Εμπαίζουν τον Γέροντα Παΐσιο στο Facebook


Εμπαίζουν τον Γέροντα Παΐσιο στο Facebook
 
Καταδικάζουμε την προκλητική συμπεριφορά των εμπνευστών της σελίδας και κάνουμε όλοι αναφορά προκειμένου να διαγραφεί
Οργή προκαλεί μια σελίδα που δημιούργησαν επιτήδειοι στοFacebook και εμπαίζουν τονΓέροντα Παΐσιο, μια από τις πιο φωτισμένες αγίες μορφές της Εκκλησίας μας, των τελευταίων δεκαετιών.
Οι εμπνευστές της σελίδας«ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ / ELDERPASTITSIOS» δεν διστάζουν, με άλλοθι το «χιούμορ», να προκαλούν σε καθημερινή βάση την Ορθοδοξία με άθλια posts.
Εμετικό είναι και το avatar, η κεντρική εικόνα που έχουν δημιουργήσει για την σελίδα τους, όπου έχουν κάνει photoshop μια φωτογραφία του Γέροντα!
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η εν λόγω σελίδα μετρά ήδη 5.499 μέλη.
Ωστόσο δεν είναι ποτέ δυνατόν κάποιοι που αποτελούν την ισχνή μειοψηφία να προκαλούν το θρησκευτικό αίσθημα του 95% του ελληνικού λαού!
Ακόμη κι αν κάποιος βλέπει με επιφύλαξη το βίο του Γέροντα Παϊσίου, δεν δικαιούται να παίζει με την πίστη του κάθε Χριστιανού, που στην ώρα της κρίσης που διανύουμε, στρέφεται στην Εκκλησία για να πάρει κουράγιο και δύναμη.
Για το λόγο αυτό καλούμε τους αναγνώστες του newsbomb.gr να κάνουν αναφορά στην εν λόγω προκλητική σελίδα ώστε να διαγραφεί μια για πάντα από το Facebook.
Το link της σελίδας είναι:

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου