ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΡΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗΟ χωροχρόνος είναι ένα μαθηματικό σύστημα συντεταγμένων (3 διαστάσεις του χώρου και 1 του χρόνου) όπου τα φυσικά γεγονότα βρίσκονται σε ένα ενιαίο συνεχές. Σύμφωνα με την θεωρία της Σχετικότητας του Αϊνστάιν, η βαρύτητα είναι η καμπυλότητα του χωροχρόνου. Με άλλα λόγια, επειδή η μάζα ενός αντικειμένου λυγίζει τον χωροχρόνο γύρω του, η βαρυτική του δύναμη ενισχύεται και έλκει τις κοντινές του μάζες.

© Peter Fotis Kapnistos
Τα πράγματα πάνε καλά έως ένα σημείο. Αλλά φανταστείτε για μια στιγμή να μπορούσατε να κάνετε μια ξαφνική «αντιστροφή» της βαρύτητας. Θα βιώνατε επίσης μια στροφή φουρκέτα (180 μοιρών) του χρονοχώρου;

Εάν η δύναμη της βαρύτητας της γης είναι αρχικά χαμηλά κάτω από τα πόδια σας, αλλά ξαφνικά αναστρέφεται σε ένα σημείο πάνω από το κεφάλι σας, τι είδους ανατροπή θα βιώνατε;
Η αντιστροφή του χωροχρόνου έχει επιπτώσεις που φθάνουν μακρυά. Αφορά το ταξίδι στο παρελθόν εξοστρακίζοντας μια μεγάλη έκταση σε ένα μικρό άλμα. Είναι το υλικό των σκουληκότρυπων και των γεφυρών Αϊνστάιν-Ρόζεν. Η γέφυρα Αϊνστάιν-Ρόζεν είναι η γεωμετρική ιδιότητα της μαύρης τρύπας η οποία εκδηλώνεται ως ενας ‘’λαιμός’’ που συνδέεται με ένα πλήθος διαστάσεων ή με ένα άλλο σύμπαν.
Σε δύο πρόσφατα πειράματα που διεξήχθησαν στο CERN (the Swiss site of the Large Hadron Collider) μια ακτίνα νετρονίων χρονομετρήθηκε να ταξιδεύει με 60 νανοδευτερόλεπτα ταχύτερα απ’τη ταχύτητα του φωτός. . Τα νετρίνα φαινομενικά ταξίδευαν πίσω στο χρόνο (σαν να μπορούσαν να φτάσουν σ’εναν προορισμό προτού καν φύγουν).  Αν τα πειράματα του CERN αποδειχθούν ακριβή, μπορεί να ξεκλειδώσουν την πιθανότητα του ταξιδιού στο παρελθόν ή του άνετου ταξιδιού σε άλλα αστέρια.
Στα αρχικά στάδια της διαμόρφωσης του ηλιακού μας συστήματος, θραύσματα ύλης εκσφενδονίστηκαν βιαίως, αλλά παρέμειναν σε «κβαντική διεμπλοκή» ή σε υπέρθεση. Η κβαντική διεμπλοκή είναι ένα φαινόμενο το οποίο συνδέει δύο σωματίδια κατά τέτοιο τρόπο ώστε οποιεσδήποτε αλλαγές στο ένα αντανακλώνται ακαριαία και στο άλλο, παρ’όλο που μπορεί να φαίνονται ότι χωρίζονται από πολλά έτη φωτός. Ο Αϊνστάιν περιέγραψε την υπέρθεση ως “απόκοσμη δράση από απόσταση. ”
Κάποια συμπλέγματα από εκτοξευμένη αστρική μάζα τελικά συγχωνεύτηκαν στους πλανήτες και στα φεγγάρια τους. Αλλά πολυάριθμα σωματίδια συνέχισαν να βρίσκονται σε κβαντική διεμπλοκή, γιατί μοιράζονταν πανομοιότυπη υπέρθεση, συνδεόμενα από γέφυρες Αϊνστάιν-Ρόζεν (ή επεκτεινόμενες χωροχρονικές σκουληκότρυπες). Από τότε που έλαβε χώρα αυτός ο δεσμός στα αρχικά στάδια, η ύλη σε διεμπλοκή είναι πιό πιθανό να βρεθεί στο εσωτερικό ή κοντά στον πυρήνα ενός πλανήτη.


Η υπόθεση της Κούφιας Γής, η οποία τέθηκε για πρώτη φορά απ’τον Άγγλο αστρονόμο Edmund Halley, θεωρεί ότι ο πλανήτης Γή είναι, είτε τελείως κούφιος ή εσωκλείει έναν εκτεταμένο εσωτερικό κενό χώρο. Η κούφια Γή υποτίθεται ότι περιέχει έναν μικρό εσωτερικό ήλιο. Λέγεται ότι υπάρχουν είσοδοι στο Βόρειο και Νότιο πόλο. Κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, ο Χίτλερ έστειλε μια ερευνητική αποστολή στο Βαλτικό Νησί Ρούγκεν για να βρεί αποδεικτικά στοιχεία της κούφιας Γής.
Η Laura Magdalene Eisenhower είναι η δισέγγονη του πρώην Αμερικανού Προέδρου  Dwight Eisenhower. Ισχυρίζεται ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν έρθει σε στενή επαφή με εξωγήινους. Επίσης λέει ότι οι ΗΠΑ έχουν δημιουργήσει μυστικές βάσεις εξωγήινων. Αποκάλυψε ότι το 2006 και 2007, προσκλήθηκε να συμμετάσχει στην μυστική Αμερικανική “αποικία στον Άρη. ”
Οι Andrew D. Basiago και William Stillings ανέφεραν στον ιστότοπο “Exopolitics” ότι, στο παρελθόν είχαν περάσει μέσα απ’το χρόνο και το χώρο για λογαριασμό του Αμερικανικού Υπουργείου Αμύνης. Αναφέρθηκαν σε ένα μυστικό πρόγραμμα της CIA που φιλοξενούνταν σε μια κολλεγιακή κοινότητα της Καλιφόρνιας. Μεταξύ του 1981 και του 1983, ο Μπάρακ Ομπάμα, λέγεται ότι “επισκέπτηκε τον Άρη” μαζί τους μέσω ενός δωματίου τηλεμεταφοράς ο οποίος ονομάζεται jump room. Η Regina Dugan, η επικεφαλής της Darpa, φέρεται ως ακόμα ένα μέλος.
Το φθινόπωρο του 2009, ενας βετεράνος των υπηρεσιών πληροφοριών, ο οποίος επανενεργοποιήθηκε σε προγράμματα του Υπουργείου Άμυνας, περπάτησε στους δρόμους μιας παλαιάς ανατολικής Μεσογειακής πόλης. Κοίταξε κάτω και είδε να οπτικοποιούνται δομές βαθιά κάτω απ’το πεζοδρόμιο, να κοιτάζει μέσα στην ιστορία.
Στο παρελθόν, ασκούσε πρωτοποριακά πειράματα με εξ αποστάσεως εξερεύνηση. Τώρα, πολύ πίσω του, μια σήραγγα με τελεφερίκ από ατσάλινα βαγόνια τραβάει σιδηροδρομικές άμαξες, μέσω καλωδίων, από τη βάση ενός βράχου στη κορυφή του.   Προσέφερε μια πειστική ένδειξη ότι η αρχαία πόλη ήταν κούφια εσωτερικά. Μια σειρά από πολύπλοκες αποθήκες βαθιά μέσα στη βράχο-πρόσωπη εγκατάσταση, περικλείουν έναν υπόγειο κινητήρα ο οποίος τροφοδοτεί ένα ενσύρματο ανυψωτικό μηχάνημα.
Όπως ο εξωτικός ανελκυστήρας του Berghof, η κατασκευή που εμπνεύστηκαν Βαυαροί μασόνοι και αρχιτέκτονες ήταν ενδεικτική του Νότιου Οχυρού των Ναζιστών Γερμανών, μια κρυφή εγκατάσταση από την οποία η Γερμανία θα αντεκδικείτο. Οι Σύμμαχοι, που αργότερα είπαν ότι το Νότιο Οχυρό ήταν στη Γερμανική φαντασία, έψαχναν για Ναζιστικά ατομικά όπλα στη Μεσόγειο:
“Εδώ, προστατευμένοι από τη φύση και απ’τα πιό αποτελεσματικά όπλα που έχουν ποτέ εφευρεθεί, οι δυνάμεις που καθοδηγούν τη Φερμανία θα επιβιώσουν για να επανοργανώσουν την ανάστασή της; Εδώ εξοπλισμοί θα κατασκευαστούν σε εργοστάσια απρόσβλητα από βόμβες, τροφή και εφόδια θα αποθηκευτούν σε αχανή υπόγεια σπήλαια και ένα επίλεκτο σώμα νεαρών ανδρών θα εκπαιδευτεί στον ανταρτοπόλεμο, έτσι ώστε ολόκληρος ο υπόγειος στρατός να είναι έτοιμος να οδηγηθεί στην απελευθέρωση της Γερμανίας απ’τα στρατεύματα κατοχής.” (Supreme Headquarters Allied Expeditionary Force, Weekly Intelligence Summary, March 11, 1945)
Με τα μάτια του μυαλού του, ο βετεράνος των υπηρεσιών πληροφοριών έβλεπε σκαμμένους τοίχους, καθώς και μια πλάκα που κόβει την ραδιενέργεια με μια  αεροστεγή πόρτα που άνοιγε όπως οι μπουκαπόρτες των υποβρυχίων. Πολλές τέτοιες πόρτες βρισκόντουσαν στην σειρά ενός σκοτεινού διαδρόμου όπου ένα τούνελ με μεταλλικές ράγες κατέβαινε στην άβυσσο του κρατήρα.
Πίσω απέ τις πόρτες βρίσκονταν τα jump rooms της κβαντικής διεμπλοκής, συνδεδεμένα με γέφυρες Αϊνστάιν-Ρόζεν. Ενα δωμάτιο μοιραζόταν την ίδια υπέρθεση με μια περιοχή μεσα στο εσωτερικό του Άρη. Πίσω από κάποιο άλλο βρισκόταν ένας αγωγός κβαντικής υπερχορδής στο εσωτερικό της Αφροδίτης.
Καθώς η παγκόσμια ελίτ έπαιξε και ευφράνθηκε το άκρως απόρρητο αίνιγμα της αρχαίας τους πόλης, οι ντόπιοι κάτοικοι εξαναγκάστηκαν σε πείνα και εξαθλίωση η οποία απείλησε να εξαφανίσει το Ευρώ. Θα μπορούσε επιτέλους ο κόσμος ν’αφυπνισθεί  και να κατανοήσει ότι για χιλιετίες άνθρωποι και ουράνιοι αγγελιοφόροι ταξίδευαν μέσω των θαμμένων πυλών και των jump rooms της κβαντικής διεπλοκής; Λέτε να αφυπνισθούν οι Έλληνες;
Ο Λυκαβητός, η Μηχανή Ουρανίου των ΝΑΖΙ, το Κολονάκι, η Περιστερά, η Κουκουβάγια και ο Αποσπερίτης !
Λυκαβηττός, τι στην ευχή ….. Θα λέτε τι θέλει πάλι αυτός ο Ίων και μας πρήζει για υποθέσεις που συνέβησαν στην Γερμανική κατοχή; Λέτε να μην είναι ενδιαφέρον κάτι που είναι κάτω απο τα πόδια μας, ας υποθέσουμε στον Λυκαβηττό και έχει τεράστια σημασία; Μάλιστα ανακατωμένο με απόκρυφα τελετουργικά για να θολώσουν τα νερά στους τότε<<μυημένους>>, χαχαχαχαχα , οι οποίοι το χάψανε μια χαρά !
Από την Philadelphia στην Αθήνα, το USS Eldridge σε πολεμική αποστολή
«Μην κοιτάς μέσα στην τρύπα για πολύ» προειδοποίησε ο γηραιός καπετάνιος.
«Ποια τρύπα;» ρώτησε ο επόπτης του λιμανιού.
«Τη μαύρη τρύπα μέσα στο κενό της πυρηνικής διάσπασης,» απάντησε ο καπετάνιος. «Μπορεί να είναι ατσάλι η οποιοδήποτε στοιχείο. Αλλά μην αφήσεις το βλέμμα σου να συγκλίνει σε αυτό χωρίς ικανοποιητική προστασία των ματιών. Η ακτινοβολία μπορεί να σου στερήσει την όραση σου.»
Ο επόπτης του λιμανιού ήταν «τυφλοπόντικας» της Gestapo. Είχε μεσολαβήσει μια σκληρή γραμμή συμφωνίας  για μια επίδειξη χρησιμότητας στο απελευθερωμένο λιμάνι, ως μια επίδειξη δύναμης αποτροπής. Το κόλπο ήταν να δημιουργηθεί μια μικροσκοπική ποσότητα πυρηνικής ενέργειας – μια αμελητέα πηγή νετρονίων – αρκετή για να ψήσει ένα καλαμπόκι η να θερμάνει μια πίτσα.
Δ. Κούγκουλος και “Κούφια Γή”
“Εις το εσωτερικό της Κούφιας Γης, όπου κατοικείται το 1/4 της εσωτερικής επιφάνειας, αποτελείται εξ υδάτων, και τα 3/4 εκ γης, στέκουν θεόρατες θαυμαστές πολιτείες μεγάλης ομορφιάς και λειτουργικότητας  Αρχαιοελληνικής αρχιτεκτονικής. Η απόσταση μεταξύ των 2 εσωτερικόν επιφανειών είναι 616 μίλια λιγότερη από την αναγνωρισμένη διάμετρο της Γης. Εις το κέντρο ευρίσκεται ο θρόνος της ΠΕΤΡΑΣ του Ηλεκτρικού θεού, μια κυκλική σφαίρα θερμής ροζ φλόγας που φωτίζει θαμπά, όχι λαμπερή άλλα περιβάλλεται από μια Μηδέν Άργη, απαλή ομφή που εκβάλει αναθυμιάσεις, εγκυμονούσες εις το εσωτερικό της, εκπέμπουσες ευχάριστη ψυχική θέρμη.
Ψάξε, Ψάξε, Δεν Θα Με Βρεις !
Ο τρόπος επίλυσης ενός προβλήματος που μπορεί να αντιμετωπίζεις στην ζωή σου, βρίσκεται σ’ εκείνον τον τρόπο ζωής που κάνει το πρόβλημα να εξαφανίζεται. (Λούντβιχ Βιτγκενστάιν (Πολιτισμός και αξίες). “Ψάξε να με βρεις, ξεκίνα να ψάχνεις και δεν θα με βρεις.” Πόσες φορές δεν το είπες όταν ήσουν παιδί και πόσες φορές δεν το άκουσες από τα μικρά της οικογένειας σου, σε μια αυλή κάποια ηλιόλουστη μέρα; Ναι είναι το γνωστό “κλείσε τα μάτια σου να κρυφτώ”, το ανάποδο μέτρημα και η ταυτόχρονη εξαφάνιση στην γρήγορη και ευφυή, αναζήτηση μιας κρυψώνας για τους παίχτες. Ναι είναι το αγαπημένο παιχνίδι μικρών και μεγάλων, το κρυφτό. Όποτε τα παιδιά παίζουν κρυφτό – ή όποτε οι ενήλικες χάρη στο παιχνίδι της αποστροφής, της κυριαρχίας του εγώ και του δελεασμού κρύβονται ο ένας από τον άλλο, συνειδητά ή ασυνείδητα- το μέσο με το οποίο παίζεται το παιχνίδι είναι ο φόβος και η κρυφή επιθυμία, να μην τους βρει ποτέ κανείς.
Κοσμογονίες- Θεογονίες, Οι Επικρατούσες Θεωρήσεις !
Με τον όρο κοσμογονία, (κόσμος+γίγνομαι) εννοείται στη φιλοσοφία μια θεωρία προέλευσης του σύμπαντος, είτε θρησκευτικού, μυθικού, είτε επιστημονικού χαρακτήρα. Στη μυθολογία ειδικότερα ο όρος γίνεται κατανοητός ως μυθική αφήγηση ή σώμα μύθων που σχετίζεται με τη δημιουργία του σύμπαντος. Διαφέρει από την επιστήμη της κοσμολογίας, ως προς το γεγονός ότι η δεύτερη στοχεύει στην κατανόηση της φυσικής συγκρότησης του σύμπαντος και των νόμων που το κυβερνούν.
Συνειδητό Ονείρεμα και Ανόργανα Όντα
“O άνθρωπος πορεύεται προς την γνώση όπως πορεύεται προς τον πόλεμο, σε αδιάπτωτη εγρήγορση, με φόβο, με σεβασμό και απόλυτη αυτοπεποίθηση. Το να πορεύεσαι προς τη γνώση ή προς τον πόλεμο με οποιονδήποτε άλλο τρόπο είναι λάθος, και όποιος το πράξει ίσως δε ζήσει για να το μετανιώσει. Όταν ένας άνθρωπος πληροί αυτές τις τέσσερις αναγκαίες προϋποθέσεις, δεν υπάρχουν σφάλματα για τα οποία πρέπει να λογοδοτήσει. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, οι πράξεις του χάνουν τον αδέξιο χαρακτήρα και την επιπολαιότητα που διακρίνει τις πράξεις ενός ανόητου. Αν ένας τέτοιος άνθρωπος αποτύχει ή υποστεί ήττα, θα έχει χάσει μόνο μια μάχη, και δε θα νιώθει πικρία και τύψεις γι’ αυτό.”
terrapapers 
katohika.gr

ΠΗΓΗ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου