OΡΑΜΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ .....

KATOXIKA NEA :
ΕΧΘΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΠΥΡΑ. ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΑΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ. ΣΤΙΣ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΩΝ 31 ΔΙΣ.ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ!!! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΞΥΠΝΗΣΕ;


Σας μεταφέρουμε όραμα, το οποίο μας έστειλε αναγνώστης μας και αφορά αρκετά από αυτά που συζητάμε κατά καιρούς για τα επερχόμενα.
Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε το όραμα, σας παρακαλώ να συνυπολογίσετε τα κάτωθι:
Αποφασίσαμε να το δημοσιεύσουμε διότι ως γεγονός είναι 100% αληθινό. Δεν σημαίνει φυσικά το ίδιο για το περιεχόμενο του οράματος που θα διαβάσετε. Το περιεχόμενο κανείς δεν γνωρίζει (ούτε αυτοί που το έζησαν, ούτε η γυναίκα που το είδε) αν πράγματι ισχύει και όλα αυτά θα γίνουν.

Το όραμα το είδε ηλικιωμένη γυναίκα η οποία ζει εν παρθενία για πολλά χρόνια, απομονωμένη από τον κόσμο (τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, κλπ), στην περιοχή της Κέρκυρας. Όμως μας μεταφέρθηκε από τα ανήψια της: ‘Είναι κάτι το οποίο είδε η θεία της μνηστής μου σαν ταινία να προβάλλεται μπροστά στα μάτια της και μας κάλεσε να μας το πει.’

Τα όσα αναφέρονται έγιναν στις 4 Αυγούστου 2012, στις 23.30 το βράδυ.
Σας παραθέτω το κείμενο που μας ήλθε από τον αναγνώστη μας:
…..αφού καθίσαμε, η θεία μας λέει την ιστορία που ξετυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της ενώ αυτή καθόταν μόνη στην αυλή της:

 ”Παιδιά μου η Χίος θα καεί το ίδιο και η Λέσβος. Το θηρίο που είναι στο Αιγαίο με 9,5 ρίχτερ θα ξυπνήσει. Η Κρήτη, τα νησιά, θα γίνουν στάχτη και ερείπια, νεκροί πολλοί, συντρίμμια, οι φλόγες καίνε τα πάντα, βοήθεια από κανέναν, τι πελώρια κύματα σηκώνονται Θεέ μου για να σβήσουν τις φωτιές!! Σκοτάδι και στάχτες παντού χάνεται ο ήλιος από την Ελλάδα μοιρολόγια και βλασφημίες ακούγονται από άκρη σε άκρη της Ελλάδας ο κόσμος τρέχει πάνω κάτω τρελοί όλοι δεν ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται (αρχίζουν και τρέχουν δάκρυα από τα μάτια της) τι κακό θα μας βρει όλους!!”

Παρεμβαίνει η μνηστή μου “9,5 ρίχτερ? Θεία δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στην Ελλάδα!!!”
Η θεία ξανά: “Παιδί μου αυτό είναι η αρχή δεν θα περάσει πολύς καιρός και μια νύχτα χωρίς φεγγάρι -χαράματα νομίζω- πλοία πολλά βλέπω τα μισά κοιτάζουν την ανατολή και τα άλλα μισά την δύση, όλα τους είναι στο Aιγαίο, κανόνια ακούγονται πολλά, φλόγες παντού, αεροπλάνα πετάνε, η Ρόδος φωνάζει για βοήθεια, η βοήθεια θα πάει αλλά θα είναι αργά, πολύ πολύ αργά, κοχλάζει ο τόπος, όλος ο πόλεμος θα μας βρεί στα κρεβάτια, δεν θα ξέρουμε τίποτα ,την άλλη μέρα θα μας τα πούνε και θα απλωθεί η βία και η αναρχία σε όλη την Ελλάδα, να κάτσετε μέσα στο σπίτι και να μην ανοίξετε ούτε παράθυρο!”.

Την ρωτάω εγώ “Θεία θα μας χτυπήσουν οι Τούρκοι;”. Και μου απαντάει: “Ναι, τα έχουν κανονίσει όλα γιατί τους βοηθάνε οι Γερμανοί δεν ξέρω όλα τα έχουν κανονίσει θα χτυπήσουν και την Κύπρο και εκεί θα βρουν τον θάνατο τους……πλοία μεγάλα γκριζοκόκκινα βλέπω από βορρά και νότο να κυκλώνουν τους Τούρκους, κλάματα και βογγητά από άκρη σε άκρη σε όλη την Τουρκία, σύντομα μέχρι να ξημερώσει πλοίο τούρκικο δεν θα υπάρχει, κόκκινο το αιγαίο και ο ουρανός και στην Αγιά Σοφία ολόγυρα φωτιά, καπνός, αίμα και λάμψεις πολλές σαν χίλιοι κεραυνοί να σκάνε μαζί, τέτοιο μίσος που θα εισπράξουν οι Τούρκοι δεν το έχω ξαναδεί, δεν θα μείνει τίποτα όρθιο! 9 ! να το θυμάστε το 9! Σε εννέα μέρες μέσα η Τουρκιά θα εξαφανιστεί από τον χάρτη. 50.000.000 οι νεκροί της.” Την ρωτάω “θεία 50 εκ. νεκροί σε 9 μέρες, μόνο με πυρηνικά όπλα μπορεί να γίνει αυτό “, εκείνη μου λέει “τίποτα δεν καταλαβαίνει ο Ρώσος παιδί μου, θα τα ρημάξει όλα, αίμα παντού, τρέμει όλος ο πλανήτης, σαστισμένοι όλοι, 18 κράτη θα πάνε να τα βάλουν μετά από αυτά, να τα βάλουν μαζί τους, και δεν θα μείνει κανένα όρθιο, θα καούν όλα μαζί με τους Ρώσους!!! Οι Τούρκοι δεν θα ξέρουν πού να πάνε, από ανατολή στα βουνά ο θάνατος είναι κρυμμένος, από δυτικά η φλόγα πλησιάζει, από νότο ο Κύπριος είναι λυσσασμένος για αίμα και εκδίκηση, ο βορράς έχει γίνει στάχτη, εδώ αλλοδαποί και ντόπιοι θα σκοτώνονται στους δρόμους με όπλα, μαχαίρια, λοστούς, δεν θα μείνει αλλοδαπός ζωντανός, όπου βλέπουν αλλοδαπό θα τον σφάζουν ο στρατός, η αστυνομία, οι γείτονες τους, μέχρι και τα γυναικόπαιδα, τι πράγματα είναι αυτά Θεέ μου;”

Ρωτάει η μνηστή μου “θεία εγώ και ο Σταμάτης;” η θεία απαντάει “κόρη μου θα χωρίσετε για λίγο, 5 μήνες μόνο, θα είναι βράδυ και θα βρέχει, θα του χτυπήσουν την πόρτα θα είναι ο στρατός, έλα φεύγουμε θα του πούνε, αλλά μην φοβάσαι, χωρίς γρατσουνιά θα γυρίσει, ντουφεκιά δεν θα ρίξει, μόνο αυτόν θα πάρουν, όχι τον αδελφό του τον μικρό.Θα τον καμαρώσεις στην τηλεόραση, στην παρέλαση.”
Η μνηστή μου ρωτάει “σε ποιά παρέλαση;” η θεία της απαντάει “εκεί που είναι να πάτε διακοπές, αλλά δεν θα πάτε φέτος, θα πάτε λίγους μήνες πιο μετά, θα με θυμηθείτε και θα φάτε σουβλάκια και καταίφι με καιμάκι!” (25 Ιουλίου κλείσαμε ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη για να πάμε 23 Δεκεμβρίου φέτος). ”Εσείς θα αρχίσετε να ζείτε ευλογημένη ζωή, τα βάσανα στην Ελλάδα θα τελειώσουν, αλλά για τα άλλα κράτη αφήστε, θα καίγονται για μήνες και σωτηρία δεν θα τους έρθει από πουθενά, θα αλλάξουν τα πάντα. Τουρκία, Ρωσία, Βουλγαρία, Ιαπωνία, Αίγυπτος, Γερμανία, Αμερική, Κορέα, Ισπανία, Ιταλία, Φινλανδία, Αλβανία, κρατίδια μικρά με τσαντίρια θα γίνουν, θα έχουν εμφύλιους για χρόνια στο έδαφος τους και εμείς θα έχουμε νέους γειτόνους, θα είναι καλοί αυτοί, ποτέ δεν θα μας βλάψουν.”

Σε αυτό το σημείο ολοκληρώθηκε το κείμενο και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα στοιχεία των ανθρώπων (του Σταμάτη και της Στεφανίας δηλαδή) που έζησαν και μας μετέφεραν τα ανωτέρω είναι στην διάθεσή μας. Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι, μπορείτε να μας στείλετε e-mail στοkotsarikos.com@gmail.com.
Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να επισημάνω αυτό που στην αρχή ανέφερα, ότι δηλαδή ως γεγονός μπορεί να είναι αληθές, αλλά ως περιεχόμενο, κανένα όραμα δεν πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο. Μπορεί τα ανωτέρω να τρομάζουν αλλά όπως έλεγε και ο πατέρας Βονιφάτιος, ‘και τώρα με τον Χριστό, και τότε με τον Χριστό’.
Επίσης συμπληρώνω ότι τα περί Χίου, Μυτιλήνης και ‘θηρίου στο Αιγαίο’ τα έχουμε ξανα-ακούσει. Αυτό μπορεί να μην σημαίνει τίποτα, αλλά, όπως συζητήσαμε και με τον Σταμάτη, μπορεί να σημαίνει και κάτι. Ο καθένας θα αξιολογήσει κατά τον λογισμό του.


Πηγή

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 blogger-facebook:

  1. Και εκεί που έβλεπε το όραμα η γιαγιά για τα διεθνή, μέσα σ΄αυτήν την τρομερή πλοκή, που καταστέφονταν τα πάντα και χάνονταν λαοί, και εκεί ξαφνικά... άλλαξε πίστα, όπως λένε οι παίχτες των games,σταμάτησε να βλέπει για τα άλλα και άρχισε να βλέπει για τον Σταμάτη τον ανιψιό της. Α όλα κι όλα, σταμάτησε για τον Σταμάτη, έπρεπε να απαντήσει στην ερώτηση της μέλλουσας ανιψιάς της, απ ότι φαίνεται τα ήξερε όλα πια για όλους, και για τον καθένα ξεχωριστά. Ευτυχώς που εδώ στην Ελλάδα, όταν θα έχουνε καταστραφεί γύρω μας τα πάντα, εμείς θα τα περνάμε καλά, θα έχουμε και νέους γείτονες, δεν μας εξηγεί πως και ποιους αλλά δεν χρειάζεται, δεν ήμαστε και χαζοί, το καταλαβαίνουμε από μόνοι μας, μπορεί να πάει η Αλβανία στην Αμερική και να έρθει εδώ ή Βραζιλία, κάπως έτσι δεν διαχωρίστηκε κάποτε η παν γαία. Πάντως θα περνάμε καλά, υπό την προϋπόθεση βάση του οράματος, να έχουν σχεδόν αφανιστεί όλοι οι άλλοι, και όσοι έχουν απομείνει να έχουνε σοβαρά προβλήματα. Ε πως θα γίνει ή αυτοί θα περνάνε καλά ή εμείς και τα δύο δεν γίνονται. Θα πάρουν και τον μικρό αδελφό του Σταμάτη, από εκείνο το μικρό απομονωμένο χωριό της Κέρκυρας (τους κοντινότερους ίσως τους είχαν ξεκάνει τα 9.5 Ρίχτερ, οι φωτιές, οι στάχτες και οι καπνοί) να τον πάνε στην Κωνσταντινούπολη να παρελάσει. ( Μα τι μανία είναι και αυτή που πιάνει κάποιες φορές μερικούς, μέσα σ΄ αυτήν την παγκόσμια συμφορά κάποιοι θέλουν να κάνουν παρέλαση με μικρά παιδιά μες τα ερείπια με τα 50 εκατομμύρια νεκρούς). Η παρέλαση βέβαια βάση του οράματος θα γίνει, και ο κάμεραμαν θα κάνει κοντινό πλάνο πάνω στον μικρό Κερκυραίο, για να καμαρώσει τον κουνιάδο της η μέλλουσα νύφη, αυτής της ηλικιωμένης θείας. Οι ατομικές βόμβες τον Ρώσων κατά της Τουρκίας που θα έχουνε ισοπεδώσει τα πάντα, ή μάλλον όχι τα πάντα, θα έχουνε αφήσει έναν δρόμο ίσως και τον κεντρικότερο ανέπαφο και χωρίς τον εφιάλτη της ραδιενέργειας, για να κάνει την παρέλαση ο μικρός. Α ρε γιαγιά τύφλα, να χει η αποκάλυψη του Ιωάννη, μα τι λέμε τώρα; ποιος Ιωάννης; Στο εξής θα έχουμε την: Αποκάλυψη της γιαγιάς που τελεί εν παρθενία των ΜΜΕ. Μπορεί το θέμα να είναι και πιο σοβαρό, μήπως πρέπει ο γιατρός να αλλάξει τα χάπια της, και να παρακολουθήσει τις παρενέργειες; να δει τις ημερομηνίες λήξεως μην τυχών και τα παίρνει ληγμένα; μήπως πήρε μεγάλη δόση η γιαγιά ή αυτός που χρησιμοποίησε την γιαγιά για να δημοσιεύσει την αρρωστημένη φαντασία του; ή ακόμα το ποιο χειρότερο, τους ευσεβείς του πόθους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή