ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ - Η ''ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ......ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ


Δωδεκάθεο - Η ''Πατρώα Θρησκεία'' είναι...Αιγυπτιακή!

Όταν η ιστορία έχει κέφια...

Κατηγορούν τον Χριστιανισμό ως μη ελληνική θρησκεία, οι δωδεκαθεϊστές...
αιγυπτιολάτρες!


Τι κοινό έχουν οι νεοπαγανιστές δωδεκαθεϊστές συντοπίτες μας, με τους Αιγύπτιους μετανάστες της χώρας μας, τους οποίους όμως απεχθάνονται λόγω των εθνικιστικών πιστεύω τους;Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κυρίως του Ηρόδοτου, (και του Παυσανία που μαζί με τον Ηρόδοτο ήταν μεγάλοι ιστορικοί και περιηγιτές) του Εκαταίου του Αβδηρίτη και του Διόδωρου Σικελιώτη, οι τάχα «υπερ-Έλληνες» νεοπαγανιστές οφείλουν πολλές ευχαριστίες στους Αιγύπτιους μετανάστες του τόπου μας, επειδή οι πρόγονοί μας πήραν από τον αρχαίο αιγυπτιακό πολιτισμό, τους περισσότερους θεούς στους οποίους πιστεύουν σήμερα οι νέο-ειδωλολάτρες. Μάλιστα, αγαπούν τόσο πολύ τους αιγυπτιακής προέλευσης «θεούς», που την θρησκεία στην οποία τους εντάσσουν, την ονομάζουν «Πατρώα Θρησκεία». Βεβαίως, αυτό δεν είναι ψέμα, διότι το δωδεκάθεο αποτελούσε πράγματι «Πατρώα Θρησκεία», όχι όμως των Ελλήνων, αλλά των Αιγυπτίων! 

Μπορούμε λοιπόν κλείνοντας, να πούμε ότι οι νεοπαγανιστές και ο προσκείμενος στον εθνοκεντρισμό τους, Θόδωρος Μαραγκός, μπορούν κάλλιστα να χαρακτηριστούν ως... αιγυπτιολάτρες, και αφού ως γνήσια «πρόβατα» υιοθέτησαν μια εισαγόμενη θρησκεία. Με το καλό λοιπόν να πάνε να ζήσουν στην Αίγυπτο αφού τους αρέσει τόσο πολύ, και ελπίζουμε οι κάτοικοι εκεί να τους δεχτούν πιο φιλόξενα, απ' ό
τι δέχτηκαν τους Αιγύπτιους μετανάστες οι -συνήθως- ρατσιστές και εθνικιστές αρχαιόπληκτοι της πατρίδας μας...
πηγή

http://www.ramnousia.com/2012/11/blog-post_6720.html#.UKEjmYfqnA9

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 blogger-facebook:

 1. Οι Αιγύπτιοι, ότι και εάν σημαίνει φυλετικά αυτό, έπονται, κατόπιν παραδοχής τους των Ελλήνων τουλάχιστον 1000 έτη.

  Άρα οι ξυρισμένοι και περιτομημένοι τύποι με τα "μαντζούνια" και τις μούμιες (βλέπε Στάλιν) που δεν γνώριζαν κάν το ύψος της μέγαλης πυραμίδος του Χέοπος ή Κούφου, μάλλον "δανείστηκαν" απο του Έλληνες παρα το αντίστροφο.

  Λόγω του εμπορίου,και της αναγκαστικής επαφής, μπορεί κανείς να κάνει λόγο για κάποιες αντιστοιχίες στις τιμώμενες θεότητες (Μινωική - Μυκηναϊκή περίοδος και αργότερα).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Βγαίνει ο κάθε άσχετος, πρακτορίσκος, αρνησίπατρης, χατζηρωμιός, κιοτής κλπ. και θέλει να μας διαφωτίσει μέσω μπλογκ...
  Αντί, λοιπόν, απάντησης, επιστημονικής και τεκμηριωμένης ή κάποιου εξάψαλμου, έτσι για να ξεθυμάνουμε,
  θα σας προτρέψω να μην χρησιμοποιείτε τα μπλογκ για οποιουδήποτε είδους προπαγάνδα με εξυπνακίστικα αναμασήματα,
  όπως ινδοευρωπαίοι, φοινικική προέλευση αλφαβήτου, «Μαύρη Αθηνά» κ.ά. Η επιστήμη έχει αποφανθεί. Τέλος.
  Εδω έχουν φάει τάπα μεγάλα μυαλά της ανθελληνικής προπαγάνδας ανά τους αιώνες, κι εσείς τώρα τί κανετε ωρέ γατάκια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΄ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ΄ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΥΠΤΙΩΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΙΔΟΣ. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΙΜΑΙΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΣΑΙΔΟΣ ΣΤΟΝ ΣΟΛΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΙΜΑΙΟΣ ΠΑΡ.21-23. ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΙΝΔΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΓΥΦΤΟΙ. ΠΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ.
  ΕΓΩ ΠΡΩΤΙΜΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ 12 ΘΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΑΠΡΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή