Όπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων Αντεστραμμένου Χρόνου


Οπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυματων 2_page6_image1


Σε μια άδεια κούπα του τσαγιού υπάρχει αρκετή ενέργεια,

για να βράσει όλους τους ωκεανούς του πλανήτη.
Dr Richard Feynman

Στο τέλος του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, Η Σοβιετική Ένωση απέκτησε την αφρόκρεμα των Γερμανών επιστημόνων στα κανονικά και υπέρυθρα ραντάρ. Εκείνο τον καιρό η αυτή η επιστημονική ομάδα ήταν η κορυφαία παγκοσμίως στην θεωρία και τεχνολογία των Υλικών Απορροφήσεως Κυμάτων Ραντάρ (RAM) και της θεωρίας διατομής των ραντάρ.

Τα ραντάρ Απόλυτο Οπλικό Σύστημα; “ …Τι μας λες τώρα πάλι” θα πείτε πολλοί ανυποψίαστοι και όμως διαβάστε, ερευνήστε και ενημερωθείτε, η ζωή είναι απείρως πιο πολύπλοκη και η παράνοια των Οργανικών Πυλών πέρα από κάθε φαντασία! Όπως ήδη έχει βιώσει η ανθρωπότητα στο πετσί της, άσχετα αν το ‘χει διαγράψει από την μνήμη της !
Παρέλειψα όσο μπορούσα τα τεχνικά για να είναι πιο κατανοητό και περιληπτικό το κείμενο. Αν καταλάβετε τις έννοιες που αναπτύσσονται εδώ, θα συνειδητοποιήσετε ότι ζούμε σε ένα κόσμο φαντασμάτων που η Σπηλιά του Πλάτωνα μοιάζει παραμύθι! Διαβάστε Αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, πάντα όμως με ανοιχτό μυαλό και χωρίς θεούς, παρωπίδες, εγωισμούς και τυπολατρίες ! Όταν μιλάμε, για το Αρχαίο Ελληνικό Μεγαλείο Στοχασμού και Σοφίας, εννοούμε το μεγαλείο των Αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων και όχι των αρχαίων Ελλήνων, φυσικά όχι της μάζας.
“Σε μια άδεια κούπα του τσαγιού υπάρχει αρκετή ενέργεια, για να βράσει όλους τους ωκεανούς του πλανήτη”. Είναι ένα γεγονός γνωστό στην επιστημονική κοινότητα και για ήταν το αγαπημένο ρητό του τιμημένου με Νόμπελ φυσικής Dr Richard Feynman.
© Περίληψη άρθρου του Tom Bearden. Lieutenant Colonel U.S. Army (Retired). President and Chief Executive Officer, CTEC, Inc. MS Nuclear Engineering, Georgia Institute of Technology. BS Mathematics, Northeast Louisiana University. Graduate of Command & General Staff College, U.S. Army. Graduate of Guided Missile Staff Officer’s Course, U.S. Army (equivalent to MS in Aerospace Engineering). Numerous electronic warfare and counter-countermeasures courses.
Κάνε κλικ πάνω στις εικόνες να τις δεις μεγάλες
Οπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυματων 2_page1_image1  Οπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυματων 2_page2_image1
Οπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυματων 2_page3_image1  Οπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυματων 2_page4_image1
Μερικοί κορυφαίοι Δυτικοί επιστήμονες στα ραντάρ πιστεύουν ότι οι Γερμανοί επιστήμονες είχαν προχωρήσει την θεωρία της διατομής ραντάρ πέρα από εκεί που έχουν φθάσει οι σημερινοί Δυτικοί επιστήμονες. Η διατομή ραντάρ είναι η καρδιά της μοντέρνας τεχνολογίας ραντάρ, των αντιμέτρων και των αντί-αντιμέτρων. Η θεωρία της τεχνολογίας Υλικών Απορροφήσεως Κυμάτων Ραντάρ (RAM) είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται για την ανάπτυξη και τον σχεδιασμό των Συζευγμένων σε Φάση Καθρεπτών για τις συχνότητες των ραντάρ. Η θεωρία των Συζευγμένων σε Φάση Καθρεπτών παράγει ένα κύμα Χρονικής Αντιστροφής (TR) σε άμεση ανταπόκριση ενός ληφθέντος κανονικού κύματος. Ο καθρέπτης μπορεί να τροφοδοτηθεί με ενέργεια ώστε να παράγει μια πολύ μεγάλη ενίσχυση του Χρονικά- Αντεστραμμένου κύματος.
Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Σοβιετικοί ξεκίνησαν ένα αληθινά γιγαντιαίο πρόγραμμα για να μαζέψουν και να εκτιμήσουν όλη την επιστημονική βιβλιογραφία της Δύσεως. Όλο το υλικό επανεξετάστηκε πλήρως και αφομοιώθηκε, σε μια σκόπιμη έρευνα για να βρεθεί κάτι καινούργιο. Τίποτα παρόμοιο δεν έχει γίνει ποτέ στην Δύση. Αχ !! που είσαι Τέσλα !!!
Το 1950 οι Σοβιετικοί μάλλον είχαν ήδη ανακαλύψει την Σύζευξη σε Φάση και το Χρονικά Αντεστραμμένο κύμα, στα πρόγραμμα τους ραντάρ χρησιμοποιώντας τους Γερμανούς επιστήμονες. Η έρευνα τους σίγουρα θα είχε αποκαλύψει ότι το Χρονικά- Αντεστραμμένο κύμα είναι η λύση στην κυματική εξίσωση, και ότι το φαινόμενο είναι παγκόσμιο σε όλα τα κύματα και τις περιοχές συχνοτήτων, κάτω από μη-γραμμικές καταστάσεις. Τονίζουμε το γεγονός ότι από την αρχή οι Σοβιετικοί οδηγούσαν τον κόσμο στην μη γραμμική επιστήμη και τα μαθηματικά.
Έτσι από τα μέσα της δεκαετίας του 1950, οι Σοβιετικοί πρέπει να είχαν ξεκινήσει ένα έντονο πρόγραμμα αναπτύξεως σε αυτά τα όπλα- ραντάρ (TR). Εάν ήταν έτσι η Σοβιετική Ένωση είχε το ισοδύναμο επτά η οκτώ Σχέδια Manhattan, πλάτη με πλάτη, στην ανάπτυξη, αποθήκευση και επιχειρησιακή χρήση των TR κυματικών οπλικών συστημάτων. Τουλάχιστον πέντε γενεές τέτοιων όπλων έχουν αναπτυχθεί. Πρόκειται για θέμα τεράστιας σημασίας για τις ΗΠΑ – και ένα το οποίο οι κοινότητες των υπηρεσιών πληροφοριών και επιστημονικές των ΗΠΑ το έχουν χάσει το παιχνίδι. Λόγω της στενοκεφαλιάς των πολυεθνικών εταιριών.
(Δεν μιλώ για την χώρα μας, ενώ έχουμε τα μυαλά, με ελάχιστο κόστος θα μπορούσαμε να τα κάνουμε, 2 παλιά ραντάρ και 10 υπολογιστές ! αλλά από μαγκιές, βλακεία, εγωισμό και απογόνους του Εφιάλτη που ακόμη έχουμε πολλούς .θα δείτε παρακάτω για ποιο πράγμα μιλώ)
Τονίζουμε ιδιαίτερα ότι το φαινόμενο του κύματος αντεστραμμένου-χρόνου είναι ένα καθολικό παγκόσμιο φαινόμενο της φύσεως, όχι μια απροσδόκητη επιτυχία, ούτε ένα φαινόμενο των «μη γραμμικών οπτικών». Είναι μια λύση στην κυματική εξίσωση, και σαν τέτοια εφ αρμόζεται σε κάθε είδος κύματος. Ηλεκτρομαγνητικά, ηχητικά, μαγνητό-υδροδυναμικά και άλλα συστήματα εκπομπής κάτω από τις κατάλληλες μη γραμμικές συνθήκες.
Συγκρινόμενο με ένα σύνηθες κύμα, το χρονικά-αντεστραμμένο κύμα έχει καταπληκτικά διαφορετικές δυνατότητες σαν οπλικό σύστημα. Ένα τέτοιο κύμα ΙΧΝΗΛΑΤΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ το μονοπάτι του κανονικού κύματος από το οποίο προήλθε. Έτσι διαθέτει ένα «ΑΟΡΑΤΟ ΣΥΡΜΑ» μέσω του Χώρου, πίσω στην αρχική θέση του οποιουδήποτε πράγματος το εξέπεμψε. Επιπλέον το χρονικά-αντεστραμμένο κύμα συνεχώς Συγκλίνει πάνω στο αόρατο ανάποδο μονοπάτι. Δεν αποκλίνει ούτε χάνει την ενέργεια του όπως τα συνήθη συμβατικά κύματα. Χρησιμοποιώντας μερικές απλές τεχνικές (ιδίως pumped 4-wave mixing), η υπερβολικά μεγάλη ενίσχυση του χρονικά ανεστραμμένου (TR) κύματος μπορεί εύκολα και φθηνά να επιτευχθεί.
Μια εκπληκτική ικανότητα οπλικού συστήματος αναδύεται όταν ενισχυμένα (TR) κύματα δημιουργούνται σε ανταπόκριση λαμβανομένων σημάτων από απομακρυσμένο στόχο.
(1) Εάν μπορεί να ληφθεί οποιοδήποτε σήμα από απομακρυσμένο στόχο, ένα σήμα επιστροφής (TR) τεραστίας ισχύος μπορεί να χτυπήσει τον στόχο. Σχεδόν όλη η ισχύς του εκπεμπόμενου σήματος (TR) θα φτάσει στον απομακρυσμένο στόχο, αν και μέσω ενός εξαιρετικά μη γραμμικού μέσου η κάτω από συνθήκες σκεδάσεως. Καθόλου ενέργεια δεν πρόκειται να χαθεί καθ οδών. Εάν ο στόχος κινείται γρήγορα ένα διορθωτικό σήμα μπορεί να υπολογιστεί και να προστεθεί για να οδηγήσει την διαδρομή επιστροφής.
(2) Η Ολογραφία πραγματικού χρόνου μπορεί να επιτευχτεί άμεσα χρησιμοποιώντας κύματα (TR) και χωρίς πρώτα να φτιάξει κανείς ολογράμματα. Γεωμετρικά σχήματα (σφαίρες, σχήματα, ημισφαιρικά κελύφη, κλπ) ενέργειας μπορούν να δημιουργηθούν με συμβολομετρία. Εφόσον φέροντα κύματα των (TR) δεν εξασθενούν με την απόσταση, αυτές οι ενεργειακές φόρμες παρεμβολής μπορούν να συναρμολογηθούν από διασταυρούμενες ακτίνες κυμάτων (TR) σε μεγάλες αποστάσεις, ακόμη και εκατοντάδες οι χιλιάδες χιλιόμετρα. Η ενέργεια που περιορίζεται μόνο από την ποσότητα που θέλει να χρησιμοποιήσει ο χειριστής.Έτσι το ραντάρ από μόνο του γίνεται ένα πανίσχυρο όπλο.
Δεν θέλω να σας κουράσω ακόμη περισσότερο με τεχνικές λεπτομέρειες. Οι Σοβιετικοί ανέπτυξαν τέτοια όπλα από την δεκαετία του 1950. Οι επιπτώσεις είναι αφάνταστες.
Για πρώτη φορά αγγίξαμε σαν γήινοι τη νηπιακή τεχνολογία όλων των εξωγήινων φυλών εκτός της δική μας, σαν ανθρωπότητα.
Και πώς να το επιτύχουμε, όσο παραμένουμε δούλοι των Επικυρίαρχων και των ιδεοληψιών μας, ενώ νομίζουμε ότι είμαστε ελεύθεροι.
Επίσης τα όπλα ραντάρ κυμάτων (TR) παρέχουν ένα εύκολο μηχανισμό εξουδετερώσεως των Πυρηνικών Όπλων. Για να μην μπω σε λεπτομέρειες σας λέω ότι τα όπλα αυτά μπορούν ηλεκτροβαρυτικά (με ένα γιγαντιαίο στάσιμο κύμα) να προκαλέσουν έκρηξη των πυρηνικών κεφαλών του εχθρού όποια στιγμή το θελήσουν !!!!!!!
Για παράδειγμα τον χειμώνα του 1957-58, στην δοκιμή ενός τέτοιου όπλου στο Kyshtym, κοντά στα Ουράλια, λόγω βλάβης του πομπού, εκκενώθηκε ένας ισχυρός βαθμωτός Ηλεκτρομαγνητικός Παλμός (ηλεκτροβαρυτικός) στην Γη. Ο παλμός χτύπησε τα πυρηνικά κατάλοιπα που ήταν αποθηκευμένα εκεί κοντά, προκαλώντας έκρηξη. Η ραδιενεργός μόλυνση υπάρχει ακόμα..
Μετά από αυτό το ατύχημα οι Σοβιετικοί έπρεπε να είχαν αναπτύξει καλύτερα συστήματα ασφαλείας για αυτά τους τα όπλα. Έτσι λοιπόν τον Απρίλιο του 1986, η έκρηξη σε ένα αντιδραστήρα στο Chernobyl σίγουρα προκλήθηκε από ατύχημα του τεράστιου πομπού του Τρυποκάρυδου (Woodpecker) περίπου 30 χιλιόμετρα μακριά. Δες «Duga-3 ο Ρω σικός Τρυποκάρυδος». Η ξαφνική αποτυχία του (TR) πομπού Woodpecker αναγνωρίστηκε θετικά από τον μηχανικό Bill Bise. Όλα τα κυκλώματα ασφαλείας ενεργοποιήθηκαν στιγμιαία, απελπισμένα τραβούσαν το γιγαντιαίο «στάσιμο κύμα» που είχε κτίσει το όπλο.
Μερικές ώρες αργότερα, τα κυκλώματα ασφαλείας του πομπού τελικώς κατέρρευσαν, και ένας πολύ μικρότερος αλλά ακόμη σημαντικός ηλεκτροβαρυτικός παλμός εκκενώθηκε στην Γη, εξαπλωνόμενος σαν κύμα εδάφους. Το πρώτο ραδιενεργό υλικό – οι ράβδοι πυρηνικού καυσίμου σε έναν από τους άτυχους αντιδραστήρες του Chernobyl – συνάντησαν το κύμα εδάφους και αμέσως εξεράγησαν.
Εάν ο πλήρης ηλεκτροβαρυτικός παλμός είχε διαφύγει από τον χτυπημένο πομπό, και οι τέσσερις στο Chernobyl θα είχαν εκραγεί βιαίως, και τα ραδιενεργά κατάλοιπα θα είχαν καλύψει ένα μεγάλο τμήμα της γης. Εάν οι αντιδραστήρες είχαν κλείσει και οι ράβδοι ελέγχου είχαν εισαχθεί εντελώς μέσα στους αντιδραστήρες για να σταματήσουν την ραδιενεργό αντίδραση, μια πολύ μεγαλύτερη έκρηξη θα γινόταν, μάλλον έκρηξη ατομικής βόμβας.
Στην πραγματικότητα αυτό συνέβη γιατί οι Ρώσοι ετοίμαζαν επίθεση στην Αμερική, έχοντας ενεργοποιήσει 12 νομίζω τέτοια συστήματα. Αυτό ήταν το τελευταίο που έκλεινε όταν συνέβη η καταστροφή. Ουσιαστικά μια ιδιωτική Αμερικανική ομάδα τους είχε μυριστεί, και με το άρχισαν την ενεργοποίηση των όπλων με ανώτερη τεχνολογία και με αστεία μέσα, πέρασαν «ανάποδα» μέσα και τους κάνανε την ζημιά. Μήπως αντιλαμβάνεστε τώρα αυτό που έλεγα παραπάνω για τους Έλληνες; Όσοι ενδιαφέρεστε διαβάστε το βιβλίο του Tom Bearden, Fer De Lance, θα το βρείτε εδώ

Οπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυματων 2_page7_image1  9
Οπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυματων 2_page8_image1  Οπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυματων 2_page6_image1
Πηγή

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου