ΚΡΥΩΝ CHANNELING - "Επιλογές"

Seattle, Washington  -  17 Ιανουαρίου 2009

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Έχω πει τόσες φορές τα λόγια αυτά, σε Ανθρώπους που πιστεύουν ή δεν πιστεύουν, τους οποίους γνωρίζω, τον καθένα ξεχωριστά.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι αδελφός σας, αδελφή σας κι ένα κομμάτι του Θεού. Δεν είμαι κάτι να λατρέψετε, περισσότερο από τον αδελφό και την αδελφή σας στη Γη. Είμαι μέλος της οικογένειας και ο μόνος λόγος που βρίσκομαι εδώ, είναι για να καθίσω στα πόδια σας και να τα πλύνω και να σας δώσω πληροφορίες για ότι έχετε επιτύχει.


Δεν έχει υπάρξει ποτέ διαφορετική περίσταση μεταξύ μας. Έρχομαι πάντα με αγάπη, έτοιμος να σας δώσω τις κατάλληλες πληροφορίες. Βεβαίως, πολλοί έχουν δημιουργήσει θέμα, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον ή μη πραγματικό. Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι η εκδήλωση αυτή είναι απλώς τέχνασμα κάποιου που υποκρίνεται. Ότι είναι μια απάτη, κάτι ψεύτικο. Ακούστε λοιπόν… Θα είναι δύσκολο να πείσετε εκείνον που θα φύγει σήμερα από εδώ θεραπευμένος, αληθινά θεραπευμένος. Και τα χρώματα που βλέπετε πολλοί, είναι επίσης αληθινά.

Δεν έχει υπάρξει ποτέ τόσο συναρπαστική εποχή σαν αυτή! Μοιάζει σαν χθες, ακόμα και για μερικούς από εσάς, όταν άρχισα να επικοινωνώ με τον συνεργάτη μου [τον Λη]. Εκείνες τις μέρες δεν μπορούσε να ερμηνεύσει πολλά, κάτι που έχει αλλάξει. Δεν πιστεύει καν πόσος καιρός έχει περάσει [20 χρόνια]. Το σημερινό μήνυμα δεν διαφέρει ουσιαστικά από εκείνου του καιρού, μόνο που τώρα βρίσκεστε σε μια νεώτερη ενέργεια. Είναι μια ενέργεια που μόλις έχετε δημιουργήσει αγαπητοί μου Άνθρωποι και τώρα αρχίζετε να βλέπετε το ξετύλιγμα του παζλ.

Ακόμα ορισμένοι λένε: «Είναι ένας άνθρωπος που μιλάει, τίποτα περισσότερο». Αλήθεια; Είναι ο Άνθρωπος αυτός που δημιουργεί την ενέργεια εδώ στην αίθουσα; Πώς γίνεται αυτό; Κάποιοι αρχίζετε να τη νιώθετε. Μπορεί να μιλά ο Θεός διαμέσου αυτού του άντρα; Και ποιος είναι ο ορισμός του Θεού; Η συγκεκριμένη λέξη είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα. Θεός είναι μια ουσία του Σύμπαντος εμποτισμένη στον Άνθρωπο, αυτό είναι ο Θεός. Στέκομαι μπροστά σε βιολογικές οντότητες με συμπαντική καταγωγή και άχρονες. Πάντα υπήρχατε και πάντα θα υπάρχετε. Ακόμα μερικοί δεν πιστεύουν πως ότι συμβαίνει εδώ είναι αληθινό. Λένε ότι ο Θεός δεν απευθύνεται κατ’ αυτό τον τρόπο στους Ανθρώπους. Όμως επαναλαμβάνουμε ότι πάντα έτσι μιλούσε το Πνεύμα στους Ανθρώπους. Πάντοτε.

Ας θέσω για λίγο την ενέργεια αυτού του channelling σε ποιο κοινό πλαίσιο, ώστε να καταλάβετε καλύτερα. Φανταστείτε έναν άντρα στη φυλακή. Είναι περίπου 30 με 35 χρόνια μετά το θάνατο του διδασκάλου του και είναι γνωστός σαν Σαούλ. Έχει όμως αλλάξει το όνομά του σε Παύλος. Καθώς η επιφοίτηση που είχε όταν αντίκρισε τον Θεό, μέσω του διδασκάλου του, άλλαξε την πνευματική του δομή. Κατάλαβε την Ανθρώπινη ενδυνάμωση και έγραψε επιστολές στους φίλους του στην Έφεσο και στην Κόρινθο, ενώ βρισκόταν στη φυλακή. Τους περιέγραφε τη χαρά του. Τους είπε πόσο εκπληκτικό ήταν, καθώς είχε πολύ βαθιές πληροφορίες από τον διδάσκαλό του, αν και δεν τον είχε συναντήσει ποτέ. Αυτός ο άνδρας είναι ο Απόστολος Παύλος και οι επιστολές του έγιναν γραφές στον πολιτισμό σας, οι οποίες γραφές θεωρούνται τώρα ο Λόγος του Θεού. Ρωτώ λοιπόν, πού είναι ο Θεός όταν διαβάζετε την επιστολή προς Κορινθίους ή Εφεσίους; Είναι λόγια του Θεού, ή απλώς λόγια του Παύλου που γράφει στους φίλους του; Η απάντηση… είναι ο Απόστολος Παύλος, υπό την επήρεια της ενέργειας μιας αδιάψευστης αγάπης. Κατ’ αυτό τον τρόπο δουλεύει και η διαδικασία που λέγεται ζωντανή επικοινωνία (channelling). Πάντα έτσι ήταν.

Είμαστε λοιπόν εδώ, όπου άλλοι ακούν με τ’ αυτιά τους και άλλοι «ακούν» με τα μάτια τους [οι κατοπινοί αναγνώστες]. Αυτό σημαίνει ότι όσοι ακούν αργότερα [την ηχογράφηση] όπως και όσοι διαβάζουν το κείμενο [εσείς], βρίσκονται σε μια κβαντική κατάσταση με εκείνους που είναι στο «τώρα», εδώ. Οπότε κβαντοποιούμε όλο το ακροατήριο σαν ένα άχρονο γκρουπ, καθότι το μήνυμα αυτό θα διαρκέσει περισσότερο από τη ζωή όσων είναι τώρα ζωντανοί.

Το μήνυμα αυτό έχει να κάνει με την επιλογή. Τι κάνετε; Τι θέλετε να κάνετε; Πού βρίσκεστε; Τι έχετε κάνει; Είμαι ο Κρύων, ένα μέλος της Θεϊκής οικογένειας, της οποίας αποτελείτε μέρος. Αυτό σημαίνει ότι δεν βρίσκομαι απλώς στην άλλη πλευρά του πέπλου, απρόσιτος και ανέγγιχτος. Πράγματι, βαδίζω καθημερινά μαζί με τον καθένα σας, όπως το Πνεύμα βαδίζει μ’ εσάς καθημερινά. Δεν το σκέφτεστε συχνά αυτό. Έχετε την τάση να διαχωρίζετε τα πνευματικά βιώματα σε τμήματα. Όταν φύγετε σήμερα από εδώ, έχετε κάνει τους διαλογισμούς, έχει τελειώσει το channelling και είναι ένα κοινωνικό συμβάν. Ίσως να πάτε για ένα καλό δείπνο. Είναι όλα φυσιολογικά, όμως πρέπει να καταλάβετε ότι βγαίνουμε μαζί σας από την αίθουσα αυτή, επειδή σας αγαπάμε βαθιά, επειδή είμαστε μέρος της διαδικασίας σας κι επειδή γνωρίζουμε τι περνάτε. Μπορείτε να μας πείτε καθοδηγητές, αγγέλους ή ενέργεια. Πέστε μας όπως θέλετε, αλλά το γεγονός είναι ότι δεν είστε ποτέ μόνοι. Αυτό είναι υπόσχεση! Ακούστε… Εκείνον που δεν αποδέχεται την αλήθεια του σημερινού γεγονότος, φεύγοντας θα τον συνοδεύει ο ίδιος αριθμός αγγέλων, όπως κι εσάς! Το γνωρίζατε; Τι σας λεει λοιπόν αυτό για την αγάπη του Θεού;

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ

Ποια είναι τώρα η επιλογή σας, αγαπητοί μου; Καθότι έχετε να κάνετε κάποιες επιλογές. Έχετε την ευκαιρία να φοβηθείτε όσα έπονται, καθώς πολλοί θα σας πουν να φοβάστε το 2012. Όλα όσα έχουμε αναφέρει εδώ και 20 χρόνια, σχετίζονται με τη βαθιά αυτή αλλαγή. Είναι για όσα έχετε κάνει, για τα δυναμικά όσων μπορείτε να κάνετε και για τη φωτισμένη κατάσταση στην οποία έχει τώρα τη δυνατότητα να μπει ο πλανήτης. Προετοιμάζεστε για το 2012 – όχι για την ύστατη καταστροφή, όπως διαδίδουν οι τρομοκάπηλοι, αλλά για την εκπληκτική αλήθεια που σας έχει δοθεί από τους αρχαίους, οι οποίοι μάλιστα χάραξαν το μήνυμα σε βράχο [τα πετρόγλυφα των Μάγια].

Η Γαλαξιακή Ευθυγράμμιση συμβαίνει ενόσω μιλάμε. Δεν είναι κάτι που θα σας έρθει τον Δεκέμβριο του 2012, αλλά κάτι που έχει ήδη συμβεί! Ρωτήστε σχετικά τους σύγχρονους αστρονόμους και θα διαπιστώσετε πως ο Γαλαξιακός κύκλος των 26.000 ετών, έχει ήδη φτάσει στο αποκορύφωμα. Γιατί λοιπόν να φοβάστε κάτι στο 2012, ενόσω το «συμβάν» ήδη εξελίσσεται; Επιπροσθέτως, νιώθετε αυτή την αλλαγή από το 1998! Πώς να αρνηθείτε όλα αυτά τριγύρω σας, καθώς αλλάζουν και κινούνται κι επηρεάζουν τη ζωή σας; Δεν είναι φανερό ότι ήδη βρίσκεστε στο απόγειο αυτής της ευθυγράμμισης;

Η ανενημέρωτη ανθρωπότητα προετοιμάζεται για μια ενδεχόμενη πρόκληση το 2012. Σας λεω όμως ότι δεν θα είναι πρόκληση, εκτός εάν εσείς προσωπικά τη δημιουργήσετε. Δεν θα είναι πρόκληση εάν οι Εργάτες Φωτός ακολουθήσουν το δρόμο τους. Δεν θα διαφέρει καθόλου από την αλλαγή της χιλιετίας, το 2000, ούτε από άλλες «ημέρες κρίσεως» που έχουν δημιουργήσει κάποιοι Άνθρωποι, για να σας γεμίζουν ανησυχία. Γι αυτούς, η δημιουργία τέτοιων εσχατολογικών σημείων είναι μεγάλη επιχείρηση. Αρχίστε να διακρίνετε την αλήθεια επ’ αυτού.

Θα ήθελα τώρα να απευθυνθώ σε όσους ακούν και όσους διαβάζουν το κείμενο και να σας πω ότι το 2012 δεν θα είναι το τέλος του κόσμου. Εκείνοι που έφτιαξαν το εσωτεριστικό ημερολόγιο [οι Μάγια] το έπιασαν σωστά, δηλαδή είδαν μια κυκλική διευθέτηση δονητικής αύξησης για τον πλανήτη, η οποία τελικά θα επηρεάσει τη συνείδηση. Το νέο Κρυστάλλινο Πλέγμα έχει επίσης ευθυγραμμιστεί με τη θετική αυτή αλλαγή, γεγονός που αποτελεί «σύμβολο υποκατάστασης», το οποίο δεν είχαν προβλέψει οι αρχαίοι. Δεν βρισκόταν στο ημερολόγιό τους, όμως συμπίπτει με την προφητεία τους για μια υψηλότερα δονούμενη Γη.

Το Κρυστάλλινο Πλέγμα δημιουργήθηκε περίπου το 2002, για να στηρίξει τη μεταβολή της Ανθρώπινης συνείδησης και να δημιουργήσει αλλαγή σε πραγματικό χρόνο. Είναι αποτέλεσμα της απρόσμενης Αρμονικής Σύγκλισης του 1987 και ένας από τους λόγους που νιώθετε τόσες αλλαγές, σε τόσο σύντομο χρόνο. Κι όμως, αυτό το κρυστάλλινο συμβάν δεν βρισκόταν στις προφητείες τους, ούτε καν στου Νοστράδαμου. Σας λεει κάτι αυτό το γεγονός; Θα έπρεπε να κραυγάζει, ότι δεν υπάρχει κανένας Άνθρωπος που μπορεί να σας πει τι πρόκειται να συμβεί!

Είστε εμπρός σε μια νέα διευθέτηση των πραγμάτων. Ποια είναι η στάση σας στο θέμα του φόβου; Ποια είναι η σημερινή επιλογή σας επ’ αυτού; Εάν θέλετε να φοβάστε, είναι δικαίωμά σας. Είναι η ελεύθερη επιλογή σας. Όμως αν θέλετε να μάθετε την αλήθεια, κοιτάξτε στην πηγή! Καθώς η Μάγια σας την έχουν δώσει. Ανέφεραν ότι είναι η αρχή μιας πολύ υψηλής ενέργειας, μια εποχή που όντως μπορεί να κινηθεί η Ανθρώπινη συνείδηση.

Όμως το 2012 έχει το δυναμικό να γίνει όπως η αλλαγή της χιλιετίας σας – πολύς φόβος, θυμάστε; Φαινομενικά υπήρχαν πολλά σχετικά εδάφια σε Ιερές Γραφές, σωστά; Και κατά τα φαινόμενα υπήρχαν πολλά τετράστιχα, έτσι δεν είναι; Κι όμως τι συνέβη; Τίποτα ιδιαίτερο. Σας βεβαιώνουμε λοιπόν τώρα… βρισκόμενος στο έτος 2014, σας δίνω το εξής μήνυμα: Δεν είναι ενδιαφέρον αυτό που δεν συνέβη; [Ο Κρύων πετάγεται στο μελλοντικό δυναμικό που έχουμε δημιουργήσει και μας δίνει ένα μήνυμα, κοιτώντας πίσω στο 2012]. Οπότε Άνθρωποι, ποια είναι η θέση σας επ’ αυτού; Έχετε την επιλογή, να φοβάστε ή να μην φοβάστε. Καθώς ότι κάνετε σήμερα, πηγαίνει στο πλέγμα και παραμένει εκεί. Το ξέρετε ότι αυτό είναι αθροιστικό;

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποια είναι η συμμετοχή σας, η επιλογή σας σήμερα, όσον αφορά στην οικονομία σας; Το έχουμε ξαναπεί, τον Δεκέμβριο του 2008. Έχετε το θάρρος να γιορτάσετε την ύφεση; Αγαπητοί Άνθρωποι, στη χώρα που ονομάζεται Αμερική, συγχαρητήρια για ότι κάνατε προσφάτως! Ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν έθιξε κανείς το θέμα της απληστίας, σε μια τόσο σημαντική οικονομία – από τις μεγαλύτερες και ισχυρότερες στη Γη. Εσείς όμως επιλέξατε να την ξεκαθαρίσετε. Και αν παρακολουθείτε τα μέσα ενημέρωσης, το παρουσιάζουν σαν μια ιστορία τρόμου. Ήταν μια έκπληξη για τα μέσα ενημέρωσης! Να ρωτήσω λοιπόν το εξής: Πώς μπορεί να αποτελεί τέτοια έκπληξη, ενώ σας το είχαμε αναφέρει πριν πάνω από ένα χρόνο; Δεν σημαίνει ότι το δυναμικό του ξεκαθαρίσματος αυτού είχε ήδη μπει στη διαδικασία; Δεν ήταν καθόλου αιφνιδιαστικό!

Τα μέσα ενημέρωσης θα σας πουν ότι η κρίση θα διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα και ότι δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσετε να βγείτε από την τρύπα αυτή! Όμως τα δυναμικά είναι ξεκάθαρα, ότι θα το ξεπεράσετε, όπως ακριβώς περάσατε τις άλλες προκλήσεις μιας μεταβαλλόμενης εποχής. Μέσα από τη διαδικασία αυτή θα βγείτε ισχυρότεροι. Έτσι γίνεται με το κλάδεμα!

«Όμως Κρύων, τα δέντρα της οικονομίας μας που βουλιάζει, δείχνουν πολύ άσκημα, έτσι δεν είναι;» Ναι, όπως όταν κόβετε όλα τα κλαδιά του δέντρου, φαίνεται σαν να το ξεράνατε. Όμως όλοι γνωρίζετε τι συμβαίνει όταν βγαίνει ο ήλιος και φτάνει η άνοιξη. Το ίδιο ισχύει κι εδώ. Ο χειμώνας της πνευματικότητας τελειώνει και πλησιάζει η άνοιξη. Θα δείτε ότι έχω δίκιο, καθώς αυτό είναι το δυναμικό τώρα που επικοινωνώ με εσάς [στην αρχή του 2009].

Αυτή δεν είναι μια αλλαγή που αφορά μόνο τους ανθρώπους της Νέας Εποχής. Αν είναι να υπάρξει μια μεταβολή για τον πλανήτη, πρόκειται να επιδράσει στη δεσπόζουσα τάση της κοινωνίας. Και ποια είναι η ισχυρότερη δεσπόζουσα τάση; Τα οικονομικά! Και πρώτα αυτά αλλάζετε. Είναι το πιο δύσκολο, να ανασκευάσετε τους κανόνες δανεισμού και πίστωσης, μέσα στην πιστωτική σας οικονομία και όμως το κάνετε. Μήπως ταυτόχρονα αλλάζουν και οι πολιτικές πεποιθήσεις σας; Λοιπόν, θα το φοβηθείτε αυτό; Θα είστε από εκείνους που κρύβονται; Ποια είναι η σημερινή σου επιλογή ακροατή, αναγνώστη; Καθώς οτιδήποτε κάνεις σήμερα θα επηρεάσει το κρυστάλλινο, το οποίο με τη σειρά του επηρεάζει ολόκληρο τον πλανήτη. Ένας Εργάτης Φωτός που αποφασίζει σήμερα να μην φοβάται, αξίζει όσο ένα στάδιο γεμάτο με όσους επιλέγουν να φοβούνται. Το γνωρίζατε αυτό; Ο λόγος είναι επειδή έχετε το φως! Που σημαίνει ότι πολλοί θα «δουν στο σκοτάδι» εξ αιτίας αυτού που κάνετε και το φως απομακρύνει τον φόβο. Όταν δεν είστε πλέον σε σκοτεινό μέρος, δεν έχετε ανησυχία για όσα είναι γύρω σας. Έχω χρησιμοποιήσει αυτή τη μεταφορά πολλές φορές, αλλά είναι η αλήθεια.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι επιλέγετε για τη Γη, από κβαντικής άποψης; Τώρα θα γίνουμε παράξενοι. Αν δεν θεωρούσατε αρκετά παράξενο το channelling αυτό, τώρα θα γίνει. [Γέλια]  Γιατί βρίσκεστε εδώ; Ποια ήταν η επιλογή σας; Επιλέξατε να έρθετε αυτή την εποχή; Τι νιώθετε γι αυτό; Αν διαβάζετε τα λόγια αυτά, αν κάθεστε εδώ μπροστά μου, αν ακούτε την ηχογραφημένη ομιλία, οι πιθανότητες είναι να έχετε επιλέξει το συγκεκριμένο βίωμα. Είναι πληροφορία που διδάσκεται πολύ καιρό. Και ακόμα παραμένει κάτι παράξενο. «Εννοείς ότι επέλεξα να έρθω και να βρίσκομαι τώρα εδώ;» Ω ναι, ακριβώς.

Ποια είναι η πνευματική σου καταγωγή και ποια έχεις επιλέξει σαν γενεαλογία σου αγαπητέ μου Άνθρωπε; Είναι επιλογή σου να μεταφέρεις το φως; Ίσως, αλλά τώρα θα ήθελα να μιλήσω για την κβαντική επιλογή, εκείνη που φέρει το όνομά σου στο Σπήλαιο της Δημιουργίας και είναι μέρος της σημερινής διδασκαλίας. Συνειδητοποιείς ότι η σημερινή σου επιλογή θα αλλάξει την ίδια την ουσία της κρυστάλλινης δομής της Γης και θα επηρεάσει την επόμενη φορά που θα επιστρέψεις; Η επιλογή σου σήμερα επηρεάζει επίσης τη τωρινή ενέργεια της Γης. Αυτό είναι κάτι νέο, που δεν ίσχυε πριν 20 χρόνια.

Συμφώνησες ενεργά να έρθεις στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο στον πλανήτη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, Λεμούριε. Θα το επαναλάβω: Πολλοί ισχυρίζεστε: «Είμαι ένας συνηθισμένος άνθρωπος. Πηγαίνω στη δουλειά. Έχω μια οικογένεια. Τον περισσότερο χρόνο προσπαθώ να επιβιώνω. Φροντίζω τον εαυτό μου και τους δικούς μου, μόνο αυτό μπορώ να κάνω». Σοβαρά; Τότε γιατί βρίσκεσαι εδώ. Είναι η επιλογή σου να είσαι απλώς κάποιος που επιβιώνει; Γιατί βρίσκεσαι εδώ πνευματικά; Αν διαβάζεις το κείμενο, γιατί το κάνεις; Τι σε ώθησε να το κάνεις αυτό, η επιβίωση ή κάτι άλλο; Γνωρίζεις ότι υπάρχει κάτι περισσότερο.

Οι ίδιες σας οι σκέψεις μεταφέρουν φως. Η ίδια η ιδέα ότι μπορείτε ν’ ανεβάσετε τη δόνηση του πλανήτη, μεταφέρει το φως της Γης. Μέσα σε δύο γενεές, αυτό θα οδηγήσει σε ένα πολύ διαφορετικό πλανήτη. Αυτό ακριβώς βλέπουμε τώρα και βλέπαμε πάντα. Μήπως αρκεί απλώς που βρίσκεστε εδώ; Λίγοι το βλέπετε κατ’ αυτό τον τρόπο, καθώς στο 3D πεδίο αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε κάτι που να φαίνεται αξιόλογο. Τι γίνεται αν αρκεί απλώς το ότι υπάρχετε; Θυμηθείτε τι έχουμε πει: Μια ψηλότερη συνείδηση εκπέμπει φως στη Γη - τελεία. Δεν χρειάζεται να θεραπεύει ανθρώπους, να γράψει βιβλία, να μιλά στα πλήθη. Οι αληθινοί Εργάτες Φωτός της Γης, είναι εκείνοι που απλώς υπάρχουν σε μια κοινωνία και διαδίδουν τη χαρά τους, μέσα από τις συναναστροφές και τη φυσιολογική κοινωνική ζωή.

Εργάτη Φωτός, κάνεις τη διαφορά στον πλανήτη και είσαι μέσα στο χρονοδιάγραμμα. Κάποιοι ίσως λένε: «Πολύ παράξενη η επιλογή να έρθεις αυτή την περίοδο, καθότι επέλεξες πολύ δύσκολη εποχή να είσαι εδώ. Κοίτα τι συμβαίνει στον πλανήτη! Επιπλέον θα πέσεις επάνω στο ορόσημο του 2012 και φυσικά θα πεθάνεις. Τι περίεργη επιλογή».

Ω, η άποψη αυτή είναι για γέλια! Αξίζει τον καγχασμό του Πνεύματος, καθώς η αλήθεια είναι ακριβώς η αντίθετη. Η αγάπη του Θεού δεν σε φέρνει στο μέρος αυτό, για να σε θάψει σ’ ένα σωρό χώματος. Δεν σε φέρνει εδώ για να βιώσεις ένα τραγικό θάνατο, καθώς η Γη γυρίζει ανάποδα και συγκρούεται με ένα μετεωρίτη. Δεν το κάνει αυτό. Δεν είναι αυτός ο λόγος που βρίσκεσαι εδώ. Ήρθες από επιλογή, μια επιλογή που έκανες ενόσω ήσουν στην άλλη πλευρά του πέπλου. Τώρα βρίσκεσαι εδώ, με το νου ενός τρισδιάστατου Ανθρώπου, όχι το νου του Θεού. Οπότε, τι επιλέγεις τώρα; Θέλεις να κρατάς το φως για το οποίο ήρθες ή όχι; Δεν είναι καθόλου τυχαίο που κάθεσαι εδώ, ή διαβάζεις το κείμενο, ή ακούς το ηχογραφημένο μήνυμα.

Ορισμένοι αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι το μήνυμα αυτό αφορά εσάς και ότι είναι ένα αληθινό γεγονός. Αρχίζετε να καταλαβαίνετε την αλήθεια, ότι αυτή είναι μια φωνή που έρχεται από την άλλη πλευρά του πέπλου, μια φλογερή φωνή, λόγω της αγάπης προς εσάς. Επιθυμεί να σας τιμήσει. Θέλει να σας πλύνει τα πόδια. Ακούτε; Εσύ που είσαι ενάντιος, ακούς; Εσύ που δεν πιστεύεις, με ακούς; Σου λεω ότι πλένουμε τα πόδια σου, ακόμα κι αν δεν το πιστεύεις, ακόμα κι αν δεν το θέλεις. Έχεις την αμέριστη αγάπη μας και πάντα θα την έχεις, χωρίς να υπάρχει καμία κατάκριση που θα βγεις από την πόρτα περιγελώντας.

Πραγματικά, γνωρίζω ποιος είσαι αδελφέ, ποια είσαι αδελφή και όταν τελειώσουν όλα και πάρεις την τελευταία σου ανάσα, θα είμαστε πάλι μαζί. Τότε θα γελάμε γι αυτή τη μέρα, που είπες: «Αυτό δεν είναι για μένα». Είσαι Δημιουργός της Γης! Ήσουν εκεί όταν ακόμα ήταν ασχημάτιστη, σε ρευστή κατάσταση, γνωρίζοντας ότι μια μέρα θα την κατοικούσες, όταν θα ήταν ο κατάλληλος καιρός.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ;

Λοιπόν, γηραιές ψυχές, ποια είναι η σημερινή σας επιλογή; Έχετε τόσες πολλές. Τι επιλέγετε ως προς τη θεραπεία; Τη θέλετε ή όχι; Δεν πρόκειται να την αποκτήσετε με ένα 3D τρόπο. Θα χρειαστεί να γίνετε λίγο υπερδιάστατοι και τώρα έχετε τα εργαλεία γι αυτό. Δεν είναι εύκολο. Τι επιλέγετε να κάνετε; Επιλέγετε να πάτε εκεί, να ανοίξετε εκείνη την πόρτα, ή είναι πολύ δύσκολο; Σας φαίνεται λίγο υπερβολικό για να το προσπαθήσετε, έξω από την 3Dπραγματικότητα; Ή μήπως δεν μπορεί το μυαλό σας να χωρέσει στο πρόγραμμα; Μήπως το θέλετε, αλλά δεν γνωρίζετε πώς να αρχίσετε;

Να λοιπόν οι οδηγίες: Κάθισε ενώπιον του Θεού και νιώσε την αγάπη! Πες: «Είμαι έτοιμος να γίνω υπερδιάστατος, να διαπεράσω το πέπλο χωρίς να γνωρίζω τι και πως. Είναι ορθάνοιχτος να νιώσω το χέρι από την άλλη πλευρά, που βγαίνει να πιάσει το δικό μου». Τολμάς να το κάνεις αυτό; Τολμάς να συνδεθείς με τον Ανώτερο Εαυτό; Ποια είναι η επιλογή σου; Σου φαίνεται πολύ δύσκολο, πολύ ασυνήθιστο, πολύ τρομακτικό; Εάν γνώριζες πόσο τρομακτικός είναι ο καθένας σας τώρα! [Γέλια] Ιδού ο ορισμός του τρομακτικού: Πράγματα που δεν χωράνε στο 3D πεδίο!

Υπάρχει ένα υπέροχο σύστημα. Είναι υπέροχο και τέλειο. Γηραιές ψυχές, εγώ σας βλέπω ολοκληρωμένους. Δεν σας βλέπω σ’ αυτή τη ζωή, με το φύλο που έχει επικολληθεί στο πρόσωπό σας. Βλέπω τον πολύτιμο Άνθρωπο σαν ένα κομμάτι του Θεού. Είμαι ο αδελφός σας, είμαι η αδελφή σας. Είστε ακριβώς όπως εγώ. Επιλογές.

ΕΞΟΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΚΑΣ

Γνωρίζατε πως αν εξορύσσετε το Ακάς, τα αλλάζετε όλα; [Η εξόρυξη του Ακάς είναι μια νέα αντίληψη του Κρύων, όπου πάτε και παίρνετε χαρακτηριστικά από προηγούμενες ζωές σας. Ο Κρύων το αποκαλεί αποθήκη όσων έχετε ήδη κερδίσει]. Το ξέρετε πως εάν πάτε στο Ακάς και αλλάξετε οτιδήποτε, αυτό επηρεάζει ότι θα συμβεί στην επόμενη ζωή σας; Το γνωρίζατε; Εάν δημιουργήσετε μια θεραπευμένη ενέργεια αξίας του εαυτού, αυτή παραμένει θεραπευμένη. Το γνωρίζατε; Όπως το πνευματικό βάζο που εξακολουθεί να γεμίζει, όλα είναι διαθέσιμα για εσάς την επόμενη φορά που θα είστε εδώ. Εάν μπορέσετε αυτή τη φορά να δημιουργήσετε μια υγιή και μεγαλύτερης διάρκειας ζωή, είναι κάτι που χαράσσεται στο υπερδιάστατο DNA σας. Όταν επιστρέψετε, άσχετα ποια ψυχή θα επιλέξετε να είστε, το χαρακτηριστικό αυτό θα υπάρχει στο DNA σας. Αναλογιστείτε τη σημασία για την ανθρωπότητα! Ότι κάνετε σήμερα, είναι το πρόσωπο της αυριανής ανθρωπότητας.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Πόσοι είστε πρόθυμοι να αγγίξετε το πρόσωπο του Θεού; Ποια είναι η επιλογή σας όσον αφορά στην τωρινή αλλαγή; Γνωρίζετε ότι αυτά το δύο συνδέονται; Πλησιάζει η αλλαγή και είναι κάτι που συμβαίνει αρκετό καιρό. Θα έπρεπε να το καταλαβαίνετε, λόγω των μεγάλων ανακατατάξεων στον κόσμο και στο γεωπολιτικό σκηνικό. Βρίσκεστε στο μέσον της αλλαγής. Ποια είναι η επιλογή σας; Θα γίνετε μέρος αυτής, ενισχύοντάς την; Ή θα την φοβάστε; Καθώς αυτά οδηγούν στο επόμενο στάδιο. Ένα από τα πράγματα είναι το πόσο γρήγορα θα βγείτε από την οικονομική ύφεση. Αν ακούσετε τους ειδήμονες θα σας πουν κάθε είδους πράγματα να λογαριάσετε. Κανείς δεν έχει την απάντηση. Κανείς ειδήμων δεν εγγυήθηκε ότι θα βρισκόσασταν εδώ, ούτε κανείς μπορεί να σας πει τι θα συμβεί. Επομένως, είναι η δική σας επιλογή! Οπότε, μια ταχεία ανάκαμψη είναι στην επιλογή σας! Να ακούσετε τους ειδικούς, ή όχι. Να φοβάστε  την κατάσταση, ή όχι. Να συμμετέχετε στην ανάκαμψη, ή όχι. Είναι μια μεγάλη ενεργειακή υπόθεση, έτσι δεν είναι;  Όμως έχετε τον έλεγχο της κατάστασης, ανάλογα με τις επιλογές που κάνετε.


Θέλεις να αγγίξεις το πρόσωπο του Θεού; Δεν είναι τόσο δύσκολο, καθότι είσαι εσύ ο ίδιος. Εκεί υπάρχει γαλήνη. Κάποιοι ισχυρίζονται: «Θα μου άρεσε να κάνω αυτά τα πράγματα, Κρύων. Θα ήθελα να τα κάνω όλα, αλλά μου είναι δύσκολο. Απλώς δεν γνωρίζω τι συμβαίνει». Άλλοι λένε πάντα: «Κρύων, δεν ξέρεις τι μου συμβαίνει. Αν το ήξερες, δεν θα έλεγες τέτοια πράγματα». Αγαπητέ μου Άνθρωπε, γνωρίζουμε όλα όσα συμβαίνουν! Αυτά τα πράγματα λέγονται με ακεραιότητα και είναι αληθινά. Είναι για σένα. Γνωρίζουμε τι περνάς, καθότι βαδίζουμε μαζί σου καθημερινά. Τη στιγμή που θα αφήσεις το φόβο να φύγει, θα έχεις την υλοποίηση. Άγγιξε το πρόσωπο του Ανώτερου Εαυτού! Αυτή ήταν για χρόνια η πρόσκληση για σένα, να βρεις τον δικό σου πνευματικό εαυτό, να βρεις το Θείο μέρος σου, να βρεις το θεϊκό κομμάτι σου.

Άγγιξε το πρόσωπο του Ανώτερου Εαυτού σήμερα. Γνωρίζω ποιος είναι εδώ. Είναι όντως ένα πανέμορφο σύστημα, που εσύ το διευθύνεις, έχει σχεδιαστεί από εσένα και νάσαι τώρα να ακούς ή να διαβάζεις γι αυτό. Πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν είσαι ένα αβοήθητο πιόνι σε όλο αυτό. Έχεις τον έλεγχο και όταν το συνειδητοποιήσεις και πάρεις στα χέρια σου τον έλεγχο, η ειρήνη αρχίζει να γίνεται δική σου για πάντα. Τέρμα τα δράματα. Προκλήσεις θα υπάρχουν, καθώς έτσι είναι η ανθρωπότητα. Αλλά ποτέ δεν θα σε επηρεάζουν το ίδιο. Ποτέ.

Αυτή η οντότητα λοιπόν έρχεται ενώπιόν σας σήμερα, εκφράζοντας με λόγια την επιλογή που έχετε και την αγάπη του Πνεύματος προς την Ανθρωπότητα. Ας γνωρίζετε το εξής: Δεν είστε καθόλου διαφορετικοί από εμένα. Όπως κι εγώ, ανήκετε στην άλλη πλευρά του πέπλου. Η πρόκληση αυτή που λέγεται Ανθρώπινη ζωή, είναι προσωρινή. Θεωρήστε τη σαν μια φωνή από το σπίτι, αν θέλετε. Υπόσχομαι, υπόσχομαι ότι θα έρθει μια μέρα που θα συναντηθούμε ξανά, στην Αίθουσα της Τιμής και θα συζητάμε τότε τη μέρα αυτή, που περάσαμε λίγο χρόνο μαζί και με αφήσατε να σας πλύνω τα πόδια.

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

ΠΗΓΗ
Πηγή

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου