Αρχαίες Πυραμίδες Βρέθηκαν στην Ανταρκτική;

3

Αρχαίες Πυραμίδες Βρέθηκαν στην Ανταρκτική, Φτιαγμένες από ανθρώπους;
ΧΜ ! Το αστείο με τις συμπτώσεις, είναι ότι συμβαίνουν”
Ion Maggos
———————————–

Εκεί στις εσχατιές του πόλου.
Που βογκούν καθώς κατηφορίζουν το όρος Γιάανεκ
Πέρα στα βασίλεια του βορινού πόλου.
Edgar Allan Poe

———————————-

“Είναι απόλυτα αναγκαίο, για την γαλήνη και την ασφάλεια της ανθρωπότητας
ν’ αφεθούν στην ησυχία τους μερικές από τις σκοτεινές γωνιές και τ’ απάτητα βάθη της γης.
Αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να ξυπνήσουν ορισμένα κοιμισμένα κι ανώμαλα πράγματα
και κάποιοι βλάσφημα ζωντανοί εφιάλτες να συρθούν
και να ξεχυθούν από τις μαύρες φωλιές τους
προς νέες και πιο εκτεταμένες κατακτήσεις”
Howard Phillips Lovecraft


3


Μία ομάδα εξερευνητών ισχυρίζεται ότι βρήκε αποδείξεις για τουλάχιστον τρείς αρχαίες πυραμίδες κατασκευασμένες από ανθρώπους στην Ανταρκτική!

Είναι πιθανόν η Ανταρκτική να ήταν κάποτε αρκετά θερμή στο πρόσφατο παρελθόν ώστε να υπήρχε ένας αρχαίος πολιτισμός εκεί; Ακόμη πιο περίπλοκη είναι η ερώτηση του εάν αναπτύχθηκε εκεί ένας αρχαίος πολιτισμός από τον οποίο παραμένουν κατασκευές θαμμένες κάτω από τον πάγο. Περιέργως μια ομάδα ερευνητών διατείνεται ότι βρήκε αποδείξεις για την ύπαρξη αρκετών πυραμίδων στην καλυμμένη από πάγο ήπειρο της Ανταρκτικής.

Μέχρι στιγμής η ομάδα δεν έχει αποκαλύψει αρκετές πληροφορίες για την ανακάλυψη της, αν και κάποιες φωτογραφίες διέρρευσαν πρόσφατα στο ιντερνέτ. Εσείς θα είστε οι κριτές του εάν αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν αληθινές τεχνητές πυραμίδες ή απλώς τις βραχώδεις κορυφές βουνών. Σίγουρα οι εικόνες είναι ενδιαφέρουσες και απαιτούν περαιτέρω έρευνα. Τρείς από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν τις βλέπετε εδώ.

Πέρα από αυτές τις φωτογραφίες η ομάδα παραμένει σιωπηλή για την ανακάλυψη της έως ότου πραγματοποιηθεί μεγαλύτερη έρευνα στις πυραμίδες. Ωστόσο κάποιες πληροφορίες διέρρευσαν από εάν από τα μέλη. Η ομάδα αποτελείται από 8 εξερευνητές από την Αμερική και αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες. Δύο από τις πυραμίδες βρέθηκαν σε απόσταση περίπου 16 χιλιομέτρων εντός της ξηράς και η Τρίτη κοντά στην ακτή. Η ομάδα σχεδιάζει μια εξερευνητική αποστολή για να αποφασίσει εάν είναι φυσική η τεχνητή. Δεν έχει δοθεί χρονικό πλαίσιο για το πότε θα πραγματοποιηθεί.

Αχ αγαπημένοι, Allan Poe και Lovecraft τα λέγατε στα βιβλία σας «Στα Βουνά της Τρέλας» αλλά πόσοι, εκτός ελαχίστων σας δώσανε ποτέ σημασία; Φυσικά η μεγάλη έμπνευση πίσω από τον Lovecraft είναι ο Edgar Allan Poe και η εξαιρετικά αινιγματική, παράξενη και συμβολική “Αφήγηση του Άρθουρ Γκόρντον Πυμ”, το μοναδικό μεγάλο μυθιστόρημα του.

“Είναι απόλυτα αναγκαίο, για την γαλήνη και την ασφάλεια της ανθρωπότητας, ν’ αφεθούν στην ησυχία τους μερικές από τις σκοτεινές γωνιές και τ’ απάτητα βάθη της γης. Αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να ξυπνήσουν ορισμένα κοιμισμένα κι ανώμαλα πράγματα και κάποιοι βλάσφημα ζωντανοί εφιάλτες να συρθούν και να ξεχυθούν από τις μαύρες φωλιές τους προς νέες και πιο εκτεταμένες κατακτήσεις”  … μας προειδοποιεί ο συγγραφέας.

“ Ο Λέηκ είχε την παράξενη πεποίθηση ότι το αποτύπωμα ανήκε σε κάποιο πελώριο, άγνωστο και εντελώς αταξινόμητο πλάσμα, σημαντικά εξελιγμένο παρά το γεγονός ότι ο βράχος στον οποίο βρέθηκε ήταν απαγορευτικά αρχαίος. Ανήκε στην προκάμβιο περίοδο, δηλαδή σε μια εποχή που δεν είχε ακόμη αναπτυχθεί κανένα πλάσμα πάνω από το επίπεδο εξέλιξης του μονοκύτταρου οργανισμού ή έστω του τριλοβίτη. Τα ευρήματα αυτά, με τις παράξενες αυλακώσεις τους, θα πρέπει αν είχαν ηλικία από πεντακόσια ώς χίλια εκατομμύρια χρόνια.”

“ Αν αναγκάζομαι τώρα να μιλήσω το κάνω μόνο και μόνο γιατί οι άνθρωποι της επιστήμης αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις μου δίχως να μάθουν πρώτα όλη την αλήθεια. Είναι εντελώς ενάντια στην θέληση μου που αποκαλύπτω τους λόγους που αντιτίθεμαι σ’ αυτή τη σχεδιαζόμενη εξόρμηση προς την Ανταρκτική, με στόχο εκτεταμένες έρευνες για απολιθώματα, τις μαζικές γεωτρήσεις και το λιώσιμο του αρχαίου στρώματος των πάγων.”

“ Τα όσα θα αποκαλύψω τώρα αποτελούν μια σαφή μαρτυρία για κάποιες πανάρχαιες μορφές φρίκης που εξακολουθούν να επιζούν εκεί. Ελπίζω τα λόγια μου να αρκέσουν για να σταματήσουν όλους όσους φιλοδοξούν να σκαλίσουν τα μυστικά της εσώτερης Ανταρκτικής πέρα από κείνα τα βουνά. Πρέπει να τους αποθαρρύνουν ακόμη και από την ιδέα να ερευνήσουν σε βάθος κάτω από την επιφάνεια εκείνης της έσχατης καταραμένης ερημιάς, των απαγορευμένων μυστικών και της απάνθρωπης πανάρχαιης μοναξιάς.

Αν όχι, τότε η ευθύνη για κάποιες ανείπωτες και ίσως ασύλληπτες συμφορές, δεν θα είναι δική μου”

Αλλά ποιός άνθρωπος ανακάλυψε κάποια “κοιμισμένα ανώμαλα πράγματα και βλάσφημους ζωντανούς εφιάλτες” χωρίς να μπει στον πειρασμό να τα ξυπνήσει; “Στα Βουνά της Τρέλας”  1931-1934 του Howard Phillips Lovecraf

Διάβασε περισσότερα σχετικά Cthulhu στα Κάρβουνα με σώς Μυημένων! και “Η σκιά πάνω από το Ίνσμουθ” και σκάλισε λίγο, τώρα που “η θάλασσα έγινε γιαούρτι”, στο ιντερνέτ, διάβασε λίγο την ιστορία πίσω από την μυθολογία, όχι αυτή που σου σερβίρουν, αλλά την άλλη, που ενώ δεν είναι μυστική ή κρυφή, δεν την βλέπεις ή δεν θέλεις να την βλέπεις. Μήπως επειδή ΉΔΗ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;

Μπορεί να φοβάσαι να κοιτάξεις τον καθρέφτη, αλλά αυτό δεν αλλάζει την εικόνα που φοβάσαι να δεις.

Από την άλλη, ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ, ειδικά την φαντασία ενός συγγραφέα του υπερφυσικού τρόμου. !ee8f24eb9d4d4a65fa4d6d6acc61694c_XL
Πηγή

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου