ΤΑ $ 600 ΔΙΣ. ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ

Πολύ θόρυβος γίνεται τις ημέρες αυτές στα ΜΜΕ για τη προσφορά ομάδας Ελλήνων ομογενών, για εξαγορά του χρέους της Ελλάδας.
Εάν όντως αληθεύει ότι το τεράστιο αυτό ποσόν  είναι πράγματι στα χέρια της ομάδας Ελλήνων ομογενών υπό την ονομασία Ε.Ν.D. τότε οφείλουμε να τους συγχαρούμε για τη φιλοπατρία τους, και για τη προσπάθεια που καταβάλλουν να μας σώσουν από τα νύχια και τα δόντια, της διεθνούς Σιωνιστικής τοκογλυφίας.
Όμως δεν υπολόγισαν ένα σοβαρά επικίνδυνο εχθρό.
Τη Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση.


Η Σιωνιστική Τρόϊκα ( ΔΝΤ, ΕΚΤ, Μηχανισμός Ε.Ε.), όργανο της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, έκαναν ότι μπορούσαν για να μας πτωχεύσουν και χρεοκοπήσουν, για να μας πάρουν όλο το πλούτο της χώρας.
Θα αφήσουν τώρα το λαγό-Ελλάς από τα δόντια τους;;;
Γιαυτό εξαπέλυσαν στα κανάλια  τους δημοσιογράφους να εξευτελίσουν και να γελοιοποιήσουν τους πιθανούς εθνικούς ευεργέτες, οι οποίοι με προσωπική θυσία προσπαθούν να μας αποδείξουν ότι πράγματι κατέχουν το ποσόν αυτό.
Έδειξαν και αντίγραφα ομολόγων CDR $ 100 δις. έκαστον.
Η Σιωνιστική Αμερική δεν θα αφήσει με κανένα τρόπο αυτό το τεράστιο θησαυρό να φύγει από τα χέρια της, για να έλθει στην Ελλάδα. Έστω και αν είναι κατατεθειμένος σε τράπεζες του Καναδά, άλλωστε τι Καναδάς, τι ΗΠΑ, αμφότεροι είναι υπό Σιωνιστικό ζυγό, κάτω από τον έλεγχο των Rothschild-Rockefeler


Δυστυχώς το έργο αυτό της προάσπισης των διεθνών Σιωνιστικών συμφερόντων, ανέλαβαν Έλληνες δημοσιογράφοι,
οι οποίοι προσπαθούν να απογοητεύσουν τους εθνικούς ευεργέτες της ομάδας  E.N.D. να τους τρέψουν εις φυγήν, απογοητευμένους.
Οι πολιτικοί μας, όντες  πράκτορες των Σιωνιστών δανειστών μας, πιόνια και μαριονέτες των εχθρών του Ελληνισμού, δεν καταδέχθηκαν να δεχθούν σε ακρόαση τους πιθανούς εθνικούς ευεργέτες. Εξαπολύουν μελάνι εναντίον τους, με χτυπήματα κάτω από τη μέση, με όργανα  τα ΜΜΕ.
Οι εφιάλτες πολιτικοί πιέζονται από τις τράπεζες του Rothschild
να απορρίψουν την εθνική προσφορά, ώστε από την Ελλάδα-αγελάδα να συνεχίζουν οι τράπεζες των Rothschild & Rockefellers, να αρμέγουν το γάλα.
Εάν οι ομογενείς αυτοί λένε την αλήθεια, οφείλουμε να το ψάξουμε, και όχι να διώχνουμε πιθανούς εθνικούς ευεργέτες.
Γεννάται το ερώτημα που βρέθηκε αυτός ο τεράστιος θησαυρός (σε ομόλογα του Αμερικανικού δημοσίου), στα χέρια Ελλήνων ομογενών, αυτό είναι δικό τους θέμα, πάντως  οφείλουν να αποδείξουν ότι λένε την αλήθεια.
Η Ελληνική ιστορία δυστυχώς είναι γεμάτη από αχαριστία προς
Εθνικούς ευεργέτες, οι οποίοι κατά καιρούς έσωσαν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.
Αγωνιστές πατριώτες, κάποτε στην Ύδρα και στις Σπέτσες, (Κουντουριώτης, κ.λ.π.), το 1821, είχαν στέρνες γεμάτες με χρυσές λίρες τις οποίες διέθεσαν για την απελευθέρωση της Ελλάδος.
Μη ξεχνάμε και τους άλλους εθνικούς ευεργέτες, Αβέρωφ, Τοσίτσα, Συγγρό, Φιλική εταιρία, κ.λ.π.
Μήπως πρόκειται για μια νέα τέτοια περίπτωση;;;;
Εάν δεν κατείχαν το θησαυρό αυτό, τότε γιατί να μας «δουλέψουν»;;;; γιατί να παίζουν με το πόνο μας;;;
Τι είχαν να κερδίσουν;;;;
Προσωπικά τους ευχαριστώ για τον αγώνα τους. Είθε να βγούν αληθινά όλα όσα μας υπόσχονται….

Αντώνης  Γρυπαίος

Πηγή

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου