Γεμμοθεραπεία, Νέα Επαναστατική Φυτοθεραπεία … Αξιοποίησε την


129450977_1c3212b106_o


Γεμμοθεραπεία Ώρα για Αποτοξίνωση, Ανάκτηση Ενέργειας και Ξανάνιωμα
Η Γεμμοθεραπεία είναι μια θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιεί νεαρά βλαστάρια, ριζίδια και σπέρματα (σπόρους) τα οποία περιέχουν ουσίες όπως αυξίνες, γιββεριλίνες, ορμόνες και αυξητικούς παράγοντες, καθώς επίσης και ένα πλήθος από αλκαλοειδή, φλαβονοειδή, βιταμίνες, μέταλλα, λιγνάνες, τανίνες που τα καθιστούν μοναδικά και που τα διαφοροποιούν από την παραδοσιακή φυτοθεραπεία. Τα γεμμοθεραπευτικά φάρμακα από άποψη φαρμακοτεχνικής κινούνται στα όρια της φυτοθεραπείας και της ομοιοπαθητικής.

Η Γεμμοθεραπεία είναι η πιο γνωστή (τουλάχιστον σε Αγγλία και Γαλλία) και η πιο σύγχρονη μέθοδος αποτοξίνωσης η οποία βοηθά τον οργανισμό να αποβάλει από το κάθε κύτταρο όλες τις τοξίνες και τα προϊόντα του μεταβολισμού που με τον καιρό έχουν συσσωρευτεί και που προκαλούν πόνους, γενετικές αλλαγές, ασθένεια και τελικά το θάνατο.
Η Γεμμοθεραπεία με τη βαθιά αποτοξίνωση που επιφέρει ανοίγει το δρόμο για καλύτερη απόδοση και χρησιμοποίηση άλλων θεραπευτικών μεθόδων, είτε πρόκειται για ομοιοπαθητική είτε για συμβατική ιατρική, επειδή καθαρίζει τον οργανισμό σε κυτταρικό επίπεδο. Καμία θεραπεία δεν είναι αποτελεσματική αν λαμβάνει χώρα σε ένα τοξικό κυτταρικό περιβάλλον. Λαμβάνοντας υπόψη τον τοξικό «βομβαρδισμό» που δέχονται καθημερινά τα κύτταρά μας από το περιβάλλον, είναι φανερό πόσο απαραίτητη είναι η εφαρμογή της.
Ο τρόπος επίδρασης της γεμμοθεραπείας είναι ολιστικός, επηρεάζοντας ολόκληρο τον οργανισμό. Έτσι βοηθά στον αυτοκαθαρισμό των κυττάρων, ρυθμίζει την υπόφυση και τα επινεφρίδια, επιτρέποντας την ομαλή ροή ενέργειας μέσα στον οργανισμό, αλλά και την καλή λειτουργία όλων των ορμονών. Επίσης ρυθμίζει την παραγωγή φυσικής κορτιζόνης – ευεργετικής για την υγεία- και την προσαρμογή στο περιβάλλον εντός και εκτός. Ρυθμίζει το νευρικό, το ορμονικό και το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθώντας τον οργανισμό να ανακτήσει τη χαμένη φρεσκάδα του στο σύνολο των λειτουργιών του, βοηθά τα απεκκριτικά όργανα (συκώτι, νεφρά, παχύ έντερο, δέρμα, λεμφικό σύστημα) ώστε να δουλεύουν σωστά και να καθαρίζουν τον οργανισμό και βοηθά επίσης τον συνδετικό ιστό ο οποίος στηρίζει και συνδέει τα κύτταρα. Ακόμη, εμποδίζει την καταστροφή των γονιδίων και προλαμβάνει τη γήρανση σε κυτταρικό επίπεδο.
Μερικές από τις ενδείξεις για την εφαρμογή της γεμμοθεραπείας είναι οι ακόλουθες:
• Άγχος, νευραλγίες, αϋπνίες
• Χρόνιοι ρευματισμοί, ρευματοειδής αρθρίτιδα
• Γενική τόνωση, ενέργεια
• Ψωρίαση, ξηρό δέρμα
• Κεφαλαλγίες, ημικρανία
• Υψηλή χοληστερόλη, τριγλυκερίδια
• Υπέρταση ή υπόταση, αρτηριοσκλήρυνση
• Διατροφή-παχυσαρκία, βουλιμία, γενική διέγερση και τόνωση του μεταβολισμού
• Ακμή, έκζεμα, κυτταρίτιδα
Η εφαρμογή της Γεμμοθεραπείας είναι ακίνδυνη και ασφαλής αν γίνεται σωστά και τα αποτελέσματα της φθάνουν και αγγίζουν τα όρια του θαυματουργού.
Μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία είτε συμβατική είτε συμπληρωματική /εναλλακτική, ενώ η δράση της αναστέλλεται με την ταυτόχρονη λήψη κορτιζόνης. Σε επόμενα τεύχη θα γίνει λεπτομερής παρουσίαση όλων των γεμμοθεραπευτικών φαρμάκων με τις ενδείξεις τους.
129450977_1c3212b106_o
Βιβλιογραφία:
1. Δρ.Τάσος Βαρθολομαίος, Συμπληρωματική Ιατρική, Θεωρία και κλινική Πράξη, University studio Press, 2003,
2. Roger Halfon Gemmotherapy, The science of healing with plant stem cells, Healing Arts Press, 2010,
3.Dr J . Rosencwajg, Dynamic Gemmotherapy, 2nd edition, 2008
4. Dr Marcus Greaves, Gemmotherapy and Oligotherapy: Regenerators of Dying Intoxicated Cells,

Γνωρίστε τη Γεμμοθεραπεία!
Νέα επαναστατική φυτοθεραπεία.
Για Αποτοξίνωση, Ανανέωση, Ανάκτηση Ενέργειας.
• Ανανεώνει εξαντλημένα ζωτικά όργανα θωρακίζοντας την υγεία σας
• Καθαρίζει τις τοξίνες / Οξυγονώνει τα κύτταρα προσφέροντας πρωτόγνωρη ευεξία
• Επιδιορθώνει τις βλάβες των τοξινών στο RNA αναζωογονώντας τον οργανισμό
• Προάγει την αντιγήρανση με φυτικά βλαστοκύτταρα
Χάρη σε έναν ευεργετικό συνδυασμό διατροφής με μεγάλο φάσμα αντιοξειδωτικών,
ορμονών, ενζύμων, βιταμινών, μετάλλων, αμινοξέων κ.λ.π.
© Σπύρος Μπαλής, Διαιτολόγος / Ολιστικός Θεραπευτής
email:balisdiet@yahoo.gr/  Δ. Καββάδα 4, Κέρκυρα, Τ: 26610 36480, 6932 537262

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου