ΟΡΓΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ‏«Ο Ωκεανός αυτός της αρχέγονης ενέργειας του σύμπαντος , είναι η πηγή κάθε νέας ζωής .
Επομένως σωστά οι άνθρωποι , από αμνημονεύτων χρόνων τον αποκαλούσαν «ΘΕΟ» τους ή «ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ» τους ,ή «ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ» τους , ή ένα από τα πολλά άλλα ονόματά του .
Η επίγνωση αυτής της παγκόσμιας Ζωικής δύναμης και του απέραντου ουράνιου υπόβαθρού της , το οποίο είναι γεμάτο από αυτήν – η επίγνωση λοιπόν αυτή είναι ακατάλυτη μέσα στον άνθρωπο , γιατί αυτός την αισθάνεται .
Αυτή αποτέλεσε την βάση όλων των ιδεών του ανθρώπου για όλα τα ουράνια ιδανικά , την βασική συναισθηματική καθαρότητα , την αγγελική 
υπομονή , την αιώνια αγάπη , καρτερία , ψυχική... δύναμη , εργατικότητα , οικονομία και όλες τις άλλες αρετές που όλες οι θρησκείες έκαναν ιδανικά της ανθρωπότητας , από τότε που ο άνθρωπος έχασε την επαφή του με την εσωτερική του λάμψη εξαιτίας της βεβήλωσης του σωματικού έρωτα. 
Η Ζωική δύναμη παραμένει μέχρι τις μέρες μας το επίκεντρο όλων των κοσμικών επιθυμιών του ανθρώπου .
Υπάρχει ακόμα και μέσα στον μανιασμένο φονιά της Ζωής , με την μορφή της δολοφονικής λύσσας .»
Από πειράματά του πάνω στην Οργόνη , ανακαλύπτει πως έχει άμεση σχέση με την δημιουργικότητα της ύλης η οποία δομεί τις μορφές .
Τα συμπεράσματά του προκύπτουν όταν παρατηρεί την συμπεριφορά των οργονομονάδων που μεταβάλλουν την σπειροειδή ρυθμική τους κίνηση .
Σε αυτή την μεταβολή εμφανίζεται η δημιουργία της ύλης .
Και συμπεραίνει :
«Το γεγονός ότι υπάρχει κάτι ζωντανό , κάτι συναισθηματικά ζωογόνο , που πάλλεται και δίνει ζωή και που βρίσκεται στην ατμόσφαιρα γύρω μας, αποτελεί μια ακόμα αυτονόητη αλήθεια , ανεξάρτητα αν το ονομάζουν Θεό ή Παγκόσμιο Πνεύμα ή Μεγάλο Πατέρα ή Βασιλεία του Ουρανού ή Οργονική Ενέργεια.»
Ανακαλύπτει λοιπόν την Ουσία της Ζωής;
Τον Οργανικό Αιθέρα που ονομάζει Οργόνη ;
Προφανώς , αφού τις πρώτες μορφές ύλης , τις ονομάζει Βιόνια . Χαρακτηριστικό γνώρισμα των βιονίων είναι η τάση για έλξη μεταξύ τους από όπου προκύπτει πλήθος μικροοργανισμών.
Συμπεραίνει ότι αυτή η έλξη , που ονομάζει Πρωταρχικό Έρωτα , επεκτείνεται σε αναζήτηση μιας άλλης οντότητας , όπου με ένα «αγκάλιασμα» να «νοήσει» το «Είναι» της. Αυτό το «αγκάλιασμα» είναι η Αγάπη . Βλέπει μέσα στη «θάλασσα» της ζωής , το ηλεκτρομαγνητικό ρεύμα της δημιουργίας , την ζωντανή μήτρα των όντων , την « Αιτία των Αιτιών».
Την κίνηση της Αγάπης . Αυτήν την κίνηση την ονομάζει «Γενετήσιο Αγκάλιασμα» και το βλέπει παντού σ΄ όλες τις μορφές ζωής .
΄΄Ο Ράιχ λοιπόν είχε ανακαλύψει αυτό πού τώρα οί επιστήμη παραδέχεται, ότι « Τό Σύμπαν μοιάζει με μεγάλη σκέψη παρά με μεγάλη μηχανή». Είχε ανακαλύψει εκείνο το πεδίο πού επηρεάζετε από την σκέψη και τον λόγο και διαμορφώνει τον κόσμο.
Τά πεδίο για το όποίο μιλούσε και ό Τέσλα, ή αυτό πού ονόμασε ο Rupert Sheldrake Μορφογενετικό Πεδίο.
Τέλος, ίσως το πεδίο αυτό , να είναι η «Σκοτεινή ύλη» πού ονομάζουν οί φυσικοί , και πού αποτελεί το 72% του σύμπαντος σαν μια άγνωστη και αόρατη μορφή ενέργειας. Είναι το υλικό πού μας άφησε ό Θεός σαν Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας .
Σε αυτό το πεδίο μπορούμε συνειδησιακά να κατευθύνουμε την φαντασία μας , έτσι πού να δώσουμε, με ορόσημο το εξ΄ αφορμή το πολυσυζητημένο έτος 2012 , την εκκίνηση Σειριακών δονήσεων ενεργοποίησης του νέου κόσμου πού προσδοκούμε , ανατρέποντας τά σχέδια των εξουσιαστών, ανακαλύπτοντας την δύναμή μας, και αποσυντονίζοντας τον έλεγχο και την εξάρτηση κάτω από την οποία βρισκόμαστε και δουλικά εργαζόμαστε για τά ατλάντεια υποχθόνια κέντρα.


    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Δημοσίευση σχολίου