Δεν πεθαίνετε αλλά αλλάζετε. Τίποτα δεν θα πεθάνει και τίποτα δεν θα χαθεί, γιατί όλοι μαζί οδεύουμε προς ένα καινούργιο είδος ύπαρξης.Η εξελικτικη αλλαγη της δομης του ανθρωπινου DNA και τα συμπτωματα που την συνοδευουν. Το ποιοι είστε δεν αλλάζει, η αντίληψη για το ποιοι είστε αλλάζει.
DNA ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ 


Σωματικά και φυσικά αλλάζουμε από όντα με άνθρακα και 2 δομές στο DNA σε όντα ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ με 1024 δομές στο DNA, και αυτό γιατί οι κρυσταλλικές δομές μπορούν να επιβιώσουν σε υψηλά ενεργειακά επίπεδα και διαστάσεις. Πράγματι γίνεται μια συγχώνευση των σωμάτων μας με δομές DNA όμοιες με αυτές του Σειρίου που μοιάζει με την δική μας δομή, και με λιγότερες παρενέργειες. Δεν αλλάζουν σε κρυσταλλική μορφή μονάχα οι άνθρωποι αλλά και όλες οι μορφές ζωής πάνω στον πλανήτη : τα ζώα, τα φυτά όλα αλλάζουν. Τίποτα δεν θα πεθάνει και τίποτα δεν θα χαθεί γιατί όλοι μαζί οδεύουμε προς ένα καινούργιο είδος ύπαρξης.

Αυτή η καινούργια κατάσταση και το καινούργιο είδος προϋποθέτει πως πρέπει να αφήσουμε πίσω  πιστεύω και πεποιθήσεις της τρίτης διάστασης. Αυτή η απελευθέρωση και απαγκίστρωση από τα παλιά περιοριστικά πιστεύω και πεποιθήσεις θα μας επιτρέψει να ζήσουμε την νέα μας ζωή  που είναι τελείως διαφορετική από αυτή που ζούσαμε μέχρι τώρα.

Έτσι με την εξέλιξη των καινούργιων αλλαγών θα μας βοηθήσει να αφήσουμε πίσω παλιές σχέσεις, εργασίες, κατοικίες, και άλλα , όλα εκείνα που δεν μας επιτρέπουν να αντέξουμε την νέα μορφή ζωής.

Είναι υπέροχο που υπάρχει τόση αγωνία και φόβος για αυτές τις αλλαγές, αυτό σημαίνει πως είμαστε ήδη μέσα στην ροή των πραγμάτων παρόλο δεν είναι όλοι συνειδητοποιημένοι.


Υπάρχουν διάφορα συμπτώματα  που εμφανίζονται στο σώμα μας σαν συνέπεια αυτών των αλλαγών, και αυτά είναι :

- συμπτώματα κρυολογήματος, πυρετός, πόνοι στα οστά και στις αρθρώσεις που δεν ανταποκρίνονται σε θεραπείες.
-πονοκέφαλος που δεν περνάει με παυσίπονα.
- συμπωματική διάρροια.
- συνεχή φτερνίσματα και ρινική καταρροή που δεν είναι ούτε κρυολόγημα ούτε αλλεργία.
- ίλιγγοι και ζαλάδες.
- ενοχλήσεις στα αυτιά.
- διαταραχές του σφυγμού και των κτύπων της καρδιάς.
-διάφορες περίεργες αισθήσεις σε όλο το σώμα ειδικά όταν κοιμόμαστε και όταν χαλαρώνουμε.
-έντονοι μυικοί σπασμοί που συνοδεύονται από πόνους στην μέση.
-μουδιάσματα και μυρμηγκιάσματα .
- ατονία και μυική κόπωση στα άκρα τα οποία οφείλονται σε αλλαγές του κυκλοφορικού συστήματος.
-αναπνευστικές διαταραχές.
-αλλαγές στο ανοσοποιητικό σύστημα.
-κόπωση με την παραμικρή άσκηση.
-αλλαγές στο λεμφικό σύστημα.
-ανάγκη να κοιμόμαστε περισσότερο.
-τα νύχια μας και τα μαλλιά μας μεγαλώνουν πιο γρήγορα.
-κρίσεις κατάθλιψης άνευ αιτίας.
-ένταση, άγχος, στρες, που οφείλονται  στο γεγονός πως αισθανόμαστε πως  κάτι  συμβαίνει αλλά δεν ξέρουμε τι είναι

Πολλά άτομα αισθάνονται αυτά τα συμπτώματα ; πολλοί πανικοβάλλονται και τρέχουν στους γιατρούς και δεν τους βρίσκουν απολύτως τίποτα, και αυτή είναι η αλήθεια , πως όντως δεν έχουν τίποτα. Όλα αυτά τα συμπτώματα είναι προσωρινά και δείχνουν απλά πως συμβαίνουν κάποιες ψυχολογικές αλλαγές.

Μερικές συμβουλές που προτείνουμε για τα παραπάνω συμπτώματα είναι :

- μπες στην ροή και ακολούθησε την , μην  αντιστέκεσαι.

-εάν αισθάνεστε κουρασμένοι, αναπαυτείτε και κοιμηθείτε όσο χρειάζεται.

-να πίνετε αρκετό νερό που βοηθά στην αποτοξίνωση

-φυτικά ηρεμιστικά τύπο βαλεριάνα, τίλιο, πασιφλόρα  ηρεμεί την νευρική ένταση

-σωστή διατροφή

-ασχοληθείτε με χαλαρωτικές ασκήσεις τύπο γιόγκα, τάι τσι.

-να έρχεστε συχνά σε επαφή με την φύση

-μάθετε να κάνετε ρέικι και αγγελικό ρέικι

-κάνετε διαλογισμούς

-καθαρίζετε την αύρα σας κάνοντας ζεστά μπάνια με αλατόνερο

-εάν έχετε ταχυκαρδίες , αρρυθμίες ή αναπνευστικές διαταραχές αυτά οφείλονται στο καρδιακό τσάκρα και στο τσάκρα του λαιμού που ξεμπλοκάρουν και τα συμπτώματα αυτά είναι περιορισμένα και θα περάσουν από μόνα τους : δεν πεθαίνετε αλλά αλλάζετε. Εάν όμως ανησυχείτε, συμβουλευθείτε τον γιατρό σας.

- ζητήστε από τους αγγέλους και τους αναληφθέντες δασκάλους να σας βοηθήσουν.


Ως επί το πλείστον αυτά τα συμπτώματα διαρκούν το πολύ 15 ημέρες με ένα μήνα και μετά εξαφανίζονται από μόνα τους. Βέβαια μπορούν και να ξαναεμφανιστούν.

Ένα μικρό ποσοστό ενηλίκων έχουν ολοκληρώσει την πλήρη αλλαγή του DNA και έχουν ήδη 1024 έλικες στην δομή τους.

Τα παιδιά μέχρι 7 ετών έχουν ήδη ολοκληρώσει την αλλαγή ή κοντεύουν να την ολοκληρώσουν.

Τα μωρά που γεννιούνται τώρα είναι ήδη ολοκληρωμένα.

Κάποιοι ήδη αρχίζουν τώρα να διασχίζουν αυτή την αλλαγή.

Αυτό το φαινόμενο έχει διάφορα ονόματα, είναι γνωστό σαν ΑΦΥΠΝΙΣΗ (awakening),σαν ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΝΑΛΗΨΗΣ , σαν ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΡΚΑΜΠΑ.

Παρόλα αυτά πρέπει να ξεπεράσουμε τους φόβους μας , τις ανησυχίες μας και τις αμφιβολίες μας και να εστιαστούμε στην ΑΓΑΠΗ , στην ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ που αρχίζει πρώτα από όλα  με την αγάπη προς τους εαυτούς μας.

Εάν   δεν μάθουμε να ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ , ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ  ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

http://www.iathiein.gr/


ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ - ΜΕΤΑΒΑΣΗ.

(Πληροφοριες από τσανελιγκ) / http://politimo.110mb.com/

 

Ερωτηση:

 

Μπορείτε να μας εξηγήσετε τη σημασία των φυσικών πραγμάτων που θα βιώνουμε καθώς γινόμαστε αφυπνισμένα Όντα;

 

Τις έχετε επισημάνει ήδη. Πολλοί από σας έχουν περάσει από πνευματική αφύπνιση εδώ και κάποιο καιρό. Η κούραση, η αυξανόμενη συγχρονικότητα στη ζωή σας, η αυξανόμενη συγκίνηση που αισθάνεστε, η αυξανόμενη απογοήτευση, η τοποθέτηση του βάρους, και όλα αυτά είναι πτυχές της πνευματικής αφύπνισης.

 

 Αν και το να βάλετε βάρος μοιάζει με το αντίθετο της μετάβασης επειδή γίνεστε βαρύτεροι, θυμηθείτε ότι έχουμε μιλήσει επίσης, ότι το κλειδί για την μετάβαση είναι να βιώσετε εντελώς τον πλανήτη. Έτσι βιώνοντας όλα αυτά τα πράγματα, ειναι ενδείξεις ότι κινείστε πλήρως στην ύπαρξη σας στον πλανήτη. Ένας λόγος ότι κοιμάστε περισσότερο είναι ότι έχετε τη δυσκολία να μείνετε γειωμένοι ενώ είστε ξυπνητοί. Γειωμένος δεν σημαίνει το κλείσιμο της συνείδησης σας στις υψηλότερες πληροφορίες, σημαίνει ότι είστε έντονα συνδεδεμένοι στη γη, και έτσι μπορείτε να είστε ένας αγωγός, παρά να σταματούν οι πληροφορίες που παίρνετε για τη μετάβαση. Και δεδομένου ότι ξοδεύετε περισσότερο χρόνο συνειδητά στο φυσικό σώμα σας από ότι ήσασταν πριν, απαιτείτε περισσότερος ύπνος.

 

Πριν από την κίνηση για την πνευματική αφύπνιση δεν ήσασταν και τόσο στο παρόν όσο νομίζατε. Όπως έχετε κινηθεί προς την  πνευματική αφύπνιση έχετε κινηθεί πιο πλήρως στο σώμα σας. Και έτσι κάνοντας αυτό, όταν αφήνετε το σώμα σας γίνεται πιο αισθητό. Αισθάνεστε κουρασμένοι και κοιμάστε περισσότερο, ή όταν έχετε τις συγκινήσεις κινείστε φυσικότερα μέσα στο σώμα σας, και τις αισθάνεστε εντονότερα από ότι κάνατε όταν ήσασταν αγείωτοι, ακριβως επειδή αυτό είναι μέρος της φυσικής εμπειρίας. Έτσι φαίνεται αρχικά αντιφατικό αλλά δεν είναι πραγματικά. Όσο περισσότερο κινείστε στο σώμα σας τόσο περισσότερο γίνεστε συνειδητοί τριτοδιαστατικοί, και με περισσότερο γνώση για τις πολυδιάστατες εμπειρίες σας.

 

Έτσι η αντίθεση είναι εμφανέστερη;

 

Ναι, επειδή πριν όταν ήσασταν λιγότερο συνειδητοί η κίνηση ήταν στο ενδιάμεσο των καταστάσεων και δεν την προσέχατε. Αλλά όσο πιο συνειδητοί γίνεστε, τόσο πιο πολύ φαίνεται όταν γίνεστε ασυνείδητοι. Αρχίζετε να καταλαβαίνετε πώς δημιουργείτε την πραγματικότητά σας συνειδητά. Αυτό είναι μια σημαντική μετάβαση για σας ως άνθρωποι και δεν έχει γίνει ποτέ πριν.

 

Μέχρι τώρα έχει γίνει με επιτυχία. Δεν έχετε εκραγεί, δεν τρελαθήκατε, όλοι λειτουργείτε και λειτουργείτε όλο και περισσότερο καλύτερα μέσα σε αυτή την ενέργεια. Κανένας δεν το περίμενε να γίνει έτσι.

 

Πώς πρόκειται να αισθανθούμε διαφορετικά όταν έχουμε ολοκληρώσει τηδιαδικασία μετάβασης;

 

Για αυτούς που ξεκινούν τώρα, πρόκειται να σταματήσουν να το σκέπτονται και να το συζητούν τόσο πολύ. Θα ξέρετε ότι η διαδικασία ανάβασης είναι πλήρης όταν θα χάσετε το ενδιαφέρον για αυτήν και δεν θα προσπαθείτε πλέον προς την ολοκλήρωση αλλά θα ενδιαφέρεστε για κάτι άλλο. Αυτό είναι μια πολύ σχετική ερώτηση επειδή όλοι εστιάζετε τόσο σκληρά στην μετάβαση ως μελλοντικό γεγονός, που δεν μπορείτε να δείτε ότι η μετάβαση συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

 

Είναι απλά μια αλλαγή στην αντίληψη, και όχι ένα επίπεδο που πρέπει να επιτύχετε. Το ποιοι είστε δεν αλλάζει, η αντίληψη για το ποιοι είστε αλλάζει. Αυτό είναι ο ουρανός στη γη. Είστε ο ουρανός στη γη. Μην συγχέεστε από το γεγονός ότι υπάρχουν πόλεμοι στη γη. Αυτό είναι ουρανός στη γη. Ο ουρανός είναι μια αντίληψη για την πραγματικότητα. Περιέχετε τον ουρανό. Είστε τα μόρια που καθιερώνουν την παρουσία του ουρανού σε αυτήν την χωρο-χρονική στιγμή, και για να κάνετε ένα βήμα παραπάνω.

 

Πάντα ήσαστε.

 

Η μετάβαση είναι απλά μια πιο συνειδητή κατανόηση του ουρανού, όπου υπάρχετε σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή. Το διανοητικό ενδιαφέρον σας για την μετάβαση τροφοδοτεί τη συνείδησή σας σε εκείνη την κατεύθυνση, όπως ένα διαστημικό σκάφος ή ένα σκάφος πυραύλων. Η επιθυμία σας να γίνει κατανοητή διανοητικά η μετάβαση είναι αυτό που σας ωθεί στη διαδικασία μετάβασης, αλλά η ίδια η μετάβαση δεν είναι μια διανοητική έννοια.

 

Λάβετε υπόψη επίσης ότι, ένα μεγάλο μέρος της διαδικασίας για την μετάβαση σας έχει εμφανιστεί πέρα από τη συνειδητή κατανόηση σας. Η θεωρία για την μετάβαση είναι μόνο ένας ενδιαφέρων τρόπος να κρατηθείτε συνειδητοί, αλλά το υπόλοιπο μέρος του εαυτού εινε αυτό που κάνει τη μετάβαση. Αφήστε τη διανοητική κατανόηση της μετάβασης για μια στιγμή και ακούστε ότι λέμε. Απλά να αισθανθείτε την ενέργεια. Μην την ακούτε, μην τη σκέπτεστε, απλά αισθανθείτε.

 

 


    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου