ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΦΑΚΟΥ , ΕΝΤΟΜΟ Η Ο ... MOTHMAN ;‏

Μία γυναίκα από το York της Αγγλίας φωτογράφισε κάτι πολύ παράξενο κατά τη διάρκεια των φετινών καλοκαιρινών διακοπών της.
Η Αbbey Linfoot, 22 ετών, επισκέφθηκε πριν λίγους μήνες την Ευρώπη μαζί με το αγόρι της και τράβηξαν μία πολύ παράξενη φωτογραφία σε ένα δρόμο της Νυρεμβέργης στη Γερμανία.
Όταν κοίταξε τη φωτογραφία προσεκτικότερα, παρατήρησε κάτι πάνω από τα κτίρια της φωτογραφίας το οποίο δεν μπόρεσε να εξηγήσει.


«Τραβήξαμε πολλές φωτογραφίες στο ταξίδι μας αλλά σχετικά με τη συγκεκριμένη φωτογραφία, όταν επιστρέψαμε πίσω στο αυτοκίνητο, παρατήρησα ότι κάτι παράξενο είχε αποθανατιστεί», είπε η Abbey, η οποία σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Newcastle. «Απλά σκέφτηκα τι είναι αυτό; Είναι πολύ περίεργο, αλλά δεν μπόρεσα να το εξηγήσω», πρόσθεσε.
Η νεαρή γυναίκα έδειξε τη φωτογραφία στους φίλους, την οικογένειά της και σε έναν φοιτητής φωτογραφίας αλλά κανείς τους δεν μπόρεσε να δώσει μία σαφή εξήγηση.


«Σκέφτηκα ότι πρόκειται για έναν άγγελο, για ένα χερουβείμ», είπε έκπληκτη η μητέρα τής, Bev. «Επίσης, μου ήρθε στο μυαλό ο Buzz (κινηματογραφικός ήρωας της ταινίας Toy Story) αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μία μέλισσα ή ένα είδος εντόμου», πρόσθεσε.
Η ίδια, πάντως, έψαξε, βρήκε και συνέδεσε κάπως… «περίεργα» τη φωτογραφία με ένα ατύχημα που σημειώθηκε κοντά στη Νυρεμβέργη στις 5 Σεπτεμβρίου όταν σε ένα show που γινόταν στον αέρα βρήκε το θάνατο ένας άνθρωπος και τραυματίστηκαν άλλοι 40.
Πηγή

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου