Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...


Το 9,600 πΧ προς επανάληψη;
 Τι έγινε το 9,600 πΧ; Κατα Πλάτωνα, η βύθιση της Ατλαντίδας. Έγινε, βέβαια, κι ένας πόλεμος μεταξυ Ατλάντων και λαων της ανατολικης Μεσογείου (προεξαρχόντων των Ελλήνων), αλλα ούτε ο Πλάτων δίνει συγκεκριμένες πληροφορίες για το πότε ακριβως, ούτ' εγω το έψαξα τόσο.

Συγκεκριμένα, το ερώτημα είναι αν οι Άτλαντες εξεστράτευσαν κατα της ανατολης πριν βυθιστει η χώρα τους (δηλ. τους βρήκε η καταστροφη "στο δρόμο"), ή μετα, εντελως απελπισμένοι "ντεσπεράντος" κι όσοι γλύτωσαν; Προσωπικα κλίνω προς την πρώτη εκδοχη, αν και -όπως σας είπα- δεν τό 'ψαξα.

Η οριστικη μάχη δόθηκε παρα την -τότε- λίμνη Τριτογένεια, ανάμεσα στη σημερινη Λιβύη και στο Τσάντ.Απο τότε που ο άνθρωπος ήταν πιθηκοειδες, σε κάθε πόλεμο μπροστα-μπροστα πάνε δύο ειδων στρατιώτες: οι νέοι, συνήθως ελαφρα οπλισμένοι (για να "ψηθουν" στη μάχη και να μάθουν τα πολεμικα), και οι άχρηστοι. Αυτοι οι δεύτεροι είναι το "κρέας" για τα όπλα του εχθρου!Κοινωνικα απόβλητοι, ανεπιθύμητοι, βλάκες, και... ...Κλώνοι!

Κυριολεκτικα κρέας, όμως άγριο κι ανελέητο -μέχρι να φονευθει το ίδιο-, σκέτη φονικη μηχανη, διότι στερείται ανθρώπινης φύσης και ψυχης. Γνωρίζω καλα ότι η εμπροσθοφυλακη των Ατλάντων χρησιμοποιούσε κλώνους... πολυ άγριους κι αιμοβόρους κλώνους, όπως εντονώτατες φήμες ψιθυρίζουν σήμερα και για τους νεο-Άτλαντες.Στο σημείο αυτο σας χρωστάω φωτογραφία... Αρκει να τη βρω. (Πρόκειται για έκθεμα στο Μουσείο του Καΐρου - κι όταν ανεβάσω τη φωτογραφία, το συζητάμε τί απεικονίζει.)

Φυσικα, οι ανατολικοι λαοι δεν κάθησαν με σταυρωμένα τα χέρια. Δεν ήταν, βλέπεις, "αντιρατσιστες", να πούνε: "- Σφάξτε, κλώνοι μας, ν' αγιάσουμε!"Είχαν κι αυτοι τους καλους πολεμιστες τους, και μάλιστα πολεμιστες με "ψυχικα" όπλα.

Στο λογικο ερώτημά σας, τί μας νοιάζουν εμας όλ' αυτα, τί μας νοιάζουν ιστορίες δέκα χιλιετιων πριν... Η απάντηση είναι ότι εμας μεν δεν μας νοιάζουν, αλλα νοιάζουν τους νεο-Άτλαντες! ;-) Άρα, θέλουμε - δε θέλουμε, είμαστε μπλεγμένοι...Η Ιστορία, τα γεγονότα του 9,600 πΧ, βαίνει προς επανάληψη, και δυστυχως όχι σαν φάρσα.

Σήμερα, οι νεο-Άτλαντες θέλουν και να τελειώνουν οριστικα με τους Έλληνες, μια που είναι πολυ κοντα στην πλήρη κατάκτηση και κυριαρχία του πλανήτη, και να πάρουν εκδίκηση για όσα έπαθαν τότε. Σήμερα, όμως, θέλουν να δώσουν τις μάχες τους όχι πια στα νότια της Σαχάρας, αλλα ακριβως επάνω στο σημερινο ελληνικο (Ελλαδικο) έδαφος.

Η πολεμικη τους τακτικη, λοιπον, είναι πάλι το "εν τώι πολλώι το εύ", η μαζικότητα, η γιούργια. Και οι εμπροσθοφυλακες τους είναι πάλι το ...κρέας!

Δέκα χιλιάδες χρόνια πέρασαν, αλλα οι Άτλαντες παρουσιάζουν πλήρη έλλειψη φαντασίας... :-) Επαναλαμβάνονται!Όμως, σήμερα οι κλώνοι είναι ακόμη πρώϊμης τεχνολογίας, επομένως θα χρησιμοποιηθει το αμέσως πλησιέστερο υποκατάστατο: οι σπαρτοι!

Κυρίως οι λαθρομετανάστες απο Σομαλία και Πακιστάν... χωρις να υπολογίζουμε τον ρόλο που θα παίξουν γύφτοι, Κοσσοβάροι, Χάζαροι (δήθεν "Ρωσσοπόντιοι", που μας κουβαλήθηκαν εδω με πλαστα πιστοποιητικα) και λοιποι δολοφόνοι απο παρακάσπιες χώρες, και οι εβραϊκης καταγωγης "εξεγερμένοι αναρχοαυτόνομοι νέοι" με τις βόμβες Μολότωφ.

Έλα, όμως, που ούτε κι εμεις παρουσιάζουμε τόση φαντασία! Οι "ψυχικοι" πολεμιστες μας υπάρχουν!!!... Απλως βρίσκονται ..."εν ύπνωι" (χίχίχί!!! ρε μασώνοι, εσεις τα παίρνετε όλα απ' την κοινωνία, να μη σας πάρω κι εγω τίποτε; :-) ), και περιμένουν το σύνθημα για να "ξυπνήσουν".

Να, λοιπον, η απάντηση και στο "πώς"! Πώς θ' απαλλαγούμε οριστικα απο εχθρους, προδότες, παλιανθρώπους, λαμόγια.Καλες είναι οι πορείες στη Βουλη, καλες κι οι διαμαρτυρίες και τα κινήματα, αλλα η λύση δεν θα έρθει έτσι. Δεν θα έρθει, γενικα, απο οποιαδήποτε μορφη πολιτικης δραστηριότητας. Ούτε θα έρθει, αν περιμένουμε να εμφανιστει "Έλλην ηγέτης", ο Μεγας Αλέξαντρος (μετενσαρκωμένος, ή ...ορίτζιναλ), η οι "Έψιλον".

Εκεί, λοιπον, που όλοι περιμένουν κάτι, αλλα δεν βλέπουν και διέξοδο στις γνωστες, ορατες μορφες πάλης, εγω ένα έχω να πω:

Η λύση θα έρθει, όταν θα δοθεί το σύνθημα - έκκληση προς "άνωθεν".

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ....

Πηγή

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου