγουν να έχουν στην ιδιοκτησία τους ακίνητη περιουσία, με πραγματική αξία, όπου τίποτα απο αυτά δεν τους ανήκε πριν. Τα χρήματα που σας δάνεισαν δεν υπήρχαν απο την αρχή.
Η ίδια αρχή ισχύει για τα πάντα που σχετίζονται με πίστωση - π.χ., ο δανεισμός των επιχειρήσεων, των κυβερνήσεων δανεισμού. Έχετε κάποια ιδέα, για παράδειγμα, πόσο πολύ από ό, τι ήταν προηγουμένως οι δημόσιες περιουσίες, που ανήκουν σε όλους μας, τώρα που διοικούνται από τους παγκόσμιους τραπεζίτες και απο τις οργανώσεις των Ηνωμένων Εθνών;
Το φούσκωμα / ξεφούσκωμα (Inflating/deflating) της προσφοράς χρήματος,είναι ένα από τα μέσα με τα οποία οι παγκοσμιοποιητές θα αποκτήσουν τον πλούτο του κόσμου, σιγά-σιγά.
Αυτό το έχουν ήδη κάνει, υπομονετικά, μετά την αλλαγή του περασμένου αιώνα. Κοιτάξτε πόσα έχουν κάνει από τότε.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ICLEI και τι μπορείτε να κάνετε για την καταπολέμησή της και να σταματήσετε την πορεία του, επισκεφθείτε Freedom Advocates.
Πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή Δρ Σταν Monteith συζητά για το ICLEI και είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης, αν θέλετε να καταλάβετε τι συμβαίνει στον κόσμο, λαθραία, κεκλεισμένων των θυρών με την πλήρη γνώση και συναίνεση της κυβέρνησής σας - αλλά χωρίς τη δική σας.
Λάβετε μέρος, πριν να είναι πολύ αργά. Τάχθείτε υπέρ της Ελευθερίας, αλλά οι αρχές της δράσης μπορεί να εφαρμοστεί στην περιοχή σας. Μετά από όλα, η εμβέλεια του ΟΗΕ είναι παγκόσμια.
Δείτε ένα κατατοπιστικό βίντεο με την Rosa Koire που είναι αυθεντία σχετικά με τηνAGENDA 21
Rosa Koire Rips Away Green Mask of NWO's Blueprint for Global Takeover
"Agenda 21" The UN's diabolical plan for the world is explained on the "Glenn Beck Show"
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ http://dependent-world.blogspot.com/ Η αειφορία είναι πολύ σημαντική για την επιβίωση των επόμενων γενιών. Όμως η υπερβολική παραφιλολογία σχετικά με την προστασία όλου του πλανήτη, κρύβεται γύρω απο την οικολογική ομπρέλα που έχει κάποια καλά αλλά και πολλά κακά γιατί μας δείχνουν κάτι καλό που μπορεί να γίνει και κάνουν πίσω απο πόρτες κλειστές ότι πιο ανήθικο μπορείτε να φανταστείτε.
http://www.apocalypsejohn.com/2012/12/agenda-216.html#more

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου