Ο Αδόλφος Χίτλερ και η Paris Hilton κάνουν το ίδιο σημάδι Μ με το χέρι (βίντεο)


Γιατί, ο Αδόλφος Χίτλερ, η Paris Hilton και τόσοι άλλοι διάσημοι είναι ανακατεμένοι με κάτι το οποίο ίσως δεν έχετε ακούσει ποτέ: ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. Η μεγαλύτερη, η πλέον γνωστή και πιο ισχυρή Μυστική Εταιρεία είναι ο Ελευθεροτεκτονισμός η Μασωνία. Οι άντρες και οι γυναίκες που κάνουν το σήμα Μ με το χέρι τους, (καθώς και άλλα γνωστά σήματα) ανήκουν σε αυτήν καθώς και σε άλλες λιγότερο γνωστές αλλά πιο ισχυρές Μυστικές Εταιρείες.
( Οι “μυστικές Εταιρίες” και ο Καποδίστριας )
Επειδή επί του θέματος έχουν χυθεί ποταμοί μελάνης κανονικής και ψηφιακής δεν θα αναλύσω τίποτα παραπάνω. Απλώς σκεφτείτε γιατί ταλαιπωρείστε σήμερα από την κρίση και από τους επερχόμενους παρανοϊκούς πολέμους που θα αφανίσουν τα 9/10 του παγκόσμιου πληθυσμού, όπως έχουν διαταχθεί να κάνουν.
Σας παραθέτω κάποια άρθρα που θεωρώ πως αξίζει να διαβάσετε. Η “Μύηση του Μπίμπο” όπως και Οι αποκρυφιστικοί συμβολισμοί της ταινίας «Metropolis» και Suncruiser η “συγκομιδή”, Albert Pike καιΑποκρυφισμός στον ΟΗΕ και Παγκόσμια Κυβέρνηση και ΣΥΝΑΡΧΙΑ. Το πολίτευμα της μυστικής διακυβέρνησης του κόσμου και Το Σκάνδαλο Max Merten και οι Απλήρωτες Γερμανικές αποζημιώσειςκαι λίγη διασκέδαση Casus Belli «Κύριοι» και Γιουσουφάκια και Τζαριγέ, Καλφά, Χαλβέτ, Λαλάς, Χαρέμι κι άλλα ακαταλαβίστικα και πολλά ακόμη άρθρα που όχι μονάχα στο terrapapers μα και σε άλλα sites, υπάρχουν και δείνουν την γνώση που δεν είναι κρυμμένη, αλλά τόσο πολύ ολοφάνερη που δεν φαίνεται παρά μονάχα απ τον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ !!!

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου