ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Η ΓΗ ΕΛΑΒΕ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΠΟΛΤΙΤΙΣΜΟ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η Γη έλαβε μήνυμα από εξωγήινο πολιτισμό!!!
Τελικά, η αλήθεια είναι όντως εκεί έξω. Και, τελικά, φαίνεται πως δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτό το σύμπαν.
Αυτό αποδεικνύει έγγραφο από το βρετανικό υπουργείο Άμυνας, σύμφωνα με το οποίο, η NASA κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει ένα μήνυμα από το διάστημα, το οποίο ελήφθη το 1998.
Σύμφωνα με τον Ρώσο αστροφυσικό Βίκτορ Κουλάκοφ, το μήνυμα, εστάλη από εξωγήινο πολιτισμό γειτονικού γαλαξία και είναι ηλικίας 80.000 ετών- όσος δηλαδή είναι ο χρόνος που απαιτείται για να φτάσει στη γη.
Στο μήνυμα, οι αποστολείς έδιναν, σε ιδιαίτερα δραματικούς τόνους, την ακριβή τοποθεσία τους με κρυπτογραφημένη απεικόνιση ενός πλανητικού συστήματος, με ένα ή δύο κυρίαρχα άστρα, ενώ καθόριζαν και την υλική σύσταση του πλανήτη. Ο άγνωστος πολιτισμός προειδοποιούσε ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, χωρίς ωστόσο να εξηγεί την αιτία.
Ο Ρώσος καθηγητής εκτιμά ότι με βάση τα γήινα δεδομένα, πιθανότερη αιτία να είναι ένας πυρηνικός πόλεμος. Παράλληλα διαπιστώνεται αδυναμία των κατοίκων του άγνωστου πλανήτη να τον εγκαταλείψουν, είτε επειδή δεν υπήρχε η τεχνολογική ανάπτυξη που θα επέτρεπε τη δυνατότητα μαζικών ταξιδιών στο διάστημα, είτε γιατί δεν υπήρχε γειτονικός κατοικήσιμος πλανήτης.

ΠΗΓΗ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου