Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΙΝ 200 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ!

1. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ(ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ) ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ.

2. ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Τους φοβερούς αυτούς λόγους είπε ο Πατροκοσμάς πριν 200 και πλέον χρόνια..Μια συγκλονιστική μαρτυρία - αποκάλυψη που επαληθεύτηκε πλήρως στις μέρες μας..Ωστόσο, το σύστημα έχει φροντίσει πολύ καλά μορφές όπως ο Πατροκοσμάς και οι Λόγοι τέτοιων ανθρώπων να "εξαφανισθούν" από την Παιδεία και από την μόρφωση των Ελλήνων.Ευτυχώς όμως, τα γραπτά ντοκουμέντα , οι παραδόσεις και η αγιότητα ορισμένων ανθρώπων επέτρεψαν να έρθουν σε εμάς αυτοί οι λόγοι.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΘΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ;;ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;

Βλέπουμε, καθαρά, πως χωρίς προπαγάνδα και αποκόλληση από την Ελληνική και Ορθόδοξη παράδοσή μας , δεν μπορούν να μας μαζοποιήσουν και να φέρουν τη νέα τάξη πραγμάτων.

ΦΥΛΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

Κοιμίζει, υπνωτίζει, χαζεύει, μολύνει τις ψυχές (ιδίως των νέων). κάνει τον άνθρωπο "μικρό", αδύναμο και καταθλιπτικό..
Σίγουρα δεν βοηθάει ούτε στην ενημέρωση, ούτε στο να ευρεθεί η αλήθεια των εκάστοτε γεγονότων...Η τηλεόραση είναι μία συνεχής μόλυνση..Ή θα μολύνει τις ψυχές με την ποιότητα των προγραμμάτων , που θα προωθούν τον παν -σεξουαλισμό, την διαστροφή, την άκρατη ομοφυλοφιλία, των πλήρη ωφελιμισμό, την απέχθεια προς οτιδήποτε υγιές και πατροπαράδοτο και τον "εκμοντερνισμό" της ζωής ή θα μας κάνει ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ.

Κάτι ήξερε ο Κοσμάς Αιτωλός και ο λόγος του συγκλονιστικός ταρακουνάει και τους πιο άπιστους και τους πιο μωρούς και τους "πιο" απαρνητές πάσης αλήθειας..

Πρέπει να σταθούμε στο ύψος μας ως Έλληνες και όχι ως ανθρωποειδή της νέας τάξης.Η Επανάσταση είναι καθαρά προσωπικά..ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ.

Έρρωσθε, Γρηγορείτε, Ευδαιμονείτε!

Με τιμή,
Πελασγός

πηγη

Πηγή

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου